siz olsanızz!!!!!

Yok sormak istedigim, zaaten sen bunlari bildikden sonra ve saygi duydukdan sonra , yani bagliliklarina falan, vede ayak uydurmak istedikden sonra,
sorun yokdur ozaman , eee ailenden bildiklerinide onlarda yasayacagin icin de sorun cikmaz, yani onlari öyle habullendikden sonra sorun cikmaz zaaten, bu adam seni mutlu eder, nedenmi?
Allah korkusu var vicdan sahibi oldugu icin , yani öyle görünüyor.
Umarim mutlu olursun....

çok teşekkür ediyorum canım vakit ayırıp dinlediğin düşüncelerin yorumların için emeğine parmkalarına yüreğine sağlıka.s.

iki zit kutup insan ve sen de bir secim yapacaksin.cok iyi düsün evlenip bir ömür gecirecek olan sensin.ama anneni dinlesen iyi olur.

geçmişe mazi geleceğe niyazi derler cnm.geçmişini boşver birlikteyken siz teklifini yapsaymış.hem kısmet işi bu.allah herkese hayırlı evlilik nasip etsin. ama benim düşüncem şu anki ilişkin çok güzel dgiyormuş mağdem düşünücek bişey yok bence cnm.hem zaten anlaşabilseydiniz o eski sevgilinle bitmezdi zaten dime eski erkek arkadaşı olmazdı yani.demekki olmamış ki bitmiş.şimdi ki ilişkinni çok güzel olduğunu söylemişsin düşünücek bişey yok gibi cnm.EN GÜZEL KARARI ZATEN SEN VERİRİSİN.bizim nacizhane düşüncelerim bunlar.

kararı belli benim canım arkadaşlarımmm asla vazgeçmem hayatımdaki insandannn sizi çok sewiyorumm yüreğinize ellerine sağlıkkk çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için bana

Böyle bir kıyaslamaya girmeni,hem de evlilik için adım atılmışken,çok yanlış buldum ne yalan söyleyeyim:1no2:
3yıllık, ciddiye binmiş,sevip sevildiğin bir ilişki varken bu teklifin sana yapılabilmesi bile ilginç geldi bana.Hadi o yaptı,senin kafanın karışması ve böyle artı eksi sıralaması yapar gibi kıyaslaman daha da ilginç.
Eski aşkına karşı bişi hissetmediğini yazmıssın ailen de istemezmiş eeee
o durumda kafanı karıstıran nedir? Sadece başka bir erkegin de sana ilgisi olması mı yoksa durumunun iyi olması mı..Bunu iyice düşün kendini biraz sorgula derimyerimseniben

sadece siz olsanaız ne yapardınız dedim bitanemm we şunuda belirtim kafam karışmadı sadece eski anlar aklıma geldii hayatımdaki kişiyi tabikide çok sewiyorummm bana çok önem weriyo değer weriyo ailemi sewip saygı duyuyo nedim haklısın arkadaşım belki bu konuyu açmamda yanlış olabilir ama o an düşüncemden bunlar geçti we sizlerle paylaşmak istedim

canim paran olmus huzurun olmamis ne fayda. en iyi karari verecek olan sensin. ailenin düsünceleri de cok önemli tabi.

canim paran olmus huzurun olmamis ne fayda. en iyi karari verecek olan sensin. ailenin düsünceleri de cok önemli tabi.

ÇOK HAKLISIN BİTANEM DEDİMYA BEN BİRAN İÇİN SAĞLIKSZ DÜŞÜNDÜMM HANİ BİŞEY OLUR BENİM GÖREMEDĞİMİ ÇEWREM GÖRRÜ YAA BENDE İŞTE BENİM GÖREMEDİĞİMİ SİZLERDEN BANA GÖSTERMENİZİ İSTEDİMM WE SANIRIM ÇOK DOĞRU KARAR WERDİMM BURAYA YAZMAKLAAA ÇÜNKÜ CANIIMINİÇİ ARKADAŞLARIM (SİZLER) NEYİN NE OLDUĞUNU BANA ANLATTINIZZ SİZİ ÇOK SEWİYORUMMM TEKRAR SAĞOLUN....

X