• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız napardınız:((

bence hic hos bir durum degil bu..

Benim kayinvalidem de yokluktan geldigi ve zamaninda cok cektigi icin eli sIkIdIr. Ama is nisana dugune falan gelince senelerce biriktirmis oglu icin paralarini ve bir cirpida harcadi.. normalde 500 binlira fazla vermeye ici gider.. ama is oglunun mutluluguna gelince kadin dokuyor paralari.. nisanda, dugunde, bayramda her turlu alisverislerimizi yaptilar.. ben yurtdisinda yasiyorum senede bir kere gidiyoruz turkiyeye ondada gel seni carsiya gotureyim biseler alayim falan der..ama ben onu tanidigim icin aldirmam.. zevklerimizde uymuyor zaten.. ama butun alisverisimi ailemin yaninda yaparim..

Asli hu nesli hu demisler.. bence nisanlinizin ailesi nasilsa o sekilde devam eder ve sizi de bu durum gitgide rahatsiz eder.. Ayrica neden siz gormeden en sevmediginiz renkte mobilya almislar ona da takildim dogrusu.. Bence nisanlinizla bu durumu acik acik konusun,.. hem gelin almak istiyorlar hem de iccamasirinizi bile kendiniz alacaksiniz.. her seyin bir yolu yordami var bu sekilde olmaz..

bence hic hos bir durum degil bu..

Benim kayinvalidem de yokluktan geldigi ve zamaninda cok cektigi icin eli sIkIdIr. Ama is nisana dugune falan gelince senelerce biriktirmis oglu icin paralarini ve bir cirpida harcadi.. normalde 500 binlira fazla vermeye ici gider.. ama is oglunun mutluluguna gelince kadin dokuyor paralari.. nisanda, dugunde, bayramda her turlu alisverislerimizi yaptilar.. ben yurtdisinda yasiyorum senede bir kere gidiyoruz turkiyeye ondada gel seni carsiya gotureyim biseler alayim falan der..ama ben onu tanidigim icin aldirmam.. zevklerimizde uymuyor zaten.. ama butun alisverisimi ailemin yaninda yaparim..

Asli hu nesli hu demisler.. bence nisanlinizin ailesi nasilsa o sekilde devam eder ve sizi de bu durum gitgide rahatsiz eder.. Ayrica neden siz gormeden en sevmediginiz renkte mobilya almislar ona da takildim dogrusu.. Bence nisanlinizla bu durumu acik acik konusun,.. hem gelin almak istiyorlar hem de iccamasirinizi bile kendiniz alacaksiniz.. her seyin bir yolu yordami var bu sekilde olmaz..

kime anlatsam senin söylediklerini söylüyor... Aslında o kadar kafam karısıyor kı bazen ama nişanlımı seviyorum ve beni üzmemek için elinden geleni yapıyor... Her iki lafından biri sen nasıl istersen öyle olucak diyor. Ona da kıyamıyorum inşallah hersey ağzımızın tadı bozulmadan olur...

güzelim istediği kadar sen ne istersen o olacak desin daha şimdiden (ki kız alırken her dediği yapılmaya çalışılır yapılmazsa kusura bakmayın falan denir) böyleyse sen bence 1 kere değil 1000 kere düşün eşin ailesine söz geçiremiyor daha şimdiden hükmediyorlar böyle nereye kadar daha şimdiden tahammül sınırlarını zorlarlarken uzaktan nasıl yakından katlanacaksın ki eşinle inşallah kayınpederin aynı eşyerinde değildir yani inşallah nişanlın parasını aldığında kendi cebine giriyordur onun yerine babası almıyordur yoksa yokluk nedir çok iyi anlarsın

nişanlılığı uzatın biraz iyice tanıyın aileye alışamazsanız hiç zorlamayın, mutsuz olursunuz

kime anlatsam senin söylediklerini söylüyor... Aslında o kadar kafam karısıyor kı bazen ama nişanlımı seviyorum ve beni üzmemek için elinden geleni yapıyor... Her iki lafından biri sen nasıl istersen öyle olucak diyor. Ona da kıyamıyorum inşallah hersey ağzımızın tadı bozulmadan olur...

Nisanliniz simdi boyle soyluyor ama yarin oburgun ailesi ve sizin aranizda kalmaktan bunalmayacagini ne biliyoruzki.. Annemin hep der ki sadece siz evlenmiyorsunuz aileler de evleniyor.. ben buna cok inaniyorum.. cunku uzun vadede dusundugunuz zaman ilk aylarda hadi gozunuz sadece birbirinizi gordu ama ilerleyen zamanda bilemezsiniz problemin ta sizin ailenizin icin bile problem yaratmayacagini.. Bilmiyorum cok ayip etmisler.. Insanlarin durumu olmayabilir bunu ictenlikle karsilamak da gerekir zaten .. baska cozum bulunur. iccamasirina kadar geline aldirilmaz..

Bilmiyorum nisanlina da uzun vadede guvenebilir misin bu onemli.. ve bu konulari ayni aciklikla , butun endiselerini dile getirerek nisanlinla da konusmani tavsiye ederim.. gerci erkekler de nisanliyken tamam derler evlendikten sonra kiz benim tamam deyip havaya da girebilirler.. daha evlenmemissiniz.. herseyo goz onunde bulundurmaniz gerekir..

Back