Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aile bakanlığına bildirdim, ekip geldi ve gitti. ortalık sessiz şimdilik.
inşallahTam olarak bunu yapmanizi yazacaktim ki yapmissiniz, umarim tekrarlanmaz...
o ihtimalden dolayı aradım bakanlığı.buyuk ihtimal siddet goruyordu kucuk olan,abla da kardesini koruma icin anne yapma diye bagiriyordu..
polisi aramakla iyi etmissiniz..
ben taciz oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
sanırım kaka yapmaktan korkuyordu. o kadar uç bir olay olduğunu sanmıyorum.Ay çocuk tuvaletini yaparken neden ağlar ya poposunda çatlak falan yoksa kabiz değilse aglamamasi lazım aksi durumda çocuğun psikolojik rahatsızlığı var demektir ay aklıma Kayseri'de miydi neydi üvey anne dehşeti geldi ya akşam akşam sinirim bozuldu bak şimdi
O kadar saçma sapan şey duyuyoruz ki aklıma hersey geliyor evhamli bir tip oldum yainşallah
o ihtimalden dolayı aradım bakanlığı.
sanırım kaka yapmaktan korkuyordu. o kadar uç bir olay olduğunu sanmıyorum.
Kizim 6 yasina yaklasti inanin banyoyu dinleseler kesiyorum sanirlar. Ben de kizip bagiriyorum bazen elimde degil. Kafasina su değdiği anda anneeeaaaa yapma anneeaaa bu sefer yapmasan olmaz mii diye yirtiyor kendini. Hamileyim daral geliyor zaten buhardan falan. Bir de kizim böyle yapinca iyice fenalik geliyor.
O yuzden bilemedim konu sahibinin yerinde olsam ne dusunurdum :)
öyle bir şey değildi ki.Bende bazen bağırıyorum oğluma. Çileden çıkartıyor insanı. Yeter artık kes sesini filan diyorum
Bende pişman oluyorum. Bazen küçük dokunuşlarla vuruyorum. Bazen bağırıyorum. Kendi Pişmanlığım için yazdım yaniöyle bir şey değildi ki.
polis geldikten sonra ses kesildi kaç gündür.
vurmak bağırmak işe yaramıyor canım. hiç vurmadım ama bağırınca daha aksi oluyor çocuklar.Bende pişman oluyorum. Bazen küçük dokunuşlarla vuruyorum. Bazen bağırıyorum. Kendi Pişmanlığım için yazdım yani
hergün bağırıyor zaten çocuğa. ama bu kez büyük kızı nolur yapma anne diye bağırarak ağlayınca iş vahim diye düşündüm ve yetkilileri aradım. o günden beri ses yok.Ay benim oğlum banyoda suyu açışımla bir başlıyor bağırmaya, hele başını yıkamaya geçince yapmaaaa diye bir bağırıyor dışardan duyan çocuğu banyoda dövüyorum sanar çok utanıyorum o bağırınca biri duyacak diye. Çünkü anormal bağırıyor yani. Napayım pis mi kalsın. Akşam yıkıyorum sabah kokuyor yavrum aşmaya çalışıyoruz yavaş yavaş. Etmediğim şebeklik kalmıyor bir suya tutmak için yani olaylar evde farklı türde olabilir. Bi tatlı dille şakayla karışık söyleyin isterseniz. Kadın kötü bir şey yapıyorsa zaten kaşlarını hemen çatar profesyonel manyak değilse.
hergün bağırıyor zaten çocuğa. ama bu kez büyük kızı nolur yapma anne diye bağırarak ağlayınca iş vahim diye düşündüm ve yetkilileri aradım. o günden beri ses yok.