• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız boşanır mıydınız?

Eski sevgili olaylarindan kavgalar, kiskancliklar cikarip, eski sevgilisinin olduğu bir yere gitmesini soylemek?
Kendinizle celisiyorsunuz.
Bence sadece biraz rahat birakmaniz lazim, sahte değil, cidden rahat birakin ve nefes alin....

Ayrı yaşamak hep aklımda var ama nasıl olur bilmiyorum, Özgür iki insan gibi mi olacağız, birbirimizden haberimiz olmayacak yoksa hem evli gibi ama ayrı evlerde kalan bir çift mi, konduramıyorum kafamda. Boşanma sürecinde çocuk konusu da dediğiniz gibi aklıma çok takılıyor, o psikolojiyle birkaç ayımız nasıl geçer kimbilir. Siz boşanma sürecinde misiniz şuan?
Ayrı yaşamak sizleri daha kolaya alıştırabilir. Özgür iki insan gibi yaşayacağınızı düşünüyorum. Tekrar bir araya gelmek iki taraf için de daha sıkıntılı olacaktır. Bundan sonraki süreçte bağları kuvvetlendirecek yollar üzerinde yoğunlaşın. Sabırla, sakinlikle sonuna kadar her yolu deneyin. Ileride bir keşkeniz olmasin.Bazı erkekler eşlerini sevdikleri halde çok ilgili olamıyorlar, biraz da anlayış göstermeye çalışın. Bu konuyu çok fazla dillendirmiş gibisiniz, anlamını yitirmiş. Kıskançlıklarınızla haksız yere kendinizi ve eşinizi yıpratmışınız. Evlenmek içın sizi tercih etmiş. Her erkeğin veya kadının evlenmeden önce sevgilileri olabilir.
Bunları evlendikten sonra konu etmek çok yalnış. Bu izleri silmek için daha olumlu davranın. İlgisiz hissettiğiniz tavırlarını dile getirmeyin, zamanla azalacaktir.Kendinize bakın özen gösterin. Evliliğiniz hiç de kötü değil. Beklentilerinize bağlı.. Her şey yoluna girecektir.Kendinizi olumsuz doldurmayın.
İsterseniz güzel bir hayat sizi bekliyor..⚘

Daha önce denemiştim uzuuunca bir mesaj atarak cevap bile vermemişti, öyle ketum biri🙈 tekrar deneyebilirim belki, teşekkür ederim🙏🏻
Mesaj atmak aksine sizi değersiz hissettiren bir insana değer vermek olmakta malesef asla tavsiye etmem yapılacak en doğru şey onu yok sayıp öyle yaşamak boşanmış gibi hiç umurunuzda olmasın onun ne düşüneceği. O zaman o sizinle ilgilenmeli kaybetmek istemiyorsa eğer hala aynıysa zaten umurunda değilsiniz ozaman siz ne yapsanız boş bu evliliği ya boşanarak ya bu şekilde kabul edip şikayet etmeden geçirmelisiniz sevgi bekleyene sevgiyi hep esirgiyorlar malesef

2 çocuğum var. Benim açtığım davanın dilekçeler aşaması bitti, o karşı dava açtı. Birde onu dilekçeler aşaması ile uğraş derken aylarca karşılıklı dilekçeler verildi. Bir erkek hiç olmadığı kadar ve aklın almayacak kadar nasıl çirkefleşir, bunu görüyorsun. O kadarını da yapmaz dediğin herşeyi yapıyor. Yalan, iftira, yalancı tanık... Aylardır bir arpa boyu alınan yol... Velhasıl zor, bununla birlikte şimdiden daha huzurlu bir yuva
Aynen öyle..Ben de çekişmeli dava sürecindeyim,nick değiştim mastershef eski nickim.Yalanlar, iftiralar,hiç tanımadığım yalanci tanıklara ek olarak Cimer şikayeti,ceza davası,manevi tazminat davası diye ilerliyor,sırada ne var bakalım.Tahminimce eşya davası,nafaka azaltma davası diye devam eder.Sizin davada ilk duruşma olmadi değil mi henüz ?
Allah yardımcımız olsun

Aynen öyle..Ben de çekişmeli dava sürecindeyim,nick değiştim mastershef eski nickim.Yalanlar, iftiralar,hiç tanımadığım yalanci tanıklara ek olarak Cimer şikayeti,ceza davası,manevi tazminat davası diye ilerliyor,sırada ne var bakalım.Tahminimce eşya davası,nafaka azaltma davası diye devam eder.Sizin davada ilk duruşma olmadi değil mi henüz ?
Allah yardımcımız olsun
Allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻
Gerçekten sınır tanımıyorlar.. 2 duruşma görüldü, bu ay yalancı şahitleri dinlenecek 3.duruşmada. Hiç tanımadığım kişiler ne söyleyecek çok merak ediyorum. Çekişmeli boşanma, mal rejimi ve nafaka ödemediği için ceza davalarım açık.

Allah bu süreci yaşayan herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻
Gerçekten sınır tanımıyorlar.. 2 duruşma görüldü, bu ay yalancı şahitleri dinlenecek 3.duruşmada. Hiç tanımadığım kişiler ne söyleyecek çok merak ediyorum. Çekişmeli boşanma, mal rejimi ve nafaka ödemediği için ceza davalarım açık.
Amin.Aynen benim de hiç tanımadığım üç yalancı şahidi var,biri talimatla dinlendi,ikinci bir türlü duruşmaya teşrif etmiyor zorla getirme kararı çıkarıldı,üçüncü bu ay talimatla dinlrnecek teşrif ederlerse..

Merhaba herkese,
5 yıllık evliliğim, 3.5 yaşında da oğlum var. Eşimi çok seviyorum sevgimden bir şey eksilmedi ama çok mutsuzum. Çok zor biri bana göre, hiçbir şey söylemeye gelmez, çok gururludur.

Zamanında haklı sebeplerden onu kıskandığım için kendisini eve kapattı, hiçbir şey yapmak istemiyor. Ayrı ayrı arkadaşlarımız var ama ailecek görüştüğümüz birileri yok. Dışarı çıkacaksak sürekli onun iş arkadaşlarıyla ve eşleriyle çıkıyoruz. Ailecek görüşebileceğimiz arkadaşlarla da maddi olarak anlaşamadığımız için gidemiyoruz bir yerlere, ya da gitsek bile herkes hep bizden bekliyor diye rahatsız oluyorum ben bunun sürekliliğinden ve yine evdeyiz.

Ben eşimden daha çok vakit ayırıyorum kendime mesela, o da sadece spora gidiyorum haftada bir iki, ona sen de gel ya da başka yere git diyorum (hatta eski sevgilisinin olduğu yere bile git diyorum gitmiyor). Arada erkek arkadaşlarıyla yemeğe gidiyor.
Derdiniz dışarı çıkmak mı demeyin ama imkanımız var evdeyiz sürekli. Oğlumuz için parka, avmye gidiyoruz. Eve geldiğimde hep muhabbet kurmaya çalışan benim, işinden dolayı da sürekli gergin. Konuşmaya çalışsam sürekli ilgi bekliyorsun diyor, e kocamdan beklemem normal değil mi elin adamından mı bekleyeyim deyince de sinirleniyor.
Madem mutsuzsun böyle olmaktan bir yerlere gidelim ikimiz ya da oğlumuzla diyorum, söyleme tarzım yanlışmış o benim organizatörümmüymüş. Başkalarını gezdirmeyi pek sever ama.
Bu arada ben evde de otururum benim için hiç farketmez ama evde de pek konuşmuyoruz, beni bu hale sen getirdin kısıtlayarak diyor. Kıskanç biriyim kabul ama asla gün içinde rahatsız etmem, aramam sormam öyle mıçmıç mesaj atsın diye de beklemem, nerdesin diye yoklamam, kıskançlık nedenlerim geçmişte hep ona ilgisi olan kadınlar ve eski sevgilileri vs ile ilgiliydi.
İlişkimizi kurtaramıyorum, çok zor biri gerçekten, konuşmakla da olmuyor. 3.5 yaşında çocukla da boşanırsam hem iş hem full ilgilenmek, ev vs kafayı yerim gibi geliyor, işim yoğun bir iş, evden de çalışmam gerekiyor yeri geldiğinde, ailemle de yaşayamam onlarla da yaşamak zor müdahale ederler onlarla yaşarsam. Off bilmiyorum bazen kestirip atasım geliyor, ama o gücü de bulamıyorum. Ya ilerde başkasıyla olursa diye bile düşünüyorum. Böyle bir ilişkide ne yapardınız? Başkasına gelince güleryüz, adam bana gelince böyle, bu değersizlikten bıktım. Ya ben eşimle oturup iki sohbet etmek istiyorum o bile yok.

