Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün yorumları okudum.
ben hala o testin pozitif çıkma ihtimalini ve 20 yaşındaki bir genç kızın evlilik dışı ilişkiden hamile olduğunu düşünüp o an nasıl bir rahatlıkla karnını okşayabildiğini düşünmekteyim. çok ilginç
bütün yorumları okudum.
ben hala o testin pozitif çıkma ihtimalini ve 20 yaşındaki bir genç kızın evlilik dışı ilişkiden hamile olduğunu düşünüp o an nasıl bir rahatlıkla karnını okşayabildiğini düşünmekteyim. çok ilginç
Çocuk değilsin. 20 yaşındasın. ve bakireyim diyorsun. ama hamile kaldım diye dertleniyorsun. bakireler nasıl hamile kalabiliyor...5kere görüştün ve netten tanıdığın biriyle cinselliği hangi cesaretle yaşıyorsun. çok fazla hızlı değilmi bu.Gerçekten düşüncelerinie ve fikirlerinize ihtiyacım var bu yazıyı okuyan herkesten iyi kötü eleştiri düşünce bekliyorum..20 yasındayım samsunda oturuyorum bir sene kadar önce internette bi çocukla tanıştım..Kendisi Gaziantepli orada ünv okuyor ve ailesiyle kalıyor ...Bende kısmetse bu sene üniversiteyi onun okuduğu şehiri kazanıp yanına gitmeyi düşünüyordum.Benim yanıma 4 kere geldi.. ( 2 ay aralıklarla , her gelişinde en az 5 gün pansiyonda kalıyordu ) bende bir kez yanına gittim..Yani gerçekten çok seviyorduk birbirimizi ya da ben öyle sanıyormuşum şu iki gündür olan olaylardan sonra artık onun sevgisindende adamlığındanda emin değilim .. Olay şöyle ..Bu 20 gün kadar önce benim yanıma samsuna geldi.. Ve aramızda en ileri seviye olmucak sekilde bir yakınlasma oldu.. ( en ileri düzeyde değil ama tehlike li olabilicek bi yakınlasmaydı) ve ben bu ay hiç regl olmadım ..Şüphelenmeye başladım hani artık günü gününe oluyorum çünkü her zaman..Ve reglim tam 10 gün gecikti.. Bir gebelik testi aldım ve evde kendim uyguladım.. İnanırmısınız çift çizgi çıktı :) O an öyle garip hissettimki öyle tarif edilmez bir duyguyduki ... Karnımı tutuyorum .. Gülümsüyorum falan :) Ve sevdiğim adamın çocuğunu tasıyo olma fikri beni çok mutlu etti.Her ne kadar daha okullarımız bitmemiş olsada..Ailelerimize bunu açıklayamıcak olsakta..Eğer bu bebek varsa asla aldırmam diye geçiriyordum içimden.Daha sonra bu haberi erkek arkadaşıma verdim ve bana verdiği tepkiler karsısında inanamadım ben ne olursa olsun bana bize sahip çıkar ailesini karsısına alır felan diye düşünürken adam bana " Ne diyosun, nasıl hamilesin ? napıcaz ? ben bi bebeğin sorumluluğunu üstlenemem o olgunlukta değilim ona bakamam " falan dedi.Ve bu adam 22 yaşında ünv 3.sınıfta.. bende test yanlışta olabilir %50 yanılma payı var dedim. bana " ins yoktur öyle bise hamile değilsindir yoksa zor olucak aldırması..falan dedi.. Ki ben daha Kızım arkadaşlar .. Hani daha o nu yaşamadan kürtajmı olucaktım.Asla kaldıramazdım.. Bende böylemi düşünüyorsun gerçekten aldırmakmı istersin dedim " Evet ne bekliyordun , hemen evlenelim hop tamam diceğimimi sandın " dedi.. Evet aslında tam öyle bekliyodum ben ne kadarda salakmısım... Bugün sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım ve hamile olmadığım ortaya çıktı.. Eğer hamile olsaydım ne olucaktı arkadaşlar ? bebeği aldıralım dicekti ailesini falanda karşına almazdı benim için sanırım..oysa aşkını herseyden üstün sanırdım biliyormusunuz. Eğer şuan hamile olmuş olsaydım o bebeği kim aldıralım derse bütün dünyayı karsıma alırdım..