siz ne yaptınız ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annemin evindeki rahatlığı bıraktım. Yemeği ben yapıyorum sofrayı ben topluyorum çamaşır bulaşık hepsi benden. Daha ne yapayım ben :)
Ben de aynini yazacaktim
Evde tüm isleri ben yapiyom, daha da napim ki

Esim benden gece 3te taze fasulye istese ,

ekmegin arasina 2 fasulye koyar getirirm heralde , al cnm taptaze fasulye derim,

Esim benden gece 3te taze fasulye istese ,

ekmegin arasina 2 fasulye koyar getirirm heralde , al cnm taptaze fasulye derim,

daha neler neler istiyor. Kuru fasulye dolma sulu yemekler. Her sey. Ama yapiyorum ya. O zaten geç geliyor. Yapiyorum ne yapayim.. Kiyamiyorum hic..

Ben de ne istese yapardım da gecenin 3ünde de nasıl çekebilir ki canı?

Demekki yapmamak gerekiyormus

Alla allaa,

ya kizlar nie gece gece yemek istiyo kocalariniz , valla anlamadim

Ben bazen , susuzluktan ölsem kalkip kendime su almiyom

Masallah vallaha size ne diyim

Hayir gündüzler torbaya mi girdi ki ?

Yoksa adamlarin da mi aşermesi oluyo?

Yanlış yere açılmış bir konu
acil taşınması şart

Ben de ne istese yapardım da gecenin 3ünde de nasıl çekebilir ki canı?

Canim benimki gece geliyor. Ev yemegi hastasi restaurant isinde ya kendisi. E benim yemeklerime de bayiliyor. Calisiyor yoruluyor. Cani neyi cekse aninda yemek ister

Canim benimki gece geliyor. Ev yemegi hastasi restaurant isinde ya kendisi. E benim yemeklerime de bayiliyor. Calisiyor yoruluyor. Cani neyi cekse aninda yemek ister
Kız gelmeden söylesin ya, o saatte ne bileyim ben yapmazdım, şımartma o kadar da

Kız gelmeden söylesin ya, o saatte ne bileyim ben yapmazdım, şımartma o kadar da

Benimki eve gelince aciktigini hissediyor )
amaan simarsin ya. Onun beni simarttigi kadar ben onu simartmiyorum bence ) bitanecik kocam var yapayim ne olmus

Benimki eve gelince aciktigini hissediyor )
amaan simarsin ya. Onun beni simarttigi kadar ben onu simartmiyorum bence ) bitanecik kocam var yapayim ne olmus
Benimki güzel yemek yapıyor, haftada 1 gün o yapacak yemekleri söz verdi bakalım

Benimki güzel yemek yapıyor, haftada 1 gün o yapacak yemekleri söz verdi bakalım

Benimki yemek yapmayi sevmez ama arada salata falan yapar. O da cok nadir. E ben de yapsin istiyorum. Dün gece salata yaparken dedim ki ya hayatim sen mutfakta ne kadar seksi oluyorsun böyle diye ( burdan bir üyenin taktigi deneyeyim dedim )
dedi ki öyle mi o zaman bundan sonra salatalar benden. Daha cok mutfