Merhaba herkese,
5 yıllık evliliğim, 3.5 yaşında da oğlum var. Eşimi çok seviyorum sevgimden bir şey eksilmedi ama çok mutsuzum. Çok zor biri bana göre, hiçbir şey söylemeye gelmez, çok gururludur.
Zamanında haklı sebeplerden onu kıskandığım için kendisini eve kapattı, hiçbir şey yapmak istemiyor. Ayrı ayrı arkadaşlarımız var ama ailecek görüştüğümüz birileri yok. Dışarı çıkacaksak sürekli onun iş arkadaşlarıyla ve eşleriyle çıkıyoruz. Ailecek görüşebileceğimiz arkadaşlarla da maddi olarak anlaşamadığımız için gidemiyoruz bir yerlere, ya da gitsek bile herkes hep bizden bekliyor diye rahatsız oluyorum ben bunun sürekliliğinden ve yine evdeyiz.
Ben eşimden daha çok vakit ayırıyorum kendime mesela, o da sadece spora gidiyorum haftada bir iki, ona sen de gel ya da başka yere git diyorum (hatta eski sevgilisinin olduğu yere bile git diyorum gitmiyor). Arada erkek arkadaşlarıyla yemeğe gidiyor.
Derdiniz dışarı çıkmak mı demeyin ama imkanımız var evdeyiz sürekli. Oğlumuz için parka, avmye gidiyoruz. Eve geldiğimde hep muhabbet kurmaya çalışan benim, işinden dolayı da sürekli gergin. Konuşmaya çalışsam sürekli ilgi bekliyorsun diyor, e kocamdan beklemem normal değil mi elin adamından mı bekleyeyim deyince de sinirleniyor.
Madem mutsuzsun böyle olmaktan bir yerlere gidelim ikimiz ya da oğlumuzla diyorum, söyleme tarzım yanlışmış o benim organizatörümmüymüş. Başkalarını gezdirmeyi pek sever ama.
Bu arada ben evde de otururum benim için hiç farketmez ama evde de pek konuşmuyoruz, beni bu hale sen getirdin kısıtlayarak diyor. Kıskanç biriyim kabul ama asla gün içinde rahatsız etmem, aramam sormam öyle mıçmıç mesaj atsın diye de beklemem, nerdesin diye yoklamam, kıskançlık nedenlerim geçmişte hep ona ilgisi olan kadınlar ve eski sevgilileri vs ile ilgiliydi.
İlişkimizi kurtaramıyorum, çok zor biri gerçekten, konuşmakla da olmuyor. 3.5 yaşında çocukla da boşanırsam hem iş hem full ilgilenmek, ev vs kafayı yerim gibi geliyor, işim yoğun bir iş, evden de çalışmam gerekiyor yeri geldiğinde, ailemle de yaşayamam onlarla da yaşamak zor müdahale ederler onlarla yaşarsam. Off bilmiyorum bazen kestirip atasım geliyor, ama o gücü de bulamıyorum. Ya ilerde başkasıyla olursa diye bile düşünüyorum. Böyle bir ilişkide ne yapardınız? Başkasına gelince güleryüz, adam bana gelince böyle, bu değersizlikten bıktım. Ya ben eşimle oturup iki sohbet etmek istiyorum o bile yok.