Baska müsait bi zamanda görüşelim daha iyi olmaz mı demeye getirdi. Onlara söylemiş onlar tanışırız birşey olmaz demiş güyaSon dk akraba için beni ekenden ayrılırdım kapıma gelip yalvarmadığı sürece de geri dönmezdim, ben onun akrabalarından daha değerliyim kusura bakmasın.
Sizin geleceğinizi biliyormuş , son dk ekiyor sizi.Akraba gelecekse müsait değilim diyebilirdi .Gerçeği söylediği de muamma?
Söyledim onlar sonradan çıktılar güya başka yer ayarlamak istemiş kabul etmemişler falanYa sonuçta siz baştan söylemediniz mi gideceğinizi bu akrabalar nereden çıktı ? Ben inanamadım
Gitsem mi bilmiyorum şuan çok kafam karışıkÇat kapı git bakalım gelmiş mi akrabalar
Azıcık hisleriniz varsa onlara inanın. Ben şahsen inanmadım başka bir şey var akrabalarla alakası olmayanSöyledim onlar sonradan çıktılar güya başka yer ayarlamak istemiş kabul etmemişler falan
Kız arkadaşım gelicek demiş onlar gelsin birşey olmaz bizde tanışmış oluruz zaten gece yatıcaz sadece cok kalmayız demişler bana söylediği buKendinizi üzmeye değmez böyle biri için. Şimdiden sizi son sıralara koyuyor. Hiç uzatmadan ayrılın derim. Bir erkeğin akrabaları ekmesi için bahane uydurması o kadar kolaydır ki bahaneye bile gerek yok, Arkadaşım misafir gelecek evim müsait değil de diyebilir.
Bilmiyorum hissettiğim tek şey kırgınlık ve şok başka bişey varsa da nasıl ortaya çıkarayım zaten uzağızAzıcık hisleriniz varsa onlara inanın. Ben şahsen inanmadım başka bir şey var akrabalarla alakası olmayan
Tamam bende geliyorum o zaman deseydiniz ne diyecekti merak ettimKız arkadaşım gelicek demiş onlar gelsin birşey olmaz bizde tanışmış oluruz zaten gece yatıcaz sadece cok kalmayız demişler bana söylediği bu
Güya söylemiş ayarlayayım otel falan diye ama kabul etmemişlerKalacaklar yer pansiyon, oteldir. Gayette reddedilir. Gönlü olan bir şekilde yolunu bulurmuş. Siz ardını araştırın bence.
Sehir dışından geliyorlarmış biliyorum kişileri az çok. Ama böyle olması çok tuhafıma gitti yani çözemedim bendeAkraba geldigine emin misiniz yq? Hangi erkek sehir disindan kendisine gelecek sevgilisini akraba icin geri cevirir ya sevişmek filan varken. Bence ya akraba degil baska iş var ya da bunun libido sifirin altinda simdiden boyleyse atin çöpe gitsin
Yalanına inanmadım adamınSevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz
Keske deseydim. Bizi huzursuz ederler istersen gel dedi. cok sinirlendim biletimi iptal ettim bulsam yarın catkapı gidicemTamam bende geliyorum o zaman deseydiniz ne diyecekti merak ettim
Bulun gidin bakalım gelmişler mi ? Sonuçta geleceğinizden haberleri de varmışKeske deseydim. Bizi huzursuz ederler istersen gel dedi. cok sinirlendim biletimi iptal ettim bulsam yarın catkapı gidicem
Her şeyi ayarlamışsınız zaten, bence çat kapı gidin bir kontrol edin. Nedense bana yalan söylüyor gibi geldi, hem de çok basit sıradan düşülmemiş bir yalan. İmkanınız varsa gidin kontrol edin inanın pişman olmazsınız.Bilmiyorum hissettiğim tek şey kırgınlık ve şok başka bişey varsa da nasıl ortaya çıkarayım zaten uzağız
Bilet bulamıyorum lanet olsun yaa saka gibiSoru sahibi benim de burnuma çok iyi kokular gelmedi. Ben olsam çat kapı gitmiştim.
Yaaa cidden mi?Bilet bulamıyorum lanet olsun yaa saka gibi
Bana de bahane üretiyor gibi geldi. Ki istemese kimseyi evine almaz. Gideyim dedim bilet bulamıyorum birde gitsem kalma sıkıntısı varHer şeyi ayarlamışsınız zaten, bence çat kapı gidin bir kontrol edin. Nedense bana yalan söylüyor gibi geldi, hem de çok basit sıradan düşülmemiş bir yalan. İmkanınız varsa gidin kontrol edin inanın pişman olmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?