• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız destek olurmusunuz?

benim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye

birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var

kimse kimsenin aklına girip te mutlu yuvasını yıktıramaz
işin açıkcası sen olsanda olmasan da o yuva bozulcak ise
muahkkak hemcinsine yardımcı olmalısın
kimsenin sözüne de bakma
konuşan olursa aynen bu cevabı verirsin

esinle konus once, birlikte hareket edin.. aslnda cok karismamak en iyisi, hassas konular; basina patlayabilir Allah korusun..

eşimle konuştum sen duygusalsın sonra sen çok üzülürsün karışma kesinlikle dedi
çok kararsızım kızda pek vefakar değildir. işi düşünce arar sadece bilemedim

yardıma muhtaç diye tutamadım kendimi

Zaten eğer şiddet varsa ortada çok iyi yaparsınız hiç çekinmeyin destek olmaktan.Belki pişman olur görür işin ciddiyetini özür falan diler affetmek akrabanıza kalmış.Akrabanız şuan da boşanmak istiyorsa kocasının yuvamı yıkıyor falan demesine rağmen asla çekinmeyin yuva yıkmakla alakası yok

benim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye

birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var
Insanlar cig sut emmis , kardesin de olsa an gelir bir yabanci olur karsinda. Iyilik yapayim derken kotu olursun. Bu boyle malesef

İşi düşünce arıyorsa sadece maddi olarak destek olurdum ben.
Mahkeme, avukat gibi konularda.
Ne evime alırım, ne akıl fikir veririm..
Sadece çaresizliğini gidermek için maddi destekte bulunurdum..

İyide kadın çaresizim demiş ve ortada şiddet var sizce napmalı acaba
sorunlarını çözecek
işte beni düşündüren de bu. bunlar kolay kolay boşanamaz da olan bana olursa bende oynamıyorum:63:
çocuklu boşanmak bilinçli insanlar için ancak imkansıza yakın olmalı. bana kalırsa siz yuvasını düzeltme yönünde yardımcı olun.

İşi düşünce arıyorsa sadece maddi olarak destek olurdum ben.
Mahkeme, avukat gibi konularda.
Ne evime alırım, ne akıl fikir veririm..
Sadece çaresizliğini gidermek için maddi destekte bulunurdum..

akılfikir verdim zaten :( maddi destek olacak durumum yok kendime anca yetiyor. sadece manevi destek olabilirim ama dediğim gibi çıkarcı biri. işi düşmese asla aramaz. beni tüm aramaları işi düştüğünde olmuş biri

akılfikir verdim zaten :KK43: maddi destek olacak durumum yok kendime anca yetiyor. sadece manevi destek olabilirim ama dediğim gibi çıkarcı biri. işi düşmese asla aramaz. beni tüm aramaları işi düştüğünde olmuş biri

O halde bakacak başının çaresine.
Bu konu çok hassas.
Sağlam karakterli biri de değil anladığım.
Siz suçlu olabilirsiniz.
Buna da değmez..

İlk olarak Allah akrabanızın yardımcısı olsun,ama benım başıma böyle birşey geldi ve hala ithamlardan kurtulamıyorum..şöyleki;
Kaynımın ilk eşi ile hiçbir zaman öyle çok samimiyetimiz olmadı,kaynımın yediği naneler yüzünden eltım boşanma davası açtı aslında kaynım boşanmak istemedi ama bir çabada göstermedi eltimde boşanmak istemıyormuş mahkemeden sonra öğrendik...ben şehir dışında çalışıyordum yıllık iznimde geldiğimde eltim beni aradı ben dilekçe yazamam yazımda kötü birde yalnız olmak istemıyorum benımle gelırmısın dedi bende tamam dedım eşiminde haberi vardı,ben altında kötü birşey düşünmedim,,adliyeye gittik dilekçesini yazdım kaynımı aradık imzan lazımış diye,ondan sonrada bir yere gittik yemek yemeye,ben hatta yemekde eltimle konuştum bak bu iş kesınleşecek sonra dönüşü olmaz kaynımda gelıp gel barışalım demez iyi düşün,,sonra çok geç olur dedim..oda yok hayır ben artık yapamıcam dedi,eyvallah dedık...ben yine çalıştığım şehre gittim aynı gün,,sonrasında bunlar anlaşmalı olarak boşanmışlar..mahkemeden sonra kız hungur hungur ağlamış kaynım onu yemeğe falan götürmüş.daha sonrakı günlerdede hatta kaynım 2,kez evlenene kadar sürekli şimdiki eltimi kaynımı taciz etti daha neler neler.neyse;o günden beri bana sen boşattın bunlar dıyorlar eşimin ailesi...ve ben artık kendımı savunmuyorum bile herkes kendı borusuna ınanıyor.....iyi düşün derim arkadaşım...

Back
X