- 21 Temmuz 2018
- 7.049
- 21.076
-
- Konu Sahibi Mihribantje
Eski bi isim oldugu icin mi zevkine uygun degilMihriban ismi benim zevkime uygun değil, adım olsaydı değiştirirdim, ama bunu yurt dışı için ya da yabancılar daha rahat söyleyebilsin diye yapmazdım.
Eğer adınızı seviyorsanız ve tek sebep kolay söylenmesi ise yapmayın.
Sevmemenizin yanı sıra söylenişi de zor diyorsanız o zaman siz bilirsiniz.
Bu isimle ilgili başka konunuz var mıydı? Yine bu isimden memnun olmayan üye vardı burada. İsmin çook güzel. Eşim razı olsa kızıma bile koyarım.Isminiz Mihriban olsaydi ve yurtdisinda yasasaydiniz, isminizi degistirirmiydiniz? Bide mesela okula gidiyorsaniz burda isminizi degistirip baska isim kullanirmiydiniz yabancilar isminizi garipsemesin diye?
Birileri telaffuz ederken söyleyemiyor diye değil, kendim beğenmiyorsam değiştirdim.
Söyleyememeleri hoşunuza gitmiyorsa mihri demeleri daha kolay olur gibi
Ama turkce kolay isimlerde var Ela gibi mesela
Degistirmezdim. Benim ismimi soylemekde cok zorlaniyorlar. Hatta hep baska bisey soyluyorlar. Hemen duzeltiyorumYani yabancilar ismini telaffuz etmekte zorlaniyorlar diye degistirmezmiydin
Ben yurt dışına gittim ismim de sorun olmadı
Hemen ülke başkanı hafızamı tarıyorum dur senBenim annemin ismi cok degisik. Hatta sadece annemde duydum bu ismi. Birde bir ulkenin baskanindaYinede sorun olmadi. Tabi aksan farkli.
Cok kolay beHemen ülke başkanı hafızamı tarıyorum dur sen
Yani ? Ne yahu söylesene kaptanCok kolay be
Cahiiiil. Sen yani. Isim degilYani ? Ne yahu söylesene kaptan