• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

garibankiz

düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
80
28
3
İşyerinden hemen samimiyet kurduğum sevdigjm bir kız vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi birbirimize her şeyi anlatirdik küstük çünkü bana birilerinden saçma sapan şeyler duyup sen laf tasiyormussun benim anlattığım hakkında konuştuğum kimseye bir şey deme diye yazmıştı halbuki ben hickimse hakkında ne konuştum ne bjr şey yaptım bu dediğinden dolayı çok kırılmıştım ve aramı koparttim o kızla. Ben öyle yapınca bu da öyle yapmaya başladı ve sonra benden birkaç ay sonra tekrar konuşmak istedi helallik istedi ben de umursamadım açıkçası artık. İşim var deyip geçtim. Birkac gün önce de işyerinde biriyle ayakta dikiliyorduk öyle sohbet falan bu geçerken yanımdakine napıyorsun falan dedi sonra bana döndü nasılsın iyi miisn dedi şaşırdım ben de gayet kısık ve gerçekten içimden umursamak gelmeyerek cevap verdim iyiyim sen nasılsın diye. Sonra kafamı çevirdim. Bu insanlar bu lafları dusunmeden etmden söyleyip söyleyip nasıl hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Laf tasiyormussun lafını samimi olmadığım biri söylese sallamazdim kusmezdim ama samimi çok sevdiğim biri söyleyince benim için ömür boyu bitti tamamen. Artık anlam veremiyorum kime nasıl davranmalıyım böyle bir durumda konuşmaya devam mı etseydim ya da barışmak için adım mi atsaydim ?

Hatasını anlamış özür dilemiş ,konuşup konusmamak size kalmış ama bu kadar kinlenmenin anlamı yok eski samimiyet olmaz selam verilip alınır.

Yani doğru diyorsunuz ama icimden selam dahi vermek gelmiyor 1 sene olacak ama hala icimde oturdu dediği
Olabilir hayat sizin karar sizin insanların nasıl hisettigini onemsemeden kendiniz nasıl istiyorsanız öyle devam edin. Selam verirse alırsınız vermezse vermezsinizm

Back
X