- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
şiddet varsa ortada zaten evlilik birliği kalmamış oluyor bence. yuva yıkmış sayılmazsınız yani.
şiddet varsa yuvayı sizmi yıkmış oluyorsunuz ?
Muhtaç bir insana tabi yardım edilir ancak sizin onun arkasında durduğunuz gibi, o da sizin arkanızda duracak bir yapıdaysa, Üç gün sonra ben kocama döneceğim deyip, kocasına da dolduruşa geldim diyecekse uzak durun. Onu tanıyan sizsiniz aşağı yukarı bilirsiniz neler çıkabileceğini
sende akrabalrı önceden topla konuş işte ah keşke ayrılmasalar tarzında laf at .cnm bizim akrabalar biraz tuhaftır hep bir günah keçisi ararlar . kızın acı çekmesi mühim değil yeterki boşanmasın
hemen el ele verip boşatın diyeceklerdir. ben burayı hiç anlamadım, boşanmadan başka fikri olan yok
sende akrabalrı önceden topla konuş işte ah keşke ayrılmasalar tarzında laf at .
esinle konus once, birlikte hareket edin.. aslnda cok karismamak en iyisi, hassas konular; basina patlayabilir Allah korusun..benim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye
birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var
ne diceğimi bilemedim valla..ben görüşmüyorum cnm çok dedikoducular düğünden düğüne görüyorum
yakınlarda düğünde yok ki dediğini yapsam
ama 3 çocuk var 2 kız bir oğlan oğlan bebek daha
canım üç tane çocuk var, bakımı var, şefkati sevgisi var, geleceği var. insanlar sorumlulukları alacak, yok öyle olmadı ben oynamıyorum.ama bu durumda çözümsüz cnm yaa barıştırmaya da çalıştık ama yok olmuyor
İyide kadın çaresizim demiş ve ortada şiddet var sizce napmalı acabahemen el ele verip boşatın diyeceklerdir. ben burayı hiç anlamadım, boşanmadan başka fikri olan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?