Merhaba herkese,
5 yıllık evliliğim, 3.5 yaşında da oğlum var. Eşimi çok seviyorum sevgimden bir şey eksilmedi ama çok mutsuzum. Çok zor biri bana göre, hiçbir şey söylemeye gelmez, çok gururludur.

Zamanında haklı sebeplerden onu kıskandığım için kendisini eve kapattı, hiçbir şey yapmak istemiyor. Ayrı ayrı arkadaşlarımız var ama ailecek görüştüğümüz birileri yok. Dışarı çıkacaksak sürekli onun iş arkadaşlarıyla ve eşleriyle çıkıyoruz. Ailecek görüşebileceğimiz arkadaşlarla da maddi olarak anlaşamadığımız için gidemiyoruz bir yerlere, ya da gitsek bile herkes hep bizden bekliyor diye rahatsız oluyorum ben bunun sürekliliğinden ve yine evdeyiz.

Ben eşimden daha çok vakit ayırıyorum kendime mesela, o da sadece spora gidiyorum haftada bir iki, ona sen de gel ya da başka yere git diyorum (hatta eski sevgilisinin olduğu yere bile git diyorum gitmiyor). Arada erkek arkadaşlarıyla yemeğe gidiyor.
Derdiniz dışarı çıkmak mı demeyin ama imkanımız var evdeyiz sürekli. Oğlumuz için parka, avmye gidiyoruz. Eve geldiğimde hep muhabbet kurmaya çalışan benim, işinden dolayı da sürekli gergin. Konuşmaya çalışsam sürekli ilgi bekliyorsun diyor, e kocamdan beklemem normal değil mi elin adamından mı bekleyeyim deyince de sinirleniyor.
Madem mutsuzsun böyle olmaktan bir yerlere gidelim ikimiz ya da oğlumuzla diyorum, söyleme tarzım yanlışmış o benim organizatörümmüymüş. Başkalarını gezdirmeyi pek sever ama.
Bu arada ben evde de otururum benim için hiç farketmez ama evde de pek konuşmuyoruz, beni bu hale sen getirdin kısıtlayarak diyor. Kıskanç biriyim kabul ama asla gün içinde rahatsız etmem, aramam sormam öyle mıçmıç mesaj atsın diye de beklemem, nerdesin diye yoklamam, kıskançlık nedenlerim geçmişte hep ona ilgisi olan kadınlar ve eski sevgilileri vs ile ilgiliydi.
İlişkimizi kurtaramıyorum, çok zor biri gerçekten, konuşmakla da olmuyor. 3.5 yaşında çocukla da boşanırsam hem iş hem full ilgilenmek, ev vs kafayı yerim gibi geliyor, işim yoğun bir iş, evden de çalışmam gerekiyor yeri geldiğinde, ailemle de yaşayamam onlarla da yaşamak zor müdahale ederler onlarla yaşarsam. Off bilmiyorum bazen kestirip atasım geliyor, ama o gücü de bulamıyorum. Ya ilerde başkasıyla olursa diye bile düşünüyorum. Böyle bir ilişkide ne yapardınız? Başkasına gelince güleryüz, adam bana gelince böyle, bu değersizlikten bıktım. Ya ben eşimle oturup iki sohbet etmek istiyorum o bile yok.
Aslında evliliğinizin yapı taşlarını düzenlemek adına bir evlilik terapistinden destek alsanız çok iyi olmazmı hem çocuğunuz için hem sizin için belki çok farklı konular vardır eşinizin dile getirmediği veyahut sizin farkına varmadığınız yani benim fikrim böyle eğer sevgi varsa aşk varsa saygı varsa herşey düzelir maalesef çocuktan sonra da biz böyle anlattığınğz gibi olduk dün akşam aldım eşimi karşıma sordum artık sevmiyomusun sevginde azalmamı var yoksa farklı bir meselemi bana direk şunu söyledi çünkü farkında değilsin ama eve her geldiğimde yüzün asık bebek seni çok yorduğu için bana ilgi göstermiyosun tepkisiz kalıyosun birçok şeyde gibi gibi cümleler kurdu düşündüm ve hak verdim gerçekten öyle söylediği gibi

Ayrı yaşamak hep aklımda var ama nasıl olur bilmiyorum, Özgür iki insan gibi mi olacağız, birbirimizden haberimiz olmayacak yoksa hem evli gibi ama ayrı evlerde kalan bir çift mi, konduramıyorum kafamda. Boşanma sürecinde çocuk konusu da dediğiniz gibi aklıma çok takılıyor, o psikolojiyle birkaç ayımız nasıl geçer kimbilir. Siz boşanma sürecinde misiniz şuan?

