Canım benim annem yok gibi akrbamda yok öğle bir olan abim yengem ablam MUTLULUGUMU İLK DEFA PAYLASTİM nispet değil ki ..onlar benim ailem .Laf duymak istemiyorsaniz esinizle olan seyleri yengenizin gozune gozune sokmayin. Bence nispet yapiyorsunuz laf yiyince de kaldiramiyorsunuz
Niye gözune soksun ki, yada yengesine neden nisbet yapsin benimle cok ilgilendi falan diyo.Laf duymak istemiyorsaniz esinizle olan seyleri yengenizin gozune gozune sokmayin. Bence nispet yapiyorsunuz laf yiyince de kaldiramiyorsunuz
Onu annem yerine koydum ama yanlış mis esimde bunu dedi karışma karıştırma.samimi olma uzulmezsin dediYa cok icli dislı olmussunuz sanki.
Onun hayatina iyilik icin bile mudaheke etmeyin kendi hayatinizada mudahele ettrmeyin.
Sen mutluluğunu çok sevdiğin insanlarla paylasmaz misin yeni evli olduğunu düşün .insan nispeti sevmediği insanlara yapar gözüne sokar .Niye gözune soksun ki, yada yengesine neden nisbet yapsin benimle cok ilgilendi falan diyo.
Ya benim arkdsm var yeni evli sayilir surekli anlatir durekli , sartlarimiz ayni nisbet yaptigini degil mutlu oldugunu dudunuyorum valla. Bende anlatrim niye anlatmim ki sende yok bende var degil mevzu cunki.Sen mutluluğunu çok sevdiğin insanlarla paylasmaz misin yeni evli olduğunu düşün .insan nispeti sevmediği insanlara yapar gözüne sokar .
Aynen kuzum öğle mutluluk paylaşınca çoğalır acı paylaşınca azalır ..Ya benim arkdsm var yeni evli sayilir surekli anlatir durekli , sartlarimiz ayni nisbet yaptigini degil mutlu oldugunu dudunuyorum valla. Bende anlatrim niye anlatmim ki sende yok bende var degil mevzu cunki.
3 oğlu var bu oğlu benimle asla konuşmadı 6sene hiç aramadı sormadı numaram bile hala yok düşünün özel ders aldı mesela Tuğçe asla dinleyemez yanımda dedi beni hiç istemedi buna yarımlik takmayı diğer 2sine bilezik takmayı düşünüyorum mantıklı değil mıYengen sana süt dahi vermiş 2 yil sorunlu ergenliğini çekmiş onlar istemeden senin bi bilezik alman gekir zaten...
Bence takı intikam olayı değil durumunuz varsa tak yoksa bütçene uygun başka bir şey tak.3 oğlu var bu oğlu benimle asla konuşmadı özel ders aldı mesela Tuğçe asla dinleyemez yanımda dedi beni hiç istemedi buna yarımlik takmayı diğer 2sine bilezik takmayı düşünüyorum mantıklı değil mı
Yarim takmak istiyorsan yarim tak...3 oğlu var bu oğlu benimle asla konuşmadı 6sene hiç aramadı sormadı numaram bile hala yok düşünün özel ders aldı mesela Tuğçe asla dinleyemez yanımda dedi beni hiç istemedi buna yarımlik takmayı diğer 2sine bilezik takmayı düşünüyorum mantıklı değil mı
Abla esim 3 ay sonra askere gidiyor 1 seneliğine 9 aylık evliyiz borçlar yeni yeni bitiyor falan ..elimizde olsa bile haketmedigini düşünüyorum öğleYarim takmak istiyorsan yarim tak...
Kocasi cicek almis o da bunu ifsa etmis whatsapp grubunda. Ne bileyim bence kari koca arasinda ozel seyler bunlar. Kocamin bana aldigi cicekten kime ne. Ha paylasiyorsam da elestrilere acik olmam gerekir degil mi. Bana bir neden soyleyin cicegi paylasmak icin?Niye gözune soksun ki, yada yengesine neden nisbet yapsin benimle cok ilgilendi falan diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?