• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız... 😣

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
Merhaba , bazı tavsiyelerinize ihtiyacım var . Annem ayrı bir ev tuttu görüştüğü adamla birlikte. Birsürü yeni eşya aldılar. Kardeşim 21 yaşında çalışacak kirayıda o ödeyecek. Adam evli. Ben annemle anlaşamıyorum. Oda beni sevmiyor. şimdi en ufak kavgada sen o adamı istemiyorsun diyip duruyor. Tutulan evi temizledik hep beraber. Babam her gece bağırıyor beni neden istemiyorsun diye. Laftan anlamaz dur desen durmaz, sus desen susmaz. Yaşanılacak gibi değil. Ve cimri de ..çok huysuz
Annemle tartışıyoruz genelde . Açık açık herşeyi gösteriyor umrunda değiliz tek düşündüğü o adam . Bana senin eşyalarını götürmeyeceğim dedi gitsem zehir olacak o ev anlaşıldı. Babamlada olmayacak.
Ben nişan atmak üzereyken sizde sevmiyorsan evlenme demiştiniz. Ben hiçççç sevemedim. Bana o çocuğun da ailesinin de ahını ödeyemiceksin dedi. Bunda ah edilecek bir durum varmı , ah almamak için evlensemiydim. Bir ömür, geçer mi . ?

Başkalarını bulmaya çalışıyor, başıma kaldın başımı yakacaksın. Seni kim alcak evde kaldın kafayı yedin. Birsürü. Net yani bu anne evladını sevmiyor dersiniz gözünüz kapalı dersiniz. Vazgeçmiş anneliğinden. Ben şimdi ne yapacağjm. Annemin evine gitsem yumuşasa mesela o ev bana zindan olur. Bu evde kalsam ihtiyaçlarımı karşılamaz. Ben para biriktirmiştim hepsini anneme verdim çeyiz için. Şimdi bana hiç bişey almıyolar vermiyorlar elime de. Besleme gibi hissediyorum. Bu evden kaçış gibi gördüm önceki nişanıda belki o yüzden bu kadar acele ettim ama anladımki sevmediğim bir insana tahammül etmek bundan çoook daha da zor. Ne yapayım, nasış hissedeyim . Anneme içimdeki bütün kızgınlığımı kırgınlığımı bağıra çağıra döküyorum, engelleyemiyorum. Annelik nerde. 😣 bende hatalı olabilirim ama bir adım atar insan, o istemediği bir adamla yıllarca yaşadıysa bende kavga dolu bir evde büyüdüm . Babamın bana bir kötülük yapacağından korkuyorum. Akli dengesi yerinde değil pek. Aklıma herşey geliyor. Ne yapacağım. 24 yaşındayım. Evde kalmış olmak için yaşımın daha fazla olması gerekiyor , bu yaş nedir. Daha yolun başındayım. Ama yanında istemediği için böyle söylüyor. Bana annelik Merhametini anlatmayın hiç inanmam. Anlamam. Ama ne olur bir tavsiye verin. Yol gösterin . Siz olsanız ne yapardınız

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan acil işe gir. 1+1 eşyalı apart tarzı evler var tut tek başına yaşa. Arkadaşımın da sana benzer bir durumu vardı. Hatta onun 20 idi yaşı o zamanlar şimdi 28 yaşında bir köpeği 2 kedisi geçinip gidiyor.

Back
X