Siz olsaniz degistirirmiydiniz kizlar?

Degistirmem
Mihriban ismini severim. Yanlis soyleniyor diye isim mi degistirilir yani? Sacma geldi uzgunum

Mihriban şarkılarını / türlülerini dinletin
Dinleyerek alışırlar

İsminizi sevmiyorsunuz gibi geldi ,
Sevmiyorsanız hoşunuza giden bir ismi onlara isminiz gibi söyleyebilirsiniz ( göbek ismi gibi ) . 2 ismi olup da daha çok sevdiği ismi kullanıyor gibi

Ben yabanciyim. Burda kendime yeni bi isim sectim. Ismim x harfiyle basliyor ve bir cok türk burda kitlenip kaliyor. Ismim daha bilindik ve kolay olsa degistirmezdim.

Mihri diyemezler mi mesela?

Mihriban ismi benim zevkime uygun değil, adım olsaydı değiştirirdim, ama bunu yurt dışı için ya da yabancılar daha rahat söyleyebilsin diye yapmazdım.
Eğer adınızı seviyorsanız ve tek sebep kolay söylenmesi ise yapmayın.
Sevmemenizin yanı sıra söylenişi de zor diyorsanız o zaman siz bilirsiniz.
Arap fars kökenli isimlere sinir oluyordunuz sanırım :)

• Şaşırdım
Reactions: JES
Isminiz Mihriban olsaydi ve yurtdisinda yasasaydiniz, isminizi degistirirmiydiniz? Bide mesela okula gidiyorsaniz burda isminizi degistirip baska isim kullanirmiydiniz yabancilar isminizi garipsemesin diye?
Ben vatandaslik icin basvurdum ismimi degistirmem icin sordular yapmadim ayrica mihriban ismi cok guzel

Yurt dışında yaşıyosun diye isim mi değiştirilirmiş?
Ben yurt dışında doğdum büyüdüm hala yaşıyorum, o kadar çok zor isimler var kı (onlardan biri de benim ismim). Asla da değiştirmem!
Ayy burda biri vardı, sırf entegre olcam diye gitti mahkeme kararıyla adını soyadını değiştirdi. Türkçe isim taşımaktam utanıyodu, rezil olmuştu cümle aleme. 😒

Isminiz Mihriban olsaydi ve yurtdisinda yasasaydiniz, isminizi degistirirmiydiniz? Bide mesela okula gidiyorsaniz burda isminizi degistirip baska isim kullanirmiydiniz yabancilar isminizi garipsemesin diye?

Bu konu hakkinda 5 6 tane baslik acmissin, 5kusur yildir da ismimi degistirsem mi deyip duruyorsun. Daha kac konu acacaksin ki? Nickinden anladigim Hollanda'da yasadigin ben de Hollanda'dayim. Degistireceksen degistir herkes yazacagini yazmis git eski konularina yazilan cevaplari oku bence.

İsmimi sırf yabancılar telaffuz edemiyor diye değiştirmezdim,kendim beğenmiyorum diye de değiştirmezdim,aileden yadigar ne de olsa. Mihriban güzel bir isim,şimdinin modern isimleri de eskiyecek bir gün ve çocuğum değiştirmek istese üzülürdüm yani kendisi için seçtiğimiz ismin bir hikayesi var. Sizin isminizin de öyle.

Enerjisi iyi gelmiyorsa özelden analiz yapabilirim. Isim değiştirmek kafaya gore yapilmamasi gereken bir sey. Gereken harfleri söyleyebilirim size. Soyadinizi yazmaniz yeterli.

X