Çok garipti ya kendimi dağ gibi güçlü hissettim . O bana " aldıralım" dedi ya. onu bile silmeyi düşündüm Onun elini taşın altına koyucak kadar güçlü değilmiş demekki aşkı.. Hamile olmadığımı öğrenince Oh.. Dedi..Ve ben Üzüldüm biliyormusunuz daha 20 yasında olmama rağmen anne olmaya hazır değilken. Daha bakirkyken hatta :) 1 gün boyunca kendimi hamile gibi hissetmek beni baska birine dönüştürdü. Bence eşi olmayacak bir duygu ben 1 günde böle hissiysem 9 ay bunu hisseden nasıldır.. Bilmiyorum :) ilerde evlendiğimde ilk işim hamile kalmak olucak :)Şimdi size sorum ablalarım.. Böyle bi adam için yaşadığım şehri ailemi bırakıp ünvrsteye yanına gitmeye değermi hayatımı değiştiricek bir seçim çünkü ? Ve ben bana olan aşkından emin değilim artık siz ne düşünyorsunuz ?...Duygusalmı davranıyorum... Yoksa haklımıyım..bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var..Ona göre o haklı çünkü..Şuan konuşmuyoruz dediği laflar yüzünden konuşmak istemediğimi söyledim..Aslında ayrılmak gerekir bu olaylardan sonra değilmi..Sorun şu ki o bunu normal karşılıyor..
Gerçekten düşüncelerinie ve fikirlerinize ihtiyacım var bu yazıyı okuyan herkesten iyi kötü eleştiri düşünce bekliyorum..
20 yasındayım samsunda oturuyorum bir sene kadar önce internette bi çocukla tanıştım..Kendisi Gaziantepli orada ünv okuyor ve ailesiyle kalıyor ...
Bende kısmetse bu sene üniversiteyi onun okuduğu şehiri kazanıp yanına gitmeyi düşünüyordum.
Benim yanıma 4 kere geldi.. ( 2 ay aralıklarla , her gelişinde en az 5 gün pansiyonda kalıyordu ) bende bir kez yanına gittim..
Yani gerçekten çok seviyorduk birbirimizi ya da ben öyle sanıyormuşum şu iki gündür olan olaylardan sonra artık onun sevgisindende adamlığındanda emin değilim .. Olay şöyle ..
Bu 20 gün kadar önce benim yanıma samsuna geldi.. Ve aramızda en ileri seviye olmucak sekilde bir yakınlasma oldu.. ( en ileri düzeyde değil ama tehlike li olabilicek bi yakınlasmaydı) ve ben bu ay hiç regl olmadım ..Şüphelenmeye başladım hani artık günü gününe oluyorum çünkü her zaman..Ve reglim tam 10 gün gecikti.. Bir gebelik testi aldım ve evde kendim uyguladım.. İnanırmısınız çift çizgi çıktı :) O an öyle garip hissettimki öyle tarif edilmez bir duyguyduki ... Karnımı tutuyorum .. Gülümsüyorum falan :) Ve sevdiğim adamın çocuğunu tasıyo olma fikri beni çok mutlu etti.Her ne kadar daha okullarımız bitmemiş olsada..Ailelerimize bunu açıklayamıcak olsakta..Eğer bu bebek varsa asla aldırmam diye geçiriyordum içimden.
