- Konu Sahibi sevdasinemalarda
İlk olarak Allah akrabanızın yardımcısı olsun,ama benım başıma böyle birşey geldi ve hala ithamlardan kurtulamıyorum..şöyleki;
Kaynımın ilk eşi ile hiçbir zaman öyle çok samimiyetimiz olmadı,kaynımın yediği naneler yüzünden eltım boşanma davası açtı aslında kaynım boşanmak istemedi ama bir çabada göstermedi eltimde boşanmak istemıyormuş mahkemeden sonra öğrendik...ben şehir dışında çalışıyordum yıllık iznimde geldiğimde eltim beni aradı ben dilekçe yazamam yazımda kötü birde yalnız olmak istemıyorum benımle gelırmısın dedi bende tamam dedım eşiminde haberi vardı,ben altında kötü birşey düşünmedim,,adliyeye gittik dilekçesini yazdım kaynımı aradık imzan lazımış diye,ondan sonrada bir yere gittik yemek yemeye,ben hatta yemekde eltimle konuştum bak bu iş kesınleşecek sonra dönüşü olmaz kaynımda gelıp gel barışalım demez iyi düşün,,sonra çok geç olur dedim..oda yok hayır ben artık yapamıcam dedi,eyvallah dedık...ben yine çalıştığım şehre gittim aynı gün,,sonrasında bunlar anlaşmalı olarak boşanmışlar..mahkemeden sonra kız hungur hungur ağlamış kaynım onu yemeğe falan götürmüş.daha sonrakı günlerdede hatta kaynım 2,kez evlenene kadar sürekli şimdiki eltimi kaynımı taciz etti daha neler neler.neyse;o günden beri bana sen boşattın bunlar dıyorlar eşimin ailesi...ve ben artık kendımı savunmuyorum bile herkes kendı borusuna ınanıyor.....iyi düşün derim arkadaşım...
peki bişi sorcam kızda suçladımı sizi. kaynınızın veya eltinizin geri evlenme girişimi oldumu