• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız destek olurmusunuz?

İlk olarak Allah akrabanızın yardımcısı olsun,ama benım başıma böyle birşey geldi ve hala ithamlardan kurtulamıyorum..şöyleki;
Kaynımın ilk eşi ile hiçbir zaman öyle çok samimiyetimiz olmadı,kaynımın yediği naneler yüzünden eltım boşanma davası açtı aslında kaynım boşanmak istemedi ama bir çabada göstermedi eltimde boşanmak istemıyormuş mahkemeden sonra öğrendik...ben şehir dışında çalışıyordum yıllık iznimde geldiğimde eltim beni aradı ben dilekçe yazamam yazımda kötü birde yalnız olmak istemıyorum benımle gelırmısın dedi bende tamam dedım eşiminde haberi vardı,ben altında kötü birşey düşünmedim,,adliyeye gittik dilekçesini yazdım kaynımı aradık imzan lazımış diye,ondan sonrada bir yere gittik yemek yemeye,ben hatta yemekde eltimle konuştum bak bu iş kesınleşecek sonra dönüşü olmaz kaynımda gelıp gel barışalım demez iyi düşün,,sonra çok geç olur dedim..oda yok hayır ben artık yapamıcam dedi,eyvallah dedık...ben yine çalıştığım şehre gittim aynı gün,,sonrasında bunlar anlaşmalı olarak boşanmışlar..mahkemeden sonra kız hungur hungur ağlamış kaynım onu yemeğe falan götürmüş.daha sonrakı günlerdede hatta kaynım 2,kez evlenene kadar sürekli şimdiki eltimi kaynımı taciz etti daha neler neler.neyse;o günden beri bana sen boşattın bunlar dıyorlar eşimin ailesi...ve ben artık kendımı savunmuyorum bile herkes kendı borusuna ınanıyor.....iyi düşün derim arkadaşım...

peki bişi sorcam kızda suçladımı sizi. kaynınızın veya eltinizin geri evlenme girişimi oldumu

Muhtaç bir insana tabi yardım edilir ancak sizin onun arkasında durduğunuz gibi, o da sizin arkanızda duracak bir yapıdaysa, Üç gün sonra ben kocama döneceğim deyip, kocasına da dolduruşa geldim diyecekse uzak durun. Onu tanıyan sizsiniz aşağı yukarı bilirsiniz neler çıkabileceğini

Benim başıma geleni anlatayım çok yakın bi arkadaşım sevgilisinden hamile kalmış geldi bana anlattı sevgilisinin haberi yokmuş adamı terk etmiş zaten öyle dedi bana, ee dedim napıcaksın doğuracak değilim ya bi dolu hayalim var düşürücem dedi o anda dedim salak mısın insanlar ölüyo bu sebeple para buluruz tıbbi şekilde yapılır dedim parada benim o zamanki sevgilimden şimdiki eşimden gelecek ondan isticem çünkü aramızda çalışan bi o vardı o dönem, ama dedim ilk önce doktora gidelim teyit edelim belki gebelik yoktur virt dedi zırt dedi gelmedi benimle doktora sonra bunun sevgilisi beni mesaj yağmuruna tutmaya başladı vay sen benim çocuğumu nasıl öldürmeye çalışırsın bilmem ne bi dolu tehdit, meğer benim o.arkadaşım olacak şahıs hastaneye benimle değilde müstakbel görümce si ile gitmiş oglanın yedi ceddi hamileliği öğrenmiş kızı istemeye geldiler babası vermedi tabi, aile bilmiyo durumu, sonra kız oğlana kaçtı ailesi bizi sorguladı bi durum mu var diye bende anlattım ne biliyosam sonra ailede beni suçladı daha da kimsenin işine karışmam

Kararsızsa hiç girme o topa. Unutma karı koca arasına şeytan bile girilmezmiş. Yarın birgün onlar iyi olur sen yuva yukan.. Böyle net olmayan olayın içinde, korkarım yarın birgün kocasıyla alakası varda ondan yaptı derler..Bence sn güzel bir dille karışmak istemediğini belirt.Karı-koca olaylarında araya girmekten korkarım..

Bir komşumun kocası karısından boşanmak için yan bitişik komşuyu şahit göstermişti, o kadın ki en yakın komşusuydu adamın karısının,yalan yanlış şeylerle kadından boşattılar, sonra o kadın bu şahit kadını mahallede rezil etti,karakolluk oldular, adı yalancı şahide, yuva yıkan kadına çıktı.Halbuki adam başka kadınla ilişki yaşıyordu. Yalan yanlış kadıncağızı yolladılar evden o kadını aldı adamda!! Demem o ki karışma!

