Siz olsanız ne yapardınız bu kadına?

17 milyarlık perde yani 17binlik..antika tablolar......ve ikide bir şunu ver bunu ver??!!!!!eğer bi iki kere olduysa neyse ...acilliktir tamam..ama o kadar lüks yaşayıp şunu ver bunu ver e alıştıysa alıştırma ;ben o mesajını daha yeni gördüm..kocan para vermiyorsa sat antika tablolardan birini evine harç al..antika tabloya bakıp elden isteyene kadar!valla ilginç..hani önceden durumu iyidir şimdi kocası parasız bırakıyordur ama antikalarına kıy be kadın kıy da bişiler al kendine madem öyle..antika tablolar nereden baksanız iyi para eder tahminimce...bayağı geçindirir onları!!!

Son düzenleme:
Vallahi Size Değil de O Kadıncağıza Üzüldüm..
Onun İçin Çok Zor Bir Durum..
Tek Bir Oğluyla Başbaşa Kalmış, Kocası Terketmiş..

Onun Ruh Sağlığı Yerinde Değil..
Normal Bir İnsan Yapsa, Yolardım..
Ama Bu Kadına Yapacağınız Tek Şey, Onun Gibi Yapmak..
Yani Yolda Görürseniz, Kafanızı Diğer Tarafa Çevirin..:KK34:

Komşunuzun durumuna üzüldüm. Aldatılmak bir başka kadın için terketilmek düşüncesi bile korkunç iken komşunuz bizzat yaşamış. Ama ne olursa olsun kendisini toparlaması lazımdı kocası başka bir kızla yaşarken hala evli kalması da doğru değil. Boşanıp maddi manevi tazminatını alıp çocuğu içinde nafaka bağlatıp hayatına devam edebilmeliydi. Komşunla tekrar biraraya gelirseniz manevi açıdan destek olun psikolojik yardım almasını falan söyleyin. Anladığım kadarıyla komşunuz gelgitler yaşıyor kendini hayattan soyutlamış gibi.Kafasında sürekli kuruyor da olabilir sürekli nette olması da iyice onu yaşamdan uzaklaştırmaya başlamış. Evine karşı ilgisiz olması yemek yapmaması da bir nevi bunların göstergesi.

Komşunuzun durumuna üzüldüm. Aldatılmak bir başka kadın için terketilmek düşüncesi bile korkunç iken komşunuz bizzat yaşamış. Ama ne olursa olsun kendisini toparlaması lazımdı kocası başka bir kızla yaşarken hala evli kalması da doğru değil. Boşanıp maddi manevi tazminatını alıp çocuğu içinde nafaka bağlatıp hayatına devam edebilmeliydi. Komşunla tekrar biraraya gelirseniz manevi açıdan destek olun psikolojik yardım almasını falan söyleyin. Anladığım kadarıyla komşunuz gelgitler yaşıyor kendini hayattan soyutlamış gibi.Kafasında sürekli kuruyor da olabilir sürekli nette olması da iyice onu yaşamdan uzaklaştırmaya başlamış. Evine karşı ilgisiz olması yemek yapmaması da bir nevi bunların göstergesi.

ona yeterince destek oldum canım şu saatten sonra destek olamam..herkesin kendine göre sıkıntıları var zaten artık ben de görünce selam vermiyorum...kocasından kendi boşanmıyor onuruyla calışmak istemiyor çünkü para yiyor sadece para yemek hazır yemek yemek için boşanmıyor...
zaten duydugum son gelişmeye göre kendine birini bulmuş netten bu saatten sonra böyle biriyle hiç işim olmaz allah yardım etsin..

ruh sağlığı yerinde değil belli ki.baştan mı öyleydi yaşadıklarından sonra mı oldu bilemessiniz.bende katılıyorum arkadaşlara uzak durun.

X