E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
sen yeniden vaz geçme benden sana abla tavsiyesi.
Kızlar tekrar düşüncelerinizi bekliyorum konu şu Hayatınızda biri var ve 3 senelik bir ilişki herşey süper gidiyoo aileniz onu gördü beğendi uygun buldu sizde onun ailesiyle tanıştınız onlarda uygun gördü beğendi we evlilik yolunda ilerliyosunuz çok az bi zaman kaldı ailelerin tanışmasına Fakat bu sırada eski erkek arkadaşınızla karşılaştınız size evlenme teklifiyle geri dönüş yaptı çok ciddi olduğunu hazırlıklara hemen başlayabileceğini söledi şimdi kızlar burayı iyi analiz edin
ESKİ ERKEK ARKADAŞINIZ " Sizi çok iyi yaşatıcak konfor sağlicak giyminize karışmicak biri"
HAYATINIZDAKİ KİŞİ " SİZİ ÇOK SEVEN KISKANAN AİLESİ TESETTRÜLÜ OLDUĞU İÇİN GİYİMİNİZE KARIŞAN KİRADA OTURTUCAK BİRİ"
ARTI EKLEME YAPARSAK
ESİ ERKEK ARKADAŞINIZ "rahatına çok düşkün içki içmeyi sewen (arkadaş ortamlarında) iş için şehir dışı gezilerine çıkan biri"
HAYATINIZDAKİ KİŞİ " DİNİNE BAĞLI AİLE BAĞLARI ÇOK KUVVETLİ İÇKİ SİGARA KULLANMAYAN EVDEN İŞE İTEN EVE SADECE MAÇKOLİK BİRİ"
EVET KIZLAR SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ???
NOT: ANNENİZ ESKİ ERKEK ARKADIŞINIZI ASLA AMA ASLA İSTEMİYOR
TEŞEKKÜR EDİYORUM KIZLARRRR
Joy ZATEN ESKİ ERKEK ARKADŞIMI UNUTUM FAKAT KARŞIMA BÖLE Bİ TEKLİFLE ÇKINCA WE ÇOKDA CİDDİ OLUNCAA NEBİLİM KFA KARŞTIRDII İŞTE AA SEWGİM YOK ONA SADECE ESKİ YAŞADIĞIMIZ GÜZEL GÜNLER GELDİ AKLIMA OKADAR DEDİMYAA SİZİN GİBİ MUHTEŞEM İNSANLARDAN HERZAMANKİ GİBİ DÜŞÜNCELERİNİZİ İSTEDİMM BEN BELKİ BAZI ŞEYLERİ GÖREMEM ŞUAN İÇİN WE SİZE ANLATTIMKİ BENDEN TECRÜBELİ OLGUN KİŞİLER VAR BURDA AKIL ALAMAM GEREKTİĞİNİ HİSSETİM ŞUNUDA EKLİM HAYATIMDA KİŞİ BANA AŞIRI DÜŞKÜN AİLE BAĞLARINA ÇOK ÖNEM WEREN BİRİ ESKİ ERKEK ARKADAŞIMSA ÇOK SERT Bİ İNSAN YANİ NEYAPACAĞI BELLİ OLMUYOO KOLAY SİNİRLENEN Bİ TİPP AMA BEN DEĞİŞTİM ARTIKK DİYO
Güzelim bence cok zor bir durum ve senin aile yasantina da bagli birsey,
simdi eskisinde bazi konularda cok rahat olacaksin,
kiskanc degil maddi durum cok iyi, süper, ama sinirli diyorsun ne derece sinirli bilmiyorum..
ask yok diyorsun amaaaa diyorsun ve düsünüyorsun....
su anki askin tessetürlü, ama sen ve ailen nasil???
Yani onlarin yasam tarzi sana biraz zor gele bilir bu onlarin yasam tarzina bagli tabii,
cocuk ailesine cok bagli diyorsun , bence cok hos bisey, ama sence?
Yani her an kayinvalideyi sayacaksi soracaksin ilgileneceksin ,
yapa bilecekmisin???
Yani asinda sunu demek istiyorum, bence sen ne istiyorsun bi düsün, saadece evlenmek icin evlenem cocuga yazik etme:)
Ama su anki askin iyi biri gibi, ama seni bu yasam tarzi SIKA bilir.
On kere ölc birkere bic.