- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.305
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
benim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye
birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var
esinle konus once, birlikte hareket edin.. aslnda cok karismamak en iyisi, hassas konular; basina patlayabilir Allah korusun..
BENCE ARKADAŞININ EŞİNİDE DİNLEYİP ONA GÖRE KARAR ALMALISIN
katılıyorum ..İyide kadın çaresizim demiş ve ortada şiddet var sizce napmalı acaba
canım üç tane çocuk var, bakımı var, şefkati sevgisi var, geleceği var. insanlar sorumlulukları alacak, yok öyle olmadı ben oynamıyorum.
adamın çocuklarını dövmeyeceğinin garantisi var mı?
dövüyor zaten! ve çok tutucu vede çok baskıcı çocuklarada
neyi düşünüyorsunuz o zaman?
Insanlar cig sut emmis , kardesin de olsa an gelir bir yabanci olur karsinda. Iyilik yapayim derken kotu olursun. Bu boyle malesefbenim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye
birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var
cnm eğer destek olurumda geri barışırlarsa ne yaparım yada
boşanırda pişman olursa ne yaparım. milletide düşünüyorum evimmm boşattı derlerse?
sorunlarını çözecekİyide kadın çaresizim demiş ve ortada şiddet var sizce napmalı acaba
çocuklu boşanmak bilinçli insanlar için ancak imkansıza yakın olmalı. bana kalırsa siz yuvasını düzeltme yönünde yardımcı olun.işte beni düşündüren de bu. bunlar kolay kolay boşanamaz da olan bana olursa bende oynamıyorum
İşi düşünce arıyorsa sadece maddi olarak destek olurdum ben.
Mahkeme, avukat gibi konularda.
Ne evime alırım, ne akıl fikir veririm..
Sadece çaresizliğini gidermek için maddi destekte bulunurdum..
sorunlarını çözecek
çocuklu boşanmak bilinçli insanlar için ancak imkansıza yakın olmalı. bana kalırsa siz yuvasını düzeltme yönünde yardımcı olun.
akılfikir verdim zatenmaddi destek olacak durumum yok kendime anca yetiyor. sadece manevi destek olabilirim ama dediğim gibi çıkarcı biri. işi düşmese asla aramaz. beni tüm aramaları işi düştüğünde olmuş biri
O halde bakacak başının çaresine.
Bu konu çok hassas.
Sağlam karakterli biri de değil anladığım.
Siz suçlu olabilirsiniz.
Buna da değmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?