Siz olsaydınız ne yapardınız :( Bir bakın lütfen

Kızlar daha arayıp sormadı. Bende aynı şekilde. Nereye kadar gidecek bu ? Ne yapmalıyım 2 gündür konuşmuyoruz :KK12:

Cidden sinirlerim bozuluyor ama hem suçlu hem güçlü deli olacağım valla ben burda çıldırıyorum bi özür dilemek bu kadar zor olmamalı ya.:KK57:

Kızlar daha arayıp sormadı. Bende aynı şekilde. Nereye kadar gidecek bu ? Ne yapmalıyım 2 gündür konuşmuyoruz :KK12:

Ayy kızlar aramışş 6yı 10 geçe ama benim tel odadaydı duymadığım için açamadım daa napıyımm ya :mad:

Ayy kızlar aramışş 6yı 10 geçe ama benim tel odadaydı duymadığım için açamadım daa napıyımm ya :mad:

bu olayda taviz verirsen kendinden,bir daha ölüyorum desen toparlayamazsın
hep onun istediği olur
sık dişini biraz tavrını koru kalbini kırdığını taviz vermiyceğini anlasın,sonrasında düşünür biraz bi halt ederken

Kızlar aramıştı onda duymadım odadaydı. Şimdi yemekteyken bi daha aradı açtım. Konuşma söyle
O: Ne yapıyorsun?
Ben:Yemek yiyorum
O: Bende molaya çıktım arayım dedim
Ben:Hımm..
O: Ne var ne yok?
Ben: Aynı..
O: Hmm tamam
Ben: Hadi bay bay..
Telefonu kapattım hemen..
Çok mu umursamaz davrandım kızlar ?

Kızlar aramıştı onda duymadım odadaydı. Şimdi yemekteyken bi daha aradı açtım. Konuşma söyle
O: Ne yapıyorsun?
Ben:Yemek yiyorum
O: Bende molaya çıktım arayım dedim
Ben:Hımm..
O: Ne var ne yok?
Ben: Aynı..
O: Hmm tamam
Ben: Hadi bay bay..
Telefonu kapattım hemen..
Çok mu umursamaz davrandım kızlar ?

Ohoo sana güvenip yanında 10 TL ile geliyor. Hadi çalışmasa anlarım bir de maaş kartını babasına bırakıyor para biriksin diye. Beleşe çok mu alıştırdın ne yaptın. Uğraşman hata olur bunla söyleyeyim.

bundan 15 yıl önce kordonda otururken çekmiştim.o zamanlar 5tl istedi tavşancı amca.o zamandan almıştım ağzımın payını.bu bir ama ikincisi de erkek arkadaşın 10 lirayla da buluşmaya gelip sana yemek mi ısmarlatıyor?çok ayıp.arama sakın.ohhh ne güzel iş maaş kartı babasında kıza ödetsin yediği yemeği bi de 10 liranın tafrasını yapsın.

bundan 15 yıl önce kordonda otururken çekmiştim.o zamanlar 5tl istedi tavşancı amca.o zamandan almıştım ağzımın payını.bu bir ama ikincisi de erkek arkadaşın 10 lirayla da buluşmaya gelip sana yemek mi ısmarlatıyor?çok ayıp.arama sakın.ohhh ne güzel iş maaş kartı babasında kıza ödetsin yediği yemeği bi de 10 liranın tafrasını yapsın.
Aynen öyle oldu. Ben aramadım ikidir o aradı zaten. Özür dilerim lafını duyana kadar da umursamaz olacağım:KK20:

Ohoo sana güvenip yanında 10 TL ile geliyor. Hadi çalışmasa anlarım bir de maaş kartını babasına bırakıyor para biriksin diye. Beleşe çok mu alıştırdın ne yaptın. Uğraşman hata olur bunla söyleyeyim.
Evet o çalışmadığı zamanlar ben çalışıyordum ve ikimizin yaptığı her faliyeti ben karşılıyordum. Şimdi o çalışıyor ben çalışmıyorum yine ben aldım.. Paranın lafını asla etmiyorum. Onca masraf yaptım bana on liranın lafını yaptı ben ona gocundum :KK61:

X