- 22 Nisan 2016
- 259
- 72
- 29
-
- Konu Sahibi Mihribantje
Hayır. Bence ismin çok güzelIsminiz Mihriban olsaydi ve yurtdisinda yasasaydiniz, isminizi degistirirmiydiniz? Bide mesela okula gidiyorsaniz burda isminizi degistirip baska isim kullanirmiydiniz yabancilar isminizi garipsemesin diye?
Yani yabancilar ismini telaffuz etmekte zorlaniyorlar diye degistirmezmiydinHayır. Bence ismin çok güzel
Mihriban ismini severim bence çok hoş bir havası var. Onu taşımak da önemliIsminiz Mihriban olsaydi ve yurtdisinda yasasaydiniz, isminizi degistirirmiydiniz? Bide mesela okula gidiyorsaniz burda isminizi degistirip baska isim kullanirmiydiniz yabancilar isminizi garipsemesin diye?
Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor Mihriban diyorsun yaniMihriban ismini severim bence çok hoş bir havası var. Onu taşımak da önemli
Valla öyle. Ne güzel türküdürSarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor Mihriban diyorsun yani
Tabiki değiştirmem. Neden biri adımı söyleyemiyor diye başka bi isim olayım ki. Kendiniz isminizle barışık olmayıp sevmiyorsanız o zaman bişey diyememYani yabancilar ismini telaffuz etmekte zorlaniyorlar diye degistirmezmiydin
Benimki de bir o kadar zor söylenmesi merak etme zorlanmazsın ben 2 yıl kaldım.Yani yabancilar ismini telaffuz etmekte zorlaniyorlar diye degistirmezmiydin
Tasimak derken yani nasil tasinir peki? Nasil bi kadina bu ismi yakistiriyorsunuzMihriban ismini severim bence çok hoş bir havası var. Onu taşımak da önemli
Sizin isminiz peu garip deilki benim gercek olan ismi daha garip geliyo insalara ve yurt disindayim bende.Isminiz Mihriban olsaydi ve yurtdisinda yasasaydiniz, isminizi degistirirmiydiniz? Bide mesela okula gidiyorsaniz burda isminizi degistirip baska isim kullanirmiydiniz yabancilar isminizi garipsemesin diye?
Adın neBenimki de bir o kadar zor söylenmesi merak etme zorlanmazsın ben 2 yıl kaldım.
Taşımak derken benim adım bu siz düzgün kullanmalısınız tavrında olmak gibiTasimak derken yani nasil tasinir peki? Nasil bi kadina bu ismi yakistiriyorsunuz
Ama turkce kolay isimlerde var Ela gibi meselayabancı isimle mi değiştireceksiniz?
sonuçta türkçe isim ne olursa olsun söylenmesi zor olacak.