Siz olsaydınız ne yapardınız :( Bir bakın lütfen

Şimdiki erkekler kıymet bilmiyor. Utanmak bilmiyor malesef:KK53:

Aynen eşimden önce öderdim hatta kavga çıkarırdım ben ödiycem diye sonra hep kazığı yiyen de ben oldum. Eşimle çıkarken hiç ödeme teşebbüsün de bulunmadım bile bir kere kartını evde unuttuğunu söyledi ben de unutmasaydın dedim gitti kartı aldı ve ödedi hesabı umrum da oldumu asla emin ol böyle olunca daha bir kıymetli oluyorsun .

Aynen eşimden önce öderdim hatta kavga çıkarırdım ben ödiycem diye sonra hep kazığı yiyen de ben oldum. Eşimle çıkarken hiç ödeme teşebbüsün de bulunmadım bile bir kere kartını evde unuttuğunu söyledi ben de unutmasaydın dedim gitti kartı aldı ve ödedi hesabı umrum da oldumu asla emin ol böyle olunca daha bir kıymetli oluyorsun .
Aaa iyi göndermişsin eve ya ben hemen üzerime aldim bütün masrafları :KK14:

Keşke Falım sakız falan alsatmışınız valla son 10 liramı versem bayağı bozulurdum bende .diğer taraftan cebinizde beş kuruş yok. Eksilerdesiniz ama sinema yemek fallar fazla değilmi bi simit bi ayran parkta oturmak yeterdi. .son olarak biraz agresif davranmış olan olmuş neyin tribini yapıyo .

Keşke Falım sakız falan alsatmışınız valla son 10 liramı versem bayağı bozulurdum bende .diğer taraftan cebinizde beş kuruş yok. Eksilerdesiniz ama sinema yemek fallar fazla değilmi bi simit bi ayran parkta oturmak yeterdi. .son olarak biraz agresif davranmış olan olmuş neyin tribini yapıyo .
Sizin söylediğinizin aynısını söyledi simit çay yapalım dedi yok dedim ondan sonra yemek yemeye gittik hiç hayır demedi :KK12:

bende son para mı versem çok üzülürdüm
hele fal gibi erkeklere özellikle gereksiz gelen bişeye
keşke niyetçi adama cazgırlık etseydiniz zorla elimize tutuşturdun falan diye
aklıma başka bişey gelmedi..

Aaa iyi göndermişsin eve ya ben hemen üzerime aldim bütün masrafları :KK14:
Ya evlerine çok yakın bir yerdeydik zaten:) ama git al demedim unutmasaydın deyip surat on karış oturdum o da sen bir kahve iç ben eve gidip hemen geliyorum dedi ha gelmese ne olurdu öder kalkardım bir daha da yüzümü görmezdi aslına bakarsan karşındaki sana değer veriyorsa seni bu hallere sokmaz zaten para canlısı değilim ama cebinde parası olmayan zor durumda olan insanıda anlarım ama bu sevgiliye bu kadar rahat bir şekilde ifade edilmemeli bu cesareti ona siz vermişsiniz iyice tanımadan para işlerinde ketum olmalıydınız bir süre

Ya evlerine çok yakın bir yerdeydik zaten:) ama git al demedim unutmasaydın deyip surat on karış oturdum o da sen bir kahve iç ben eve gidip hemen geliyorum dedi ha gelmese ne olurdu öder kalkardım bir daha da yüzümü görmezdi aslına bakarsan karşındaki sana değer veriyorsa seni bu hallere sokmaz zaten para canlısı değilim ama cebinde parası olmayan zor durumda olan insanıda anlarım ama bu sevgiliye bu kadar rahat bir şekilde ifade edilmemeli bu cesareti ona siz vermişsiniz iyice tanımadan para işlerinde ketum olmalıydınız bir süre
Bundan sonra bende sizin gibi yapacağimmm :KK49:

Bundan sonra bende sizin gibi yapacağimmm :KK49:

Bana da bunu ofiste yan yana oturduğum abla gibi sevdiğim bir arkadaşım tavsiye etmişti .Gözümü açtı diyebilirim yapamam edemem dedim ama yaptım vallahi ilk defasından sonrası kolay geliyo zaten :) tabi eşimi iyice tanıdıktan sonra art niyetle olmadığını anladım ama olsun :p

Yok canımm o kolay kolay özür dilemez. Sen kimle konuşuyorsun sabahtan beri gecenin bu saati yazdı. Abimle. yazdim tm dedi bende hiç girmedim whatsappa bu sabahta girmedim:confused:
Yanlış cevap! Abimle demicektin "kiminle istersem onunla", " beni yolda bırakmayacağına emin olduğum biriyle " yada " sanane" deseydin ve sonra girmeseydin programa. Bunları deneyimledim arkadaşım tutuyorum:KK66:

O kart çekme işine kimden ne koparırlarsa alıyorlar, 40 tl olur mu hiç ? Hatalı olan da erkek arkadaşınız bekleyin bence...

Benim kartımdan çektik maaşım yatmadığı içinde -147 deydi ben onun lafını etmedim o on liranın lafını etti :KK43: askere gidecek kışın para biriktirecekmiş. Geçenlerde sordum hiç para yok kartta dedi maaş yatmıştı dedim ayakkabı aldım demişti :KK34:
anladığım kadarıyla onun parasından harcanmasi hoşuna gitmiyo canım ki boyle biriyle de hayat geçmez ...yanı sonunda parası için onunla değilsin fakat o öylwymissin sanki sadece para harcatmak istiyormussun gibi davranmış sana bence o arasada sen cvp verme

Erkekler para konusunda hassas olurlar. Niyetcinin yanında kendini erkek olarak yetersiz hissetti. Sizde niçin veririm Paranı diyorsunuz ozaman oda yemek parasını mı versin size. Tavrı hoş olmamış haklısınız fakat sizde almasaydiniz.

Erkekler para konusunda hassas olurlar. Niyetcinin yanında kendini erkek olarak yetersiz hissetti. Sizde niçin veririm Paranı diyorsunuz ozaman oda yemek parasını mı versin size. Tavrı hoş olmamış haklısınız fakat sizde almasaydiniz.
Sinirlendirdi beni 10 lira için yaptığını biliyordum bende veririm paranı dedim :KK53:

Yanlış cevap! Abimle demicektin "kiminle istersem onunla", " beni yolda bırakmayacağına emin olduğum biriyle " yada " sanane" deseydin ve sonra girmeseydin programa. Bunları deneyimledim arkadaşım tutuyorum:KK66:
Ay öyle desem kıyamet kopardı valla ayrılma derecesine gelirdik kızz :KK70:

Merhaba kızlar.. Bugun erkek arkadaşımla buluştuk. Benim dün maaşimin yatması gerekti kartım -147deydi. Maaş yatarsa onu kapatır diye düşünüyordum. Buluştuk benim kartıma baktık maaş yatmamış hala kart ekside. O da kartını babasına vermiş içinde maaş yattıkça para biriksin diye. Nakitte 11- 12 lirası falan var. Herneyse kartsız işlem yapacaktık para çekmek için beceremedik. Babası kartı bırakmayı unutmuş buna nakitte bırakmamış. Herneyse dedim gel bi yemek yiyelim. Yemekleri ben aldım karttan. Yemek yedik güldük eglendik falan. Sinamaya gidelim dedik sinama biletlerinide ben alacaktim. giderken yolda bitane tavşanla fal çeken satıcılar oluyor ya ondan gördüm tavşan kücücüktü istem dışı sevmek istedim adam da ayak üstü bize hemen fal baktırdı bende 2-3 lira falan zannediyordum. 4 tane kart çektik adam demezmi 40 lira ! Yuh dedim ya ne diyosun amca sen dedim öyle dedi. Bende hiç nakit yok kart var onda da dediğim gibi 10 lira falan var abi dedik valla yok şu 10 lirayı al dedik işte. Parayı verdik sinamaya gitmek için 5 -6 adım attım yanıma yaklaştı ' ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA ' dedi kağıtları elime verdi malca bi gülümsemeyle. Bende ne diyosun sen ya dedim. Bişey yok dedi. Bende istemiyorum dedim kağıtları yere attim aldı yerden dur yanlış anladın falan dedi. Benim gözlerim doldu kötü oldum öyle diyince. doğrusu ne söyle o zaman dedim. Off herşeyi yanlış anlıyorsun ya gitmiyoruz sinamaya dedi geri döndü. Paranı veririm merak etme dedim. O da beni yolun ortasında öylece bırakıp gitti. Bi kere arkasına baktiğini gördüm. Biraz peşinden gittim sonra dedim ki hata sende değil ki bi 10 lirayı başına kaktı ne gidiyosun peşinden dedim gittim durağa otobüse bindim eve geldim. Otobüste çok ağladım ama o hiç aramadı :KK43: ne yapmalıyım aramasını beklemeli miyim ? :KK43:

o kartı babama bıraktım filan bahaneleri de yalan olabilir sırf parası gitmesin diye yanına almamıştır

senden giderken iyi ondan gidinde ne cimri sevgilin var

• Beğen
Reactions: anu
X