Siz olsaydınız ne yapardınız?

Ailem hakkında bilmemsi gerekn bişeyi biliyor iş biraz çıkmazda.
Ben onun için nimetim evet ama o kadar dırdır ve yıldırma politikası uyguluyorum ki bi gün kendi git diyecek eminim. Başka çaren olsa inanki durmazdım. Bi daha evlilik mi yada yakın tanıdık ile evlilik mi tövbeler olsun.

Yaptığınız sürece herşey sizden beklenir.tecrubem bu.dediginiz gibi sizi peşinden suruklemeyip kendi gitsin.ama onların gözü açılana kadar sizin evliliginiz son noktaya gelir.baska türlü göremiyor lar

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.sunu yap demezler ama bı bakarsiniz herşeyi siz yapmışsınız.bunun tek sebebi iyi niyetli oluşunuz.

Herkesle iyi geçinmeye çalıştıkça yorulan bı tek kendi oluyormuş.ortaya ni çizgi çekip + ve - lerinizi değerlendirin ve net davranin.bosanacakmis!!! Pehhh ailesini siler, doğruları gördüklerinde de herşey için geç olur

Hizmetçilik kelimesini ne çok kullanıyor kadınlar ?

Bunu ifade etmenin başka yolu yok mu ?

Köle diyin mesela , bakın bu daha iyi..

Eğer böyle bir şey için boşanma kelimesini ağzına alıyorsan hiç durma hemen aç davayı " diyemediniz mi ?

Ben olsam gitmezdim . Gideceksem refahim için söz alırdım.

Evliliğimde dördüncü yıla girmek üzereyim.Annem bana iş yaptırmazken evini bir süpürsem on kez dua ederken kaynanamın çöpünü kaldırmam kimse kusura bakmasın... İhtiyacı olsa yapayım diyeceğim maddi imkanı var yani sıra bana gelene kadar ohooo...En güzeli misafir gibi gidip gelmek ha ne olur saatlik değil birkaç günlük kalındığı için yardım edilir tabiki bulaşık olur çay olur yemek olur ama yok sabahtan akşama kadar ne gerek var yani tek gelinim kim ne düşünürse düşünsün herkes kendi insanlığına baksın bir zahmet.

Konunuzu okudugumda gorumcenizin direktifini yazmamisiniz ( ilk mesajda ), verdiginiz tum cvplari tek tek okumuyorum.

Bayramda orda bulunacaginizi ve temizlige yardim edebileceginizi yazdim.
Sanirim sizin kacirdiginiz bisi var, ilk cevabimda diyorum ki , tabiiki bir kisinin ustune yikmak dogru degil.anlatabildimmi ?

Bence sizde var bişey bugün. Bir senenin pisliğini bayram temizliği olarak temizletecekler kadına, kocası bilerek erkene bilet alıyor. Açık oldu bence gayet.

Heh bilir kisi olarak bir siz eksiktiniz.
Konu sahibi cvp verebiliyordu..
Bir sene boyunca pisligin icindemi oturuyor bu insanlar, sadece bayramdami dip kose temizlik yapilir...

Ben demiyorumki gidip temizlemek zorunda evin gelini, konu sahibinin esi diyor.
Ben sadece bayramda orda bulunacagi icin temizlige yardim edebilirsiniz dedim.
Ayrica vetdigim cvpta bir kisinin ustune birakilmasinida dogru bulmadigimi belirttim.

ustlenmissiniz iste. istenen her seyi yapmissiniz. yapmayinca surat gormussunuz. ustlenmeseniz surat yapma cesaretini gosteremezdiler. ayrica esiniz siz yokken baskalarinin doldurusuna gelecek tiynetteyse, allah yardimciniz olsun.

Yapınca iyi olsa hadi neyse. Yaptığıyla bile kötü oluyor konu sahibi

Her bayram köye gitmek zorunda mısınız parada harcıyormuşsunuz onun yerine bir tatil yeri ayarlarım bu bayram kaçamak yapacağız derim eşiniz düşünmüyorsa siz planlayın canınız yok mu sizin deniz kum güneş evde hizmet etmekten daha iyi değil mi açıkcası her bayram götüreceğini bilip bekliyorsanız böyle devam eder bu iş Ben olsam gitmem tatile giderim aileler yakın bizim bayramları o yüzden tatil olarak değerlendiririz genelde illa uzak diye görmeye gideceksem aileleri ilk gün gider 1-2 kalır sonra gezmeye kaçarım 9 gün koca tatil Diretin ve gitmeyin insanı kullanıyorlarmış resmen eşiniz de boşanma resti çekiyorsa kendi bilir sizde ailenizle bayramı geçirirsiniz her bayram böyle dert mi çekilir

Benimkide evin gelinisin yapcan der ama ben yine kendi bildiğimi okurum Bi iş mi mesela alırım oğlumla ilgilenirim hiç oralı olmam ama kv hiç boş dururmu hemen gelip der ben bunları yaptım sen bisi yapmadın yardım etmedin fln ben de hemen lafı yapıştırırım bebeğim agliyo durmuyo iş ondan kıymetli değil yapmıyorum kalsın diyorum biraz konuşuyor ama nafile tinlanmiyo

Helal oldun en güzelini yapmışsınız tavrınızı koyarak. Ben baştan hata ettim yüz verdim
Benim de aydınlanmam 3 4 yılı buldu. İnsanın orada iş yapmak canını sıkmıyor, herkes evinde düzeninde otururken bütün fedakarliklarin senden beklenilmes canını sıkıyor. Yoksa mesele temizlik vs degil. Bir de kv alismis yerden cöp almamaya nasil olsa gelinler gelip yapiyor diye, şimdi hiç birini bulamıyor. Bıktırmış gelinlerini

Tatile yeni gittik geldik. Tatil seçeneği malesef bitti

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle gitmem ve tavrimi koyarim. Eger bunu yapmazsaniz her bayram aynisi olur. Siz nasil yapiyorsaniz digerleride yapabilir. En tahammül edemedigim sey haksizlik!

Ben olsam gitmem. Acik ve net digerleri gezmeye gidecek benm esim ben temizlik yapayim iş goreyim diye beni erkenden goturecek oyle bi dunya yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…