Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersinizbnc
Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz
Akraba geldiğini sanmıyorum, sizi ekmek için öyle demişSevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz
Nedense ben şüphelendim. Bilmiyorum iyi analiz edin derimSevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz
Bilmiyorum anlamAkraba geldiğini sanmıyorum, sizi ekmek için öyle demiş
Konusmak istemediğimi söyledim. O kadar sinirlendim ki ya bu bana yapılmış bi saygısızlık ve cok ayıp bilsem hazırlanmazdımBir kadını bukadar hazırlık yapmışken geri çevirmek kulağa pek mantıklı gelmedi henüz sevgiliyken tavrınızı koyun en değerli sizsiniz bu hayatta birde haberi varken kabul ettiyse zaten çok büyük ayıp etmiş size
Neyden süphelendinizNedense ben şüphelendim. Bilmiyorum iyi analiz edin derim
Evet güya baska kalacak yerleri yokmuş. Bende o kadar hazırlık yapmıştım şoka girdim ya sinirden ağladımSizin geldiğinizi bilerek akrabaları kabul etmiş mi? Bahane uydurabilirdi akrabalar için. Yalnız yaşıyor ve siz bayram için gidip onda kalacaktınız anladığım kadarıyla. Eh ben olsam bir daha yüzümü göremezdi o eski sevgili. Ki bekar yaşıyorsa akrabaların gelip onda kalacak olmaları çok çok çok saçma.
Ya sonuçta siz baştan söylemediniz mi gideceğinizi bu akrabalar nereden çıktı ? Ben inanamadımNeyden süphelendiniz
Kendinizi üzmeye değmez böyle biri için. Şimdiden sizi son sıralara koyuyor. Hiç uzatmadan ayrılın derim. Bir erkeğin akrabaları ekmesi için bahane uydurması o kadar kolaydır ki bahaneye bile gerek yok, Arkadaşım misafir gelecek evim müsait değil de diyebilir.Evet güya baska kalacak yerleri yokmuş. Bende o kadar hazırlık yapmıştım şoka girdim ya sinirden ağladım
Bana yalan söylüyor gibi geldi ,Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?