• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız destek olurmusunuz?

benim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye

birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var
vallla siddet ve aldatma varsa kesnilkle yardım et allah sana cok büyük bi sevap kısmetia cmıs kims eyuva yıkmak istemez ama kadın cagresizce sana gelip sıgınmıssa yardım et ille bosan diye tutturmazsın zaten bakarsın gözlenme bakalım yarın esi kadını bıcaklar öldürür bin pisman olursun

canim elinden geldigince yapici olmaya çalis... olumlu telkinlerde bulun... gittigi yere kadar en azindan..
zaten iplerin koptugu yerde de mecburen istemesende vicdanen müdehale etmek zorunda kalacaksin...
o kadina kapilarini açacaksin sana siginmis.. esi ne der, kim ne der diye düsünme... sen vicdaninin sesine kulak ver sadece...

vallla siddet ve aldatma varsa kesnilkle yardım et allah sana cok büyük bi sevap kısmetia cmıs kims eyuva yıkmak istemez ama kadın cagresizce sana gelip sıgınmıssa yardım et ille bosan diye tutturmazsın zaten bakarsın gözlenme bakalım yarın esi kadını bıcaklar öldürür bin pisman olursun

al işte birde işin bu kısmı var. ya kocası bir zarar verirse kadına. ay karışmayacağım ben bu işe galiba korkuyorum

benim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye

birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var
Boşanma gibi ciddi konularda hiç taraf olmamak en doğrusu.En yakın arkadaşım yıllar önce boşanma kararı almıştı.(anlaşamıyorlardı,bana göre de boşanmaları en mantıklısıydı)ama en ufak bir fikir söylemedim.Hayat senin karar senin dedim.Derdini dinlerim ama ne boşan ne boşanma derim dedim.
Neden biliyor musun? Boşandıktan sonra ki süreci kendi de bilemez biz de.Kimin ne tepki vereceğini bilemeyiz.Dışardan davulun sesi hoş gelir.Herkes kendince yorum yapar.Yarın öbrü gün biri aklına sen girdin derse üzülürsün.Ya da kendisi boşanmanın yükünü kaldıramaz pişmanlık duyarsa seni suçlayabilir.Bilemezsin.Sen cesaretlendirdin der.Nihayetinde kardeşin değil çünkü.Hem sen ona nasıl bir destek olabilirsin ki.Boşanmayı göze aldıysa,tek yapacağı bir avukata gitmek.Gerisini avukat hallediyor zaten.

Yapabileceğin tek destek,eşinle birlikte gidip karı kocayı dinleyip yapıcı olmaya çalışmak.(bence bunu bile yapma)Bir kadın boşanmaya karar verdiyse,gerisini de halleder.Yok halledemiyorsa boşanmasın.Sen ancak derdini dinlersin.

sorunlarını çözecek

çocuklu boşanmak bilinçli insanlar için ancak imkansıza yakın olmalı. bana kalırsa siz yuvasını düzeltme yönünde yardımcı olun.
neden imkansıza yakın olsun kim yuvasını bozmak isterki evet günümüzde sacma seylerden evlilikler bitiyor kişiler fedakarlik yapmıyor ve tahammül azalıyor bencede böyle olmamalı ama araya şiddet girerse iş kesinlikle değişir napsın paşa paşa oturup dayağınımı yesin konu sahibine karış yada karışma diyemem çünkü onlar iyi konu sahibesi kötü olabilir

Back
X