Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi iller olacak? Sonbaharda en iyi kombin kiremit tonlarında sweat, tayt, trençkot gibi kombinler oluyor. İki sweat iki pantolon birde sevdiğiniz bir elbiseyle üç dört günü kurtarırsınız. Güzel bir şal, ceket ve şapka üçlüsü de kurtarıcı parçalar. Ne güzel tatil şansınız var lütfen tadını çıkarın 🙏
Allahım şuan düşüp bayılcam böyle yorum böyle naif fikirler cidden çok şaşkınım 😲

Bence hiç boşu boşuna tatile gitmeyin. 10 bin liranın üstüne tatilde harcayacağınız parayı da koyun. Sonra o paranın tamamıyla kıyafet alın. Sonra bir fotoğrafçıya gidin. Hani böyle arkada görsel değiştiriyorlar ya. Bohem bir elbiseyle Mısır piramitleri, romantik bir elbiseyle Eyfel kulesi, plaj kombiniyle Maldivler...Böyle 10-15 tane fotoğraf çekilirseniz işlem tamam. Zaten büyüklerimiz ne demiş: Yediğin içtiğin gördüğün senin olsun, ne giydin bana onu anlat

Bence hiç boşu boşuna tatile gitmeyin. 10 bin liranın üstüne tatilde harcayacağınız parayı da koyun. Sonra o paranın tamamıyla kıyafet alın. Sonra bir fotoğrafçıya gidin. Hani böyle arkada görsel değiştiriyorlar ya. Bohem bir elbiseyle Mısır piramitleri, romantik bir elbiseyle Eyfel kulesi, plaj kombiniyle Maldivler...Böyle 10-15 tane fotoğraf çekilirseniz işlem tamam. Zaten büyüklerimiz ne demiş: Yediğin içtiğin gördüğün senin olsun, ne giydin bana onu anlat
Fotoğrafçıya da para vermesinler nerden baksan bir kombin parası da o alır. Fotoşokla kendileri hallederler evde.

Hmm isterseniz fikrinizi kendinizde uygulayabilirsiniz

Miss ben de seni görmüşken sorayım
Berlin de yılbaşında ne giyeyim
Çok soğuk olur mu
Havaalanından merkeze nasıl gidiliyor biliyo musun🙈

Oluyor kız, tam şimdi hava gündüz 8-9 derece herkes kabanla, şapkayla ... gündüz gezersiniz, duruma göre 1 ince kazak, 1 kalın kazak, 1 de kışlık gömleğin mutlaka olsun. Kalın kaban getir.

Nerde kalıcaksınız, yeni havaalanı anasının örekesinde bir yer ama Charlottenburg tarafıysa taksi az yazabilir diye düşünüyorum taksi parası hesaplayan siteden bir hesaplatın. Toplu taşıma isterseniz 2 tane tren vardı yanlış hatırlamıyorsam Alexanderplatzda duruyor biri her yere ordan vınlarsınız😁😁

Oluyor kız, tam şimdi hava gündüz 8-9 derece herkes kabanla, şapkayla ... gündüz gezersiniz, duruma göre 1 ince kazak, 1 kalın kazak, 1 de kışlık gömleğin mutlaka olsun. Kalın kaban getir.

Nerde kalıcaksınız, yeni havaalanı anasının örekesinde bir yer ama Charlottenburg tarafıysa taksi az yazabilir diye düşünüyorum taksi parası hesaplayan siteden bir hesaplatın. Toplu taşıma isterseniz 2 tane tren vardı yanlış hatırlamıyorsam Alexanderplatzda duruyor biri her yere ordan vınlarsınız😁😁
Berlin brandenburg havalimanı
İnsallah anasının örekesinfe olan değildir😬😬
Toplu taşımayla gideriz dedik ama
Uzaksa araba kiralamakta mantıklı
Otelin yeri alexanderplatza yakın diye biliyorum
Tam adresini bilgisayara geçince bakayım
Çok tesekkür ederim şimdiden😘

Berlin brandenburg havalimanı
İnsallah anasının örekesinfe olan değildir😬😬
Toplu taşımayla gideriz dedik ama
Uzaksa araba kiralamakta mantıklı
Otelin yeri alexanderplatza yakın diye biliyorum
Tam adresini bilgisayara geçince bakayım
Çok tesekkür ederim şimdiden😘

Diğer havaalanlari kapatıldı tek havaalanı var o da bu hereke alanı😁😁😁

Havaalanına indikten sonra tren işareti/s-bahn oklarını takip edin, tren durağı alt katta bir yerde. Bileti gitmeden appten alabilirsin8z veya durakta makinede Alexanderplatza basın bileti kapın😁😁 Tren de kötü değilmiş 43dk:

Eklentiler

• Screenshot_20231111-182107_Maps.jpg
    Screenshot_20231111-182107_Maps.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 26
Uygulayamam. Çünkü benim için seyahat = her güne ayrı kıyafet kombini değil. Tatile gidince "like" değil, anı biriktiriyorum.
He birde like meselesi var arkadaşım benim bir tane sosyal medya hesabım yok kim gorcekte like atcak insanları kendi kafanızda bi yerlere oturtup ona göre yargılamayı kesin isterseniz

Şunu da eklemek istiyorum burda her yaş grubundan her statüden her kafadan insan var herkesin seni anlamasını bekleme sana burda 30 yaşındaki de yorum yapıyor 50 yaşındaki de yada gördüğünü gözü götürmeyen yani bilemezsin ve kadın kadının ne yazıkki çoğu zaman düşmanı oluyor. Kırıcı konuşmayı alay etmeyi hüner sanıyorlar. Yapılan yorumlara kulak asma cevap vermeyince kapanır zaten.
Ay ne duyar kastın be ablacım

Diğer havaalanlari kapatıldı tek havaalanı var o da bu hereke alanı😁😁😁

Havaalanına indikten sonra tren işareti/s-bahn oklarını takip edin, tren durağı alt katta bir yerde. Bileti gitmeden appten alabilirsin8z veya durakta makinede Alexanderplatza basın bileti kapın😁😁 Tren de kötü değilmiş 43dk:
Harikasın çok teşekkür ederim 😘😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X