Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde tavsiye vere vere öldünüz :))))
Anladınız mı sanmam ama ben insanlık görevimi yaptım. Ben anlatamadıysam da bir gün sağa sola ezik,haspa,manyak falan derken siz,size bir güzel anlatırlar merak etmeyin.
Bazen tavsiye işe yaramıyor şekilde görüldüğü üzere,yaşayarak öğrenirsiniz bir gün.

Ezikse bn ne yapabilirim

Boşanmak isteyip boşanamayan ama "noldu kocan seni boşadı mı" diye kahkahalar eşliğinde mesaj yazan siz; annesi "ne boşanması yeaa, sakın kocandan izin almadan gelme evime, 2 günden fazla kalma" diyen ama burada "boşanıp aile evine dönmüşler" diyerek insanları aşağıladığını sanan siz; herkesin ne giydiğinizi umursadığını sanıp aşk kombinleri yapacağım deyip kendini instada ispatlamaya çalışan, bu uğurda 10 günlük tatili 2 güne indirmeye çalışan vizyonda olan siz; ama ezik olan başkası öyle mi?

Yaa görüyorum ki ben battım sizeee varoş çok Burda ağzı açlıktan kokar aile evinde yaşar eşinden boşanmış iş güç yok belliki komşudan İnternete bağlanmış boş vakit cokk sallıyor burda neyse çalısyorm vaktim yok kıyafet bakmam lazımmmm

O kadar mutsuzsunuz ki baskalari dusuk ucret aliyor, bos vakti var, asgari ucretle geciniyor diye onlarida mutsuz saniyorsunuz.

Kimseye hakaret edemezsin arkadaşım neyini anlamıyorsun. Mune konunu kapatır elbet seni banlayıp kapatacak merak etme. Hakaret ettiğin kişilerin dava açmadığına sadece banla yırttığına şükredersin.
Banlasin umrumda mi buraya konu Acanda kabahat adam akıllı yorum yapan 5 ksii yok hepiniz şov derdindesinz nasl yorum yapsam da kucumsesem kirsam şu bu bunlar neden biliyor musn cekememezlikten mutsuzluktan herkes tavsiye veriyor sorsan tam tersi açtığım konu nerelere çekildi onlara yorum yok kimseden korkum yok benim ne şükretcem herks haddini bilsin benim davacı olamayacağımı nerden biliyosun da Bana akıl veriyorsun kimse salak değil kendisiyle dalga geçirsin

Boşanmak isteyip boşanamayan ama "noldu kocan seni boşadı mı" diye kahkahalar eşliğinde mesaj yazan siz; annesi "ne boşanması yeaa, sakın kocandan izin almadan gelme evime, 2 günden fazla kalma" diyen ama burada "boşanıp aile evine dönmüşler" diyerek insanları aşağıladığını sanan siz; herkesin ne giydiğinizi umursadığını sanıp aşk kombinleri yapacağım deyip kendini instada ispatlamaya çalışan, bu uğurda 10 günlük tatili 2 güne indirmeye çalışan vizyonda olan siz; ama ezik olan başkası öyle mi?
Öyle

Banlasin umrumda mi buraya konu Acanda kabahat adam akıllı yorum yapan 5 ksii yok hepiniz şov derdindesinz nasl yorum yapsam da kucumsesem kirsam şu bu bunlar neden biliyor musn cekememezlikten mutsuzluktan herkes tavsiye veriyor sorsan tam tersi açtığım konu nerelere çekildi onlara yorum yok kimseden korkum yok benim ne şükretcem herks haddini bilsin benim davacı olamayacağımı nerden biliyosun da Bana akıl veriyorsun kimse salak değil kendisiyle dalga geçirsin
Sizden başka insanları küçümseyen kimseyi göremedik konuda ama neyse. İyiki 10 bin bütçeniz var aman aman ya daha fazla olsaydı insanları giyotine götürürdünüz.

Küçümsemek, dalga geçmek vs hakaret davası konusu değildir. İsteseniz de dava aşamazsınız. Yok illa ben açacam derseniz dava masraflarını ödediğinizle kalırsınız. Uyarmadı demeyin.

Hangi iller olacak? Sonbaharda en iyi kombin kiremit tonlarında sweat, tayt, trençkot gibi kombinler oluyor. İki sweat iki pantolon birde sevdiğiniz bir elbiseyle üç dört günü kurtarırsınız. Güzel bir şal, ceket ve şapka üçlüsü de kurtarıcı parçalar. Ne güzel tatil şansınız var lütfen tadını çıkarın 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X