siz olsanız ne düşünürsünüz?

Bir gidin konuşun aklıma getirmek istemediğim şeyi olabilir.
Ya da çocuklar duş Vs istemediği için bağırıyordur.

Direkt ekip yollamak asıl sorun

Bizde tuvalet egitimine basladigimizda kizim kakasini yaparken hep agliyodu anne aciyo diye hatta komsu sordu hastami cok agliyo once bu kadar aglamazdi diye oda belki ondan agliyordu banyo yaparkende kafasina su dokunce feryat figan agliyo diger komsuda sordu banyo yaparken agliyo dedim normaldede mutlu bi cocuk oldugunu bildiklerinden hak verdiler umarim boyle biseydir

Kötü şeyler gelmesin hemen akıllara bence. Benim oğlum 2,50 yaşında başının ön kısmına su dökerken banyoda " anne yapma " diye ağlar bağırır.
Böyle birşey olabilir belki

11 yaşındaki epeyce durumun farkındadır. bi fırsat elde ederseniz tatlı tatlı sohbet ederken ağzından laf almaya çalışın. en doğru bilgiyi çocuk verecektir..

Bizim evin de banyoları komşuyla çok yakın,birgün yan komşu çok bağırıyordu küçücük çocuğuna,sadece bağırma da değil türlü türlü sözler,büyükle tartışır gibi,çocuk da çok fena ağlıyordu yavrum,dayanamadım samimiyetimiz olmamasına rağmen,kapısını çaldım çok sinirliydi noldu falan dedi ben bi iki laf ettim,izin istemeden daldım içeri,hiç huyum değildir ama.Tatlı minnoş salya sümük,aldım kucağıma sevdim okşadım sakinleştirdim,komşuyla da konuştum O da sakinleşti.
Dövme yoktu ama çok ağır konuşuyodu küçücük çocuğa,dayanamadım..
Siz duyduklarınızı yazınca da içim cız etti,inşaallah kötü bişey yoktur.Ben dayanamayıp giderdim,hiçbişey yapamazsam bişey isteme bahanesiyle çocuklara bakardım olayın sıcağıyla..
Nolur bırakmayın bu işin peşini..

Ben olsaydım kesin duvarı kırarcasına yumruklardım ne oluyor diye de bağırırdım kesinnn.. Hiç dayanamam atlarım böyle şeylere hemennn

aile bakanlığına bildirdim, ekip geldi ve gitti. ortalık sessiz şimdilik.

buyuk ihtimal siddet goruyordu kucuk olan,abla da kardesini koruma icin anne yapma diye bagiriyordu..
polisi aramakla iyi etmissiniz..
ben taciz oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

Ay çocuk tuvaletini yaparken neden ağlar ya poposunda çatlak falan yoksa kabiz değilse aglamamasi lazım aksi durumda çocuğun psikolojik rahatsızlığı var demektir ay aklıma Kayseri'de miydi neydi üvey anne dehşeti geldi ya akşam akşam sinirim bozuldu bak şimdi

Tam olarak bunu yapmanizi yazacaktim ki yapmissiniz, umarim tekrarlanmaz...
inşallah

buyuk ihtimal siddet goruyordu kucuk olan,abla da kardesini koruma icin anne yapma diye bagiriyordu..
polisi aramakla iyi etmissiniz..
ben taciz oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
o ihtimalden dolayı aradım bakanlığı.

Ay çocuk tuvaletini yaparken neden ağlar ya poposunda çatlak falan yoksa kabiz değilse aglamamasi lazım aksi durumda çocuğun psikolojik rahatsızlığı var demektir ay aklıma Kayseri'de miydi neydi üvey anne dehşeti geldi ya akşam akşam sinirim bozuldu bak şimdi
sanırım kaka yapmaktan korkuyordu. o kadar uç bir olay olduğunu sanmıyorum.

Kizim 6 yasina yaklasti inanin banyoyu dinleseler kesiyorum sanirlar. Ben de kizip bagiriyorum bazen elimde degil. Kafasina su değdiği anda anneeeaaaa yapma anneeaaa bu sefer yapmasan olmaz mii diye yirtiyor kendini. Hamileyim daral geliyor zaten buhardan falan. Bir de kizim böyle yapinca iyice fenalik geliyor.
O yuzden bilemedim konu sahibinin yerinde olsam ne dusunurdum :)

Aynen benim küçüklüğüm valla... Anneler için çok zor bir durum gerçekten...

Bende bazen bağırıyorum oğluma. Çileden çıkartıyor insanı. Yeter artık kes sesini filan diyorum

Bende pişman oluyorum. Bazen küçük dokunuşlarla vuruyorum. Bazen bağırıyorum. Kendi Pişmanlığım için yazdım yani
vurmak bağırmak işe yaramıyor canım. hiç vurmadım ama bağırınca daha aksi oluyor çocuklar.
o yüzden sakin olmak ve konuşmak lazım sabırla.

Ay benim oğlum banyoda suyu açışımla bir başlıyor bağırmaya, hele başını yıkamaya geçince yapmaaaa diye bir bağırıyor dışardan duyan çocuğu banyoda dövüyorum sanar çok utanıyorum o bağırınca biri duyacak diye. Çünkü anormal bağırıyor yani. Napayım pis mi kalsın. Akşam yıkıyorum sabah kokuyor yavrum aşmaya çalışıyoruz yavaş yavaş. Etmediğim şebeklik kalmıyor bir suya tutmak için yani olaylar evde farklı türde olabilir. Bi tatlı dille şakayla karışık söyleyin isterseniz. Kadın kötü bir şey yapıyorsa zaten kaşlarını hemen çatar profesyonel manyak değilse.

Ay benim oğlum banyoda suyu açışımla bir başlıyor bağırmaya, hele başını yıkamaya geçince yapmaaaa diye bir bağırıyor dışardan duyan çocuğu banyoda dövüyorum sanar çok utanıyorum o bağırınca biri duyacak diye. Çünkü anormal bağırıyor yani. Napayım pis mi kalsın. Akşam yıkıyorum sabah kokuyor yavrum aşmaya çalışıyoruz yavaş yavaş. Etmediğim şebeklik kalmıyor bir suya tutmak için yani olaylar evde farklı türde olabilir. Bi tatlı dille şakayla karışık söyleyin isterseniz. Kadın kötü bir şey yapıyorsa zaten kaşlarını hemen çatar profesyonel manyak değilse.
hergün bağırıyor zaten çocuğa. ama bu kez büyük kızı nolur yapma anne diye bağırarak ağlayınca iş vahim diye düşündüm ve yetkilileri aradım. o günden beri ses yok.

hergün bağırıyor zaten çocuğa. ama bu kez büyük kızı nolur yapma anne diye bağırarak ağlayınca iş vahim diye düşündüm ve yetkilileri aradım. o günden beri ses yok.

Allah çocuğuna eziyet edeni kahretsin ya ne diyeyim. Daha dün küçükken şiddet gören kızcağızın biri neler yazmıştı

X