Siz olsanız ne yapardınız . Tüp bebek süreci ve kv

Neden sizi pofpoflamadım diye mi saçma.
Maddiyatan sürekli dem vuran sizsiniz.
Yine söylüyorum kimse size ev araba almak zorunda değil.
Babanız acaba ne yaptı da eşinizi meslek sahibi yaptı?
Pofpofla diyen mi var
Konu burda arayıp sormamak
Benn bana ev araba alsın diye bir tabir mi kullandım?
Canınız sıkılıyor bence siz çatacak yer arıyorsunuz.
Konu burda benim içimi acıp onların da bu iç açmama karsılık arayıp sormaları
Babam ne mi yaptı
Babam yasadıgım sehirde cevre sahibi bir insandır
Eşimi iyi bir fabrikaya bölge sorumlusu olarak aldıırdi
Eşim 1100 tl maas alırken suanda aylığı 5 bin tl
Bunları size acıklamak zorumda değilim
Maddiyatla ilgili yorum yapan sizsiniz sürekli
Benn aranıp sorulmamaktan bahsettim
Okey???

Offf okey mokey siz böyleyseniz işiniz zor .Siz cevaplardan da anlaşılacağı üzere kırıcı bir insansınız belki bilmeden yapıyorsunuz ama onlar size kırılmışlar ve sizi aramıyorlar.
Durumlar farklı pencereden bakın istedim fakat size olmuyor .
Hadi size Allah kolaylık versin.İyi günler

yaşadıklarına çok üzüldüm. Allahım sabır versin. kv çevresinden mumkun olduğunca uzak dur.

bende ocak ayında hala oldum öyle güzel bir duyguydu ki. uzakta olduğumzdan hergun resmini sevdim öptüm. ve mart ayında hamile olduğumu öğrendim. sana umut olmak için yazmak istedim. ikinci evliliğim benim. ilk evliliğimde de çocuğum olmamıştı. toplam 7 senedir bu bebeği istiyordum. nasibin ne zaman geleceği belli olmuyor. 1 başarısız aşılamam var.
gonalf ve çatlatma ile oldu. tedavini bırakma ol. tüpe gücün yoksa daha basit seyler dene. asla yılma. bebeğin sana gelecek

keşke bizimkilerde tedavi surecindeyken beni aramasalardi aradiklarinda daha cok uzuluyosun emin ol birak umursamasinlar umursayanlar cok can yakiyo çunku
pko da klomen pek ise yaramiyo gonal puregon tarzi ignelerle deneyin ve tedavi icin bir tup bebek merkezine gidin normal hastaneler isi ticarete dokmus cunku esinizin problemleri yikama ile halledilebilir problemler morfolojiyide bazi dr lar umursar bazilari umursamaz ki bizimde hiz morfoloji ve pko sorunumuz vardi igne tedavili asilama ile hamile kaldim kendinize iyi bi dr bulun ankarada iseniz tavsiyede verebilirim

Yaşadıkların için çok üzüldüm gercekten Kv görünce Hiçbirini takma . Hayırlısı de nasipse olsun de inşallah hayırlısıyla doğru zamanda olur .

senin de bebeğin hayırlı olsun canım
ins saglıkla kucagına alırsın

yılmıyorum zaten allahın takdiri düye düşünüyorum hep
bakalım mayıs haziran ayı gibi tüp bebek denememiz olacak.
Teşekkürler yorumun için.

ben zaten durumumuzdan hiç bahsetmemiştim,
ama denk geldi içimi döküp ağlayınca bir nasılsın diye aramasını bekledim açıkcası
çünkü eşim ve ben hariç diğer insanlara karsı cok duyarlıdır kendisi:)

puregon iğne ile gecen temmzu ve eylül ayında iki aşılama oldum
eşimde de morfoloji ve ileri hareket sorunu var.

bursadayım mayıs ya da haziranda tüp bebek uygulaması yapılacak.

bebeğiniz hayırlı olsun cok sevındım

tesekkur ederim allah sizede en yakin zanda bir evlat sahibi olmayi nasip eder insallah bu isler moral isleri bosverin kaynanayi kayinbabayi aradimi sordumu sormadimi dusunmeyin

Yaşadıkların için çok üzüldüm gercekten Kv görünce Hiçbirini takma . Hayırlısı de nasipse olsun de inşallah hayırlısıyla doğru zamanda olur .
geçenlerde karsılıklı etekteki taşları döktük zaten:)
biz eşimle cok zor zamanlar atlattık bundan sonrasında asla sormayın dedım

tesekkur ederim allah sizede en yakin zanda bir evlat sahibi olmayi nasip eder insallah bu isler moral isleri bosverin kaynanayi kayinbabayi aradimi sordumu sormadimi dusunmeyin
konum zatan eski
ikinci aşılama olumsuz sonucu aldıgımda açmısım:)

çok içten diliyorum şu an. Allah inşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip eder size.

Iyi demişsin Şekerim keşke baştan demeseydin hiç bebek durumunu
baştan demedım zaten
ne onlar sordu ne de bniz eşimle hiçbirsey demedik 3 sene boyunca
o gun denk geldi konusu olunca :)
biraz da tepkilerini ölçmek için açıldım:)
ama yanılmadım

baştan demedım zaten
ne onlar sordu ne de bniz eşimle hiçbirsey demedik 3 sene boyunca
o gun denk geldi konusu olunca :)
biraz da tepkilerini ölçmek için açıldım:)
ama yanılmadım
Bundan sonra kendi içinde yaşarsın sadece .
Başla doktorlara da gidin canım bazen sebepsiz diyorlar aslında bulamadıkları için ama sebepsiz şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…