Profesyonel birimden bir yönlendirme almanız lazım burdan olmaz o

Uzgunüm sizi sevmiyor. Kendinizi birakip onun hislerini anlamaya calişın belki bir yol bulursunuz. Ona odaklanın bir de bakalım.

Bence sürekli konuş konuşalım demeyin. Bu insanda psikolojik baskı hissettirebilir. Konuşmalıyım dedikce aklına bir sey gelmeyebilir.
Arkadaşlarıyla şakır şakır demişsiniz ama onlarla her gün her dakika görüşmüyorlar. Bir araya gelince daha çok konuşacak şey buluyorlardir.
Once içinizdeki bu kıyası bitirmeye çalışın. Onceden muhabbetli zamanlarınız olur muydu? Farkı ya da eksiği nedir bunu tespit etmeye çalışın.

Geçmişte yeterince sıkıldığını bunaldığını söylemiş....Bu konu üzerinden hatasını da görmemişsiniz...Şu son paragrafınızı alıntılayamadım..."Baba evine gitsem şöyle olur, yok gitmesem şöyle olur ...Onu baskasıyla da düşünemem😳" siz adamı çok boğuyorsunuz gibime geldi...Bir durun ya..Bir susun azcık bir şaşırsın adam tepkisiz kalın....Gerekirse aylarca bekleyin ...Bu adamda kendi desin ya bir ailecek şunu yapsak mı? Ya da şuraya çıksak mı? Çekilsin köşesine oyun mu oynuyor oynasın...Maç mı seyredecek ben çocuğu alayım yan odaya geçeyim sende rahatça izle dinlen dediniz mi? Yani siz bu adama sanki sürekli direktif veriyorsunuz gibime geldi ve bende asla hoşlanmam başımda sürekli anne gibi şunu yap bunu yap diye irdeleyen eş kişisi...Bilmiyorum ...Belki yanlıyorumdur ama sürekli sürekli sanki siz bişiler için çaba gösterdiğiniz için karşı tarafın bırakın hareket etmesine kendi kendine düşünmesine fırsat verilmiyor gibi gibi geldi 🤷🏻‍♀️ Bence sizi seviyor ama psikolojisi bozulmuş ...Sizden ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum...Kendi yanlışlarınızıda kabul etmişsiniz...Önce düzeltmek için çaba lazım...Bu da bizim istediğimiz gibi olamaz...Bazıları sessizlikten hoşlanır...Belki suan sizden beklediği sessizliktir...Arkadaslarıyla kendınızı mukayese etmeyin...Sizin büyük bir farkınız var...Aynı yatagı,hayatı paylaşıyorsunuz ve size naz yapabılır ya da daha kırılgan ruh halıne burunebılır bence ..İnşallah mutlu olursunuz bereber :KK200:

Merhaba herkese,

esiniz rahat karakterli biri

sizde duygusalsiniz muhtemelen üstüne düşüyorsunuz ilgi gösteriyorsunuz ve karşılık istiyorsunuz

sizi suçlamıyorum karakterleriniz cok farklı geldi bana ondan anlaşamıyorsunuz o da kendini çekip sizden uzaklaşarak bu evliliği yürütme yoluna girmiş

bu çıkarımı yaptim çünkü evliyken bu durumu yaşadım

ayrıca annemle de yaşıyoruz annem cok bağımlı biri asla yalnız kalamıyor benim ihtiyaçlarımı anlamıyor sadece ilgi bekliyor benden bende çareyi eşiniz gibi sohbeti minimuma indirmeye paylaşımları azaltmakta bulmuştum yoksa beni boğuyordu

velhasıl uyumsuzsunuz kimsenin de karakteri değişmez iyi düşünün derim

ilk eşinden niye ayrılmış da

Back