- 28 Kasım 2013
- 656
- 471
- 133
Antep e giderken ailene ne dedin?Saçmalardan seçmeler..
Elin adamıyla internetten tanışman hata...
Ona göre üniversite yeri seçmeyi düşünmek hata....
Onunla buluşman hata...
Hata üstüne hata.
Sonuçta iyi niyetini asla bilemezsin,organlarını çalıp atsalardı bir köşeye ne olacaktı Allah aşkına? Ne cesaret?
Çocuk çok da iyi etmiş,neden evlensin gencecik yaşında? .
Okul yerine uğraştığın şeylere bak
Kardeşim sen iyi misin ?
Hamile olmayı kaldırıp kürtajı kaldıramamak da ayrı komedi.
Senin çok ciddi bir tedaviye ihtiyacın var,yoksa nereye çekseler oraya gidersin.
Insallah hep boyle devam edersin canim cok aklin basinda yasina gore cok olgunsuN18 yaşındayım,üniversiteye hazırlanıyorum bende.
Sevgilimle yaşadıklarınızı yaşasam,bir an hamile olduğumu öğrensem,karnımı tutup "bu muymuş annelik" demek yerine ailemin yüzüne nasıl bakarım onu düşünürdüm.
Sevgilimden de bana ve bebeğe sahip çıkmasını beklemezdim. benim daha mesleğim yok,sevgilim baba eline bakıyor,"bana ve bebeğime sahip çıkmadı,bana değer vermiyor" diye sızlanmazdım. Çünkü olması gereken bu.
Bak bende ailem tarafından pış pışlanmadım hiç. Annemin saçımı okşadığını bilmem. Sevgi,saygı yoktur. Ama kendimi boşluğa da atmam.
Önce bir meslek sahibi olmak amacım. Kendi ayaklarımın üzerinde durmak. Ama gerçekten durmak.
2 yaş büyüksün benden sadece. Seninde tek amacın bu olmalı. Gideceksen o şehre kendin için gitmelisin. Sevgilin için değil.
Ayrılınca ne olacak? Nasıl güvenebiliyorsun ki? İnsanlar 10 yıllık eşlerini tanıyamıyorlar.
Bu kadar çocukça şeyler düşünme. Yapmışsın bir hata,tekrarlama. hem kendini hem de ilgisiz de olsa sana karşı aileni üzersin.
Antep e giderken ailene ne dedin?
Antep e giderken ailene ne dedin?
Insallah hep boyle devam edersin canim cok aklin basinda yasina gore cok olgunsuN
Dimi yaaa samsun antep arasi kac saat surer
Hem bakire olup hemde nasıl hamile olduğunu düşünebiliyorsun? Ben mi çok cahilim yoksa yeni bir Meryem Ana vakası mı?
Lutfen ailenin disinda bi sehre okumaya gitme senŞöyleki sadece çıplak sevişme oldu ..Ben baslarda şüphelenmiyordum zaten fakat 10 gün geçince insan ister istemez tedirgenlesiyor. Ve internetten araştırdım baya bu konuyu erkekten gelen zevk suyu dediğimiz sey bile sperm içeriyormuş... Kız bakire olsa bile kızlık zarından spermler geçebiliyormuş.. Falan .. Tabi bu ihtimaller hep %10 falan ama bi ihtimal genede.
Sacmalama gozunu seveyim
Adam hakli . Daha okuyor neyle nasil bakacak o cocuga
Turk filmlerinde ki gibi degil hayat
Tatlim daha cok kucuksun
Bi ablan olarak konuşuyorum bak
Ahmet gider mehmet gelir senin gelecegin hepsinden daha onemli
Hangi ili yazacagini degil hangi bolume gidecegine sana nerenin daha iyi is imkani sağlayabilecek bunu dusun
Bide cesaretine hayran kaldim 26 yasina giriyorum esimi uc yildir taniyorum bir yillikta evliyim
Hala bebege cesaret edemiyorum
Seni tebrik ederim :)
Ve sınava 3 hafta kala karsıma çıkması bu gerçekten büyük bi şans kesin diyodum yanına gidicem tek tercih yapıcam başka yer yazmam diyordum ve bu olaylar oldu rabbim gerçekten görmemi sağladı.. Birde bana karsı anlamlandıramadığım seyleri var mesela antepe senin yanına gelicem ünvrsteye o yüzden sınava çok çalışıyorum dediğimde bana" benim için geliyosun sanki tek. Okumak için geleceğin için geliyosun " diyor hani sanki ben onun yanına gittiğimde..Ayrılık vs gibi bişe olduğunda.. Benim içinmi geldin okumak için geldin buraya demek için yerini yapıyor gibi gelmeye başladı bana
Hemen buluşmadım tabiki direk yargısız infaz etmişsin ama 3-4 ay kadarda arkadaş kaldık ve ilk buluşmamızda güven olmadığı için herkesin olduğu cafe ortamlarında görüştük sonra her ay yanıma geldi zaten.Zamanla güvende oturdu internnette sadece piskopat insanlar yok..Bence sen çok müge anlı izliyorsun :)
Evet ya! Bende evliyim, 28 yasindayim. Ben simdi hamile kalsam benim bile ilk düsüncem aldirmak olurdu.
Daha maddi durumumuz yerinde oturmadi, birbirimize ne kadarda sevsek, evliligimiz yerine oturmadi.
Bence konu sahibi cesaretten daha çok hayalperest. Bir çoçuk büyütmek herseyi birak, ne kadar pahali biliyormusunuz? Ne kadar zor? Geceleri uyukusuz geçirmek,.. ve en önemlisi hayatin bu yasta sönmüs olacak. Üniversite hikaye olmus olacak. Artik git diplomasiz is ara,..
Yani demek istedigim o erkek çok ama çok hakli. Bak kendisi diyor, ben çoçuguma kendim bakmak istiyorum, babamin parasi ile degil. Son derece mantikli ve realist bir yaklasim.
Ayrica konu sahibine sesleniyorum, fazla hayalperest olma, hemen çabuk insanlara güvenme. Daha bu çoçuk ile yeni tanistin ve bütün hayatini bile ona karsi yönlendirmeye çalisiyorsun. Önemli olan iyi bir bölüm okuman, kendi ayaklarin üzerinde durman. Yani üniversiteye, bölümü felan erkek arkadasina göre seçmen lütfen. Bak ilerde pisman olacaksin. Daha 20 yasindasin, daha çok tanisacagin insanlar var, yani bu yasadigin iliski evlilik ile sonuçlanacagini sanma. Bunun garantasi yok canim.
Sizinde mi maddi durumlar sıkıntı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?