Siz olsaniz degistirirmiydiniz kizlar?

Eski bi isim oldugu icin mi zevkine uygun degil

Çok zorlanacaklarını sanmıyorum ç ş ü gibi hiç bilmeyecekleri harfler içinde geçmiyor. bence isminizi seviyorsanız değiştirmenize gerek yok

Siz isminizden genel olarak hoşnut değilsiniz sanırım.

Yoksa yurtdışına çıkmayla isim değişikliğinin bir bağlantısıni kuramadım.

Bir Mihrinan konusu daha vardı, sizin miydi o? İstemiyorsanız değiştirin de bahane aramaya gerek yok bence.

Isminiz Mihriban olsaydi ve yurtdisinda yasasaydiniz, isminizi degistirirmiydiniz? Bide mesela okula gidiyorsaniz burda isminizi degistirip baska isim kullanirmiydiniz yabancilar isminizi garipsemesin diye?
Bu isimle ilgili başka konunuz var mıydı? Yine bu isimden memnun olmayan üye vardı burada. İsmin çook güzel. Eşim razı olsa kızıma bile koyarım.
Yurtdışındayım. Telaffuzu zor ismi olanlar özellikle çinliler kısa isimler buluyor. Jim, Sue, Tim gibi.. okul okuyorum ben de. Ne ortamlarda sorun oluyor ne kayıtta.. her ortamda her evrakta sorulur tercih ettiğin nick name var mı diye.. Mimi bile diyebilirsiniz. Çok şirin olur bence.

Birileri telaffuz ederken söyleyemiyor diye değil, kendim beğenmiyorsam değiştirdim.
Söyleyememeleri hoşunuza gitmiyorsa mihri demeleri daha kolay olur gibi

Annemin adı Meral zor da değil di ama meri diyordu komşular. Kolayını buluyorlar bir şekilde..

Bence gerek yok konu sahibi. Tam olarak çekindiğin başka şeyler varsa yazabilirsin

Ama turkce kolay isimlerde var Ela gibi mesela

yani aylin falan da yabancılar tarafından bir nebze kolay telaffuz ediliyor ama sonuçta net söylenmiyor.
ha mihribanı net dememiş ha ela yı bence değiştirme nedeniniz saçma. ama ismimi beğenmiyorum deseydiniz değiştirin sevdiğiniz isimle derdim. ama siz sevdiğiniz değil kolay söylenecek isimle değiştirmek istiyorsunuz.

Bence cok guzel naif bi isim hele mihrimah ismine bayilirim.kesinlikle degistirmezdim ismimi adina turku bile var.adina turku olan butun isimleri kiskaniyorum

Değiştirmezdim ama onların ağzına uyacak bir nickname kullanabilirdim, bizim de sizinle aynı isimde tanıdığımız var mihri diye hitap ediyoruz o da çok seviyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…