Daha sonra bu haberi erkek arkadaşıma verdim ve bana verdiği tepkiler karsısında inanamadım ben ne olursa olsun bana bize sahip çıkar ailesini karsısına alır felan diye düşünürken adam bana " Ne diyosun, nasıl hamilesin ? napıcaz ? ben bi bebeğin sorumluluğunu üstlenemem o olgunlukta değilim ona bakamam " falan dedi.Ve bu adam 22 yaşında ünv 3.sınıfta.. bende test yanlışta olabilir %50 yanılma payı var dedim. bana " ins yoktur öyle bise hamile değilsindir yoksa zor olucak aldırması..falan dedi.. Ki ben daha Kızım arkadaşlar .. Hani daha o nu yaşamadan kürtajmı olucaktım.Asla kaldıramazdım.. Bende böylemi düşünüyorsun gerçekten aldırmakmı istersin dedim " Evet ne bekliyordun , hemen evlenelim hop tamam diceğimimi sandın " dedi.. Evet aslında tam öyle bekliyodum ben ne kadarda salakmısım... Bugün sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım ve hamile olmadığım ortaya çıktı.. Eğer hamile olsaydım ne olucaktı arkadaşlar ? bebeği aldıralım dicekti ailesini falanda karşına almazdı benim için sanırım..
oysa aşkını herseyden üstün sanırdım biliyormusunuz. Eğer şuan hamile olmuş olsaydım o bebeği kim aldıralım derse bütün dünyayı karsıma alırdım..Çok garipti ya kendimi dağ gibi güçlü hissettim . O bana " aldıralım" dedi ya. onu bile silmeyi düşündüm Onun elini taşın altına koyucak kadar güçlü değilmiş demekki aşkı.. Hamile olmadığımı öğrenince Oh.. Dedi..
Ve ben Üzüldüm biliyormusunuz daha 20 yasında olmama rağmen anne olmaya hazır değilken. Daha bakirkyken hatta :) 1 gün boyunca kendimi hamile gibi hissetmek beni baska birine dönüştürdü. Bence eşi olmayacak bir duygu ben 1 günde böle hissiysem 9 ay bunu hisseden nasıldır.. Bilmiyorum :) ilerde evlendiğimde ilk işim hamile kalmak olucak :)
Şimdi size sorum ablalarım.. Böyle bi adam için yaşadığım şehri ailemi bırakıp ünvrsteye yanına gitmeye değermi hayatımı değiştiricek bir seçim çünkü ?
Ve ben bana olan aşkından emin değilim artık siz ne düşünyorsunuz ?...
Duygusalmı davranıyorum... Yoksa haklımıyım..bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var..Ona göre o haklı çünkü..
Şuan konuşmuyoruz dediği laflar yüzünden konuşmak istemediğimi söyledim..Aslında ayrılmak gerekir bu olaylardan sonra değilmi..Sorun şu ki o bunu normal karşılıyor..
Gerçekten düşüncelerinie ve fikirlerinize ihtiyacım var bu yazıyı okuyan herkesten iyi kötü eleştiri düşünce bekliyorum..
20 yasındayım samsunda oturuyorum bir sene kadar önce internette bi çocukla tanıştım..Kendisi Gaziantepli orada ünv okuyor ve ailesiyle kalıyor ...
Bende kısmetse bu sene üniversiteyi onun okuduğu şehiri kazanıp yanına gitmeyi düşünüyordum.
Benim yanıma 4 kere geldi.. ( 2 ay aralıklarla , her gelişinde en az 5 gün pansiyonda kalıyordu ) bende bir kez yanına gittim..
Yani gerçekten çok seviyorduk birbirimizi ya da ben öyle sanıyormuşum şu iki gündür olan olaylardan sonra artık onun sevgisindende adamlığındanda emin değilim .. Olay şöyle ..
Bu 20 gün kadar önce benim yanıma samsuna geldi.. Ve aramızda en ileri seviye olmucak sekilde bir yakınlasma oldu.. ( en ileri düzeyde değil ama tehlike li olabilicek bi yakınlasmaydı) ve ben bu ay hiç regl olmadım ..Şüphelenmeye başladım hani artık günü gününe oluyorum çünkü her zaman..Ve reglim tam 10 gün gecikti.. Bir gebelik testi aldım ve evde kendim uyguladım.. İnanırmısınız çift çizgi çıktı :) O an öyle garip hissettimki öyle tarif edilmez bir duyguyduki ... Karnımı tutuyorum .. Gülümsüyorum falan :) Ve sevdiğim adamın çocuğunu tasıyo olma fikri beni çok mutlu etti.Her ne kadar daha okullarımız bitmemiş olsada..Ailelerimize bunu açıklayamıcak olsakta..Eğer bu bebek varsa asla aldırmam diye geçiriyordum içimden.
Daha sonra bu haberi erkek arkadaşıma verdim ve bana verdiği tepkiler karsısında inanamadım ben ne olursa olsun bana bize sahip çıkar ailesini karsısına alır felan diye düşünürken adam bana " Ne diyosun, nasıl hamilesin ? napıcaz ? ben bi bebeğin sorumluluğunu üstlenemem o olgunlukta değilim ona bakamam " falan dedi.Ve bu adam 22 yaşında ünv 3.sınıfta.. bende test yanlışta olabilir %50 yanılma payı var dedim. bana " ins yoktur öyle bise hamile değilsindir yoksa zor olucak aldırması..falan dedi.. Ki ben daha Kızım arkadaşlar .. Hani daha o nu yaşamadan kürtajmı olucaktım.Asla kaldıramazdım.. Bende böylemi düşünüyorsun gerçekten aldırmakmı istersin dedim " Evet ne bekliyordun , hemen evlenelim hop tamam diceğimimi sandın " dedi.. Evet aslında tam öyle bekliyodum ben ne kadarda salakmısım... Bugün sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım ve hamile olmadığım ortaya çıktı.. Eğer hamile olsaydım ne olucaktı arkadaşlar ? bebeği aldıralım dicekti ailesini falanda karşına almazdı benim için sanırım..
oysa aşkını herseyden üstün sanırdım biliyormusunuz. Eğer şuan hamile olmuş olsaydım o bebeği kim aldıralım derse bütün dünyayı karsıma alırdım..Çok garipti ya kendimi dağ gibi güçlü hissettim . O bana " aldıralım" dedi ya. onu bile silmeyi düşündüm Onun elini taşın altına koyucak kadar güçlü değilmiş demekki aşkı.. Hamile olmadığımı öğrenince Oh.. Dedi..
Ve ben Üzüldüm biliyormusunuz daha 20 yasında olmama rağmen anne olmaya hazır değilken. Daha bakirkyken hatta :) 1 gün boyunca kendimi hamile gibi hissetmek beni baska birine dönüştürdü. Bence eşi olmayacak bir duygu ben 1 günde böle hissiysem 9 ay bunu hisseden nasıldır.. Bilmiyorum :) ilerde evlendiğimde ilk işim hamile kalmak olucak :)
Şimdi size sorum ablalarım.. Böyle bi adam için yaşadığım şehri ailemi bırakıp ünvrsteye yanına gitmeye değermi hayatımı değiştiricek bir seçim çünkü ?
Ve ben bana olan aşkından emin değilim artık siz ne düşünyorsunuz ?...
Duygusalmı davranıyorum... Yoksa haklımıyım..bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var..Ona göre o haklı çünkü..
Şuan konuşmuyoruz dediği laflar yüzünden konuşmak istemediğimi söyledim..Aslında ayrılmak gerekir bu olaylardan sonra değilmi..Sorun şu ki o bunu normal karşılıyor..
Hemen buluşmadım tabiki direk yargısız infaz etmişsin ama 3-4 ay kadarda arkadaş kaldık ve ilk buluşmamızda güven olmadığı için herkesin olduğu cafe ortamlarında görüştük sonra her ay yanıma geldi zaten.Zamanla güvende oturdu internnette sadece piskopat insanlar yok..Bence sen çok müge anlı izliyorsun :)