Siz olsaydınız ne yapardınız :( Bir bakın lütfen

o adama parayı vermeyecektiniz. artık böyle bir Akım başladı . yolda giderken elimize kitap tutuşturup fiyat söyleyenler zorla Gül satanlar zorla bağış yaptıranlar sizin olay... bence biz çekmedik ki fal diyip ordan gidecektiniz. son parası olduğu için ve adamın tavrından rahatsız olduğu için sinirlenmiş olabilirdi.
Hiç sormayın ya boşluğuma geldi yoksa öylelerine para kaptıracak biri değilim. Ankarada her yerde mesken tuttu o çingeneler küçücük bir kağıttan Türk Bayrağı satıyor arkadaşım kanser yardım topluyoruz bahanesine insanları sömürüyorlar..:KK62:

Ama bak erkeklerin genelinin güzel tarafi yontulabilir olmalari. Biraz da senin elinde yani onun tavirlarini degistirmek. Bence arama bekle, tavrinin cirkin oldugunu anlasin.
Annelerinin adam edemediklerini maalesef biz etmek zorunda kaliyoruz. Sonuc güzel olursa emeklere deymis oluyor. Insallah güzel sonuclanir.
Iyi sanslar :)

Ama bak erkeklerin genelinin güzel tarafi yontulabilir olmalari. Biraz da senin elinde yani onun tavirlarini degistirmek. Bence arama bekle, tavrinin cirkin oldugunu anlasin.
Annelerinin adam edemediklerini maalesef biz etmek zorunda kaliyoruz. Sonuc güzel olursa emeklere deymis oluyor. Insallah güzel sonuclanir.
Iyi sanslar :)
Aynen öyle ya anneleri doğuruyor biz büyütüyoruz :63: inşallah sabırla beklemekteyim bir gelişme olursa yazarım buraya :KK69:

Bence sen beni öyle bıraktın gittin başıma neler geldi falan de anlasın hatasını :) Benim de bırakıp gitme huyum vardır gıcık olurum kendime ama dursam kendimi tanıyorum daha kötü olcak. Vakti zamanında bırakıp gittiğim için beni aramaya çalıştığı yerde birinin başına fena şeyler gelmişti dişleri falan kırılmıştı o zamandan beri giderken bir acaba derim yani.

Acaba adam 40 lira diyince sende 10 liramız var demişsin ya erkeklik gururu yapıp , parayı veremediği için bozulmuş olabilir mi? zaten yanında para olmadığı için önceden gerilmiştir. --- Ama yolun ortasında seni bırakıp gitmesine sebep değil , alttan alan sen olma

bir erkek kız arkadaşıyla buluşmaya gidiyorsa yanına para almalı bana göre. şimdiki lise çocukları bile annelerinden para alarak gidiyorlar buluşmaya

İki yoruma da katiliyorum.
İhtimaller, ihtimaller.
Arayinca ogrenirsiniz gerçeği ama asla siz aramayin. Siz nasil ki su an endişe icindesiniz emin olun o daha fena durumda, birakip gittiği için içi içini yiyordur büyük ihtimal..
bir erkek kız arkadaşıyla buluşmaya gidiyorsa yanına para almalı bana göre. şimdiki lise çocukları bile annelerinden para alarak gidiyorlar buluşmaya
Acaba adam 40 lira diyince sende 10 liramız var demişsin ya erkeklik gururu yapıp , parayı veremediği için bozulmuş olabilir mi? zaten yanında para olmadığı için önceden gerilmiştir. --- Ama yolun ortasında seni bırakıp gitmesine sebep değil , alttan alan sen olma

Hiçbir zaman hiçbir şekil de para ödeme zamanın da çok yaptık kıymet bilen olmuyor şimdi hayat müşterek falan diyenler olacaktır evet öyle ama evlenince. Sevgilim olan bir erkeğe yemek yedircem sinemaya götürcem bide iki kuruş harcadı diye laf işitcem boğarım öyle adamı ağlamakla olmaz ağlayarak sadece kendine zarar verirsin .

Bence sen beni öyle bıraktın gittin başıma neler geldi falan de anlasın hatasını :) Benim de bırakıp gitme huyum vardır gıcık olurum kendime ama dursam kendimi tanıyorum daha kötü olcak. Vakti zamanında bırakıp gittiğim için beni aramaya çalıştığı yerde birinin başına fena şeyler gelmişti dişleri falan kırılmıştı o zamandan beri giderken bir acaba derim yani.
Dün beni whatsappda uzun süre görünce yazdı sen kimle konuşuyorsun bu saate kadar dedi Abimle. dedim çıktım dahada bişey yazmadım :KK70: Ama gerçekten abimle konuşuyordummm:63:

Yok ya ona bozulmadı :KK43:

İki yoruma da katiliyorum.
İhtimaller, ihtimaller.
Arayinca ogrenirsiniz gerçeği ama asla siz aramayin. Siz nasil ki su an endişe icindesiniz emin olun o daha fena durumda, birakip gittiği için içi içini yiyordur büyük ihtimal..
Yok aramadım dün beni gecenin o saati whatsappta görünce o dayanamayıp yazdı bende kısa ve trip içeren bi kelime yazdım daha tık yok girmedimde whatsappa :KK55:

Hiçbir zaman hiçbir şekil de para ödeme zamanın da çok yaptık kıymet bilen olmuyor şimdi hayat müşterek falan diyenler olacaktır evet öyle ama evlenince. Sevgilim olan bir erkeğe yemek yedircem sinemaya götürcem bide iki kuruş harcadı diye laf işitcem boğarım öyle adamı ağlamakla olmaz ağlayarak sadece kendine zarar verirsin .
Şimdiki erkekler kıymet bilmiyor. Utanmak bilmiyor malesef:KK53:

Öyle bi ses tonuyla dedi ki hani elimdeki son parayı harcattın bana der gibi dedi
hımm
yani söylemese daha iyiymiş de.
yani o tavşanlara asla yanaşmıyorum.
yanımda çocuklar olur bazen.
hayvan delisidirler.
görmesinler diye neler yaparım.
çünkü o tavşancı dilekçilerden nefret geliyor.
adamı soymak için resmen tavşanı koyuyorlar.
hırsızlık yapmaktan farksız bence.
az yanaşmaya gör.
hemen parayı kitliyor insanla.
sevgiliniz için üzüldüm.
bence barışırsınız.
seviyorsa dönüp arayacaktır.

hımm
yani söylemese daha iyiymiş de.
yani o tavşanlara asla yanaşmıyorum.
yanımda çocuklar olur bazen.
hayvan delisidirler.
görmesinler diye neler yaparım.
çünkü o tavşancı dilekçilerden nefret geliyor.
adamı soymak için resmen tavşanı koyuyorlar.
hırsızlık yapmaktan farksız bence.
az yanaşmaya gör.
hemen parayı kitliyor insanla.
sevgiliniz için üzüldüm.
bence barışırsınız.
seviyorsa dönüp arayacaktır.
Umarımm :KK59:

X