Çok yakın bir arkadaşım yakında evleniyor. Bu akşam düğünü için satın almayı düşündüğüm elbiseyi gösterdim. Fikir almak için atmadım. Görmek istedi, ben de linkini gönderdim. Yaşlı elbisesi gibi, başka bir elbise giy yazmış. Yakın zamanda başka bir düğüne gitmiştim, elbisemi o zaman da beğenmemişti. Büyük beden olduğumu, elbise bulmanın zor olduğunu anlatmıştım ben de. Zaten bana olan çok az elbise var. Büyük beden için demode modeller üretiliyor. Kollarım kalın olduğundan kolsuz giyinsem yakışmıyor, kısa giysem olmuyor. Bedenimi toparlayacak bir model olması lazım. Piyasada üç beş tane güzel elbise var ama alamayacağım kadar pahalı oluyorlar. Ki benim kıyafetlerimi etrafımda beğenirler, kendine yakışan ve güzel gösteren şeyler giyiyorsun derler. Bu durumu bildiği halde böyle bir cevap verdi. Yakın zamanda kilo verdim. Daha güzel bir şeyler bulabileceğimi söyledi. Ben zaten uzun süredir elbise arıyorum. Sanki ben müthiş modeller var da klasik bir ürün seçiyorum.
Neyse, herşeye rağmen başka bir elbise satın almamı söylediği mesajına durumumu tekrar açıklayan bir cevap yazdım. Okudu ama dönmedi. Ben de mesajlarımı tekrar okudum, sinirlendiğim için yazarken anlamasam da aslında sert çıkışmışım. On beş senelik arkadaşım, eminim ki yarın hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edeceğiz. Ancak yine de şu anda biraz kırıldım. Sizce abartıyor muyum?
Telefondan yazdığım için yazım hatası vardı, bu yüzden mesajı düzenledim.