Benim başıma geleni anlatayım çok yakın bi arkadaşım sevgilisinden hamile kalmış geldi bana anlattı sevgilisinin haberi yokmuş adamı terk etmiş zaten öyle dedi bana, ee dedim napıcaksın doğuracak değilim ya bi dolu hayalim var düşürücem dedi o anda dedim salak mısın insanlar ölüyo bu sebeple para buluruz tıbbi şekilde yapılır dedim parada benim o zamanki sevgilimden şimdiki eşimden gelecek ondan isticem çünkü aramızda çalışan bi o vardı o dönem, ama dedim ilk önce doktora gidelim teyit edelim belki gebelik yoktur virt dedi zırt dedi gelmedi benimle doktora sonra bunun sevgilisi beni mesaj yağmuruna tutmaya başladı vay sen benim çocuğumu nasıl öldürmeye çalışırsın bilmem ne bi dolu tehdit, meğer benim o.arkadaşım olacak şahıs hastaneye benimle değilde müstakbel görümce si ile gitmiş oglanın yedi ceddi hamileliği öğrenmiş kızı istemeye geldiler babası vermedi tabi, aile bilmiyo durumu, sonra kız oğlana kaçtı ailesi bizi sorguladı bi durum mu var diye bende anlattım ne biliyosam sonra ailede beni suçladı daha da kimsenin işine karışmam

Ben bu konulardan korkuyorum
Elden değil kardeşimden gördüm
Kocası dövdü defalarca, kafatası çatlak, bir kulağının zarı patlak, sol gözü de %20 görüyor yediği dayaktan
Gittim aldım, baygındı, öldü sandık hastaneye koşarken
Rahmetli annemle birlikte arkasında olduk hep, bela bir şeydi kocası mahkemesi, savcılığı,kavgası, dövüşü 4 yıl uğraştık
Sonra bir gün dönüp gözümüze baka baka beni siz ayırdınız, yuvamı bozdunuz, ben affederdim kocamı dedi. Hayatımın şokuydu, kardeşim ya kardeşim, tövbe karışmam kimsenin işine

peki bişi sorcam kızda suçladımı sizi. kaynınızın veya eltinizin geri evlenme girişimi oldumu
kız suçladımı bilemiyorum gerçekten cünkü adliyede ona yardımcı olduktan sonra bir daha görüşmedik,,,kaynım mahkemeden sonra eski eltim kayınvalideye falan geldiğinde görürse selam verir çıkardı,,zaten 8 ay sonra şimdi eltimle tanıştı hızlıca onunla evlenmeye karar verdı,,şimdiki eltimle kaynımın sevgili oldukları dönemde eski eltim çoook ciddi arızalar çıkardı ,senınle kuma olmaya bile razıyım istersen haftada bir yanıma uğra diye,şimdiki eltime iğrenç laflar aramalar tacizler,,hatta düğünlerine bile gelmiş bakmış ağlayarak çıkmış ondan sonrada bir temas olmadı benım bıldığım üzerinden bu olayın 8 sene geçti hala sen boşattırdın bunları diyorlar,,sankı sorun mahkemede dilekçeyi yazana kadar yoktu,-ki eski eltimde şiddetin kralını görüyordu,kafasında kalın kristal küllükler sürahiler hergün dövüyordu ama kız sankı dövsün diye uğraşıyordu adam dövene kadar susmuyordu her defasında,,adam bunu aldattı hemde kendı yatağında kızın resmının önünde kaynım bunu kendı anlattı...hala sevıyorum diyordu eltim,bence eltım blöf yaptı kaynım kaybetme korkusuyla düzelir barışırız falan diye galıba.....sonuç: kaynım şimdiki eltiminde hayatının içine etti kız neler yaşıyor..kaldiki hala bana öncekınde sen boşattın diyorlar çok karışık bir durumdur aman derım uzak dur!

aman evimmm aman diyim
emin ol önce bir.. sonra yardım edersin
ona da iyi düşünmesini söyle canım sen suçlu olur çıkarsın sonra dediğin gibi..

cnm biraz önce annemle konuştum karışma sakın onlar boşanamaz o kadar çocukla ben bile karışmıyorum sen kötü olursun dedi. bu arada kız emin değilki ben emin olayım kızın durumu çok vahim parası yok ailesi yok destek olanı yok işi yok

cnm biraz önce annemle konuştum karışma sakın onlar boşanamaz o kadar çocukla ben bile karışmıyorum sen kötü olursun dedi. bu arada kız emin değilki ben emin olayım kızın durumu çok vahim parası yok ailesi yok destek olanı yok işi yok
annen diyosa bir bildiği vardır
aklı fikri yok mu hem boşanmaya karar verirse gider verir dilekçesini
bak nasıl örnekler okuduk burda..

eşimle konuştum sen duygusalsın sonra sen çok üzülürsün karışma kesinlikle dedi
çok kararsızım kızda pek vefakar değildir. işi düşünce arar sadece bilemedim

yardıma muhtaç diye tutamadım kendimi
kizin ailesi yok mu, anlayamadim orayi?
bence avukat falan filan karisma, dertlessen yeter..

Eğer gerçekten zor durumdaysa devletin açtığı kapılara sığınsın. Kendi sorumluluğunda yapsın her şeyini. Bu konu ileride çocuklarım babasız kaldı ben de açıkta yapayalnız kaldıma kadar gider. Nedeni sen olursun. Bu evlendirme boşandırma işleri çok sakat. İyi olur senin adın bile geçmez kotü olur tüm sorumluluk sana kalır.

annesi yok babası da şe..ref...siz sahip çıkmıyor:KK43:

evimmm , kız kendi yediği dayaktan şikayetçi değil ise sen onu zorla yeni bir hayata başlatamazsın. Ancak 3 çocuk var ortada ve onlarda şiddet görüyor diyorsun. O çocukların o yuvada fiziksel ve ruhsal travmalar yaşamaması için Sosyal Hizmetlere ihbar edebilirsin.

evimmm , kız kendi yediği dayaktan şikayetçi değil ise sen onu zorla yeni bir hayata başlatamazsın. Ancak 3 çocuk var ortada ve onlarda şiddet görüyor diyorsun. O çocukların o yuvada fiziksel ve ruhsal travmalar yaşamaması için Sosyal Hizmetlere ihbar edebilirsin.

böyle bir şeyi asla yapamam :KK43: ya çocukları ellerinden alırlarsao_O ben bu vebali alamam ararsa karışamayacağımı söyleyecem. boşanmak isterse adliyenin ona ücretsiz bir avukat sağlayacağını ve haklarını hatırlatıcam. ileri gidip haddimi aşmak istemiyorum

ekstradan sorunla uğraşamıcam:KK43:

böyle bir şeyi asla yapamam :KK43: ya çocukları ellerinden alırlarsao_O ben bu vebali alamam ararsa karışamayacağımı söyleyecem. boşanmak isterse adliyenin ona ücretsiz bir avukat sağlayacağını ve haklarını hatırlatıcam. ileri gidip haddimi aşmak istemiyorum

ekstradan sorunla uğraşamıcam:KK43:

Kız akrabanız olduğu için evlerinde yaşananları bir nebze bilen , çocukları görebilen birisi olduğunuz için bu kararı siz vereceksiniz. Sosyal Hizmetler çocukları alırsa daha mı iyi olur daha mı kötü bunu bende çok düşündüm size yazarken.

Bu noktadaki ayrım şu olabilir belki ; o anne çocuklarını koruyor mu ? Yarın öbür gün artan şiddet çocukların canına kast noktasına gelir mi ? Çocuklar anne ve babalarıyla büyüsün isteği çocuklara zarar verecekse Sosyal Hizmetler bir çıkış noktası olabilir.

Kız akrabanız olduğu için evlerinde yaşananları bir nebze bilen , çocukları görebilen birisi olduğunuz için bu kararı siz vereceksiniz. Sosyal Hizmetler çocukları alırsa daha mı iyi olur daha mı kötü bunu bende çok düşündüm size yazarken.

Bu noktadaki ayrım şu olabilir belki ; o anne çocuklarını koruyor mu ? Yarın öbür gün artan şiddet çocukların canına kast noktasına gelir mi ? Çocuklar anne ve babalarıyla büyüsün isteği çocuklara zarar verecekse Sosyal Hizmetler bir çıkış noktası olabilir.

yok cnm kız çocuklarını koruyor Allahı var. sosyal hizmetlere gidecek kadar vahim değil bana göre

cnm bu işlerin vebali büyük olur. faturasını ben ödemek istemiyorum:KK43: (beginbegin arkadaşın mesajını dikkate alırsak:KK43:
Ben senin yerinde olsam sadece esiyle
Sorunlarinn cozumu icin oncunolurdum. Bosanmasina karismaZdum. Kararli
Olan kadin zaten kendi de bosanir. Muhtemelen uc cocukla bosanmaya zaten cesaret edemiuor.

Back
X