SİZ OLSANIZ NE YAPARDİNİZ ?

Sevinmiştir kadın ya çiçeği eleştirmenın sebebı ne kı ?

Madem beklenti bilezik 14 ayar incecik birsey alir gotururdum. Bilezik mi evet bilezik iste :)

Ben olsaydım bilezik falan almazdim sonuçta alsan da almasan da kıymet bilecek değecek insanlar değiller anlattığına göre. Ne diye kendimi sıkıntıya sokup bilezik alayım ki? Ha ama abin için almak istersen incecik küçük bir bilezik al erkekler takılmaz sonuçta bilezik mi bilezik.

Aslinda ne kadar kolay.beceremiyorsunuz.....size sikinti veren sizi uzen laf sokan insanlara nede yol veremiyorsunuz ? Oz teyzem esim asker diye bir yerde bana laf soktu diye teyzeme davetiye verdirmedim.aile vatsapinda var diye ben katilmadim.ne gerek var o kimki ben uzulecegime o uzulsun.koy meaafeni gitsin yaa yenge kim yani abinle gorusursun gider annei gorursun yengeyede merhaba de gec.takiya gelincede bir tane tam altin tak sanirim bir milyar galiba.kisasa kisas.yada hediyelik bikezik al gec.

Para çalmış üstüne kalmış, evindeyken konuşmamış, yıllarca arayıp sormamış. Abin 1000 tl lik hediye yaptıysa sen de o kadarlık takı yap. Abinin hatrına olsun. Yengenle muhatap olma, laf sokma adeti var ve bu seni rahatsız ediyor. Öyle gruba falan kendinle evliliğinle ilgili ayrıntılar verme.bitti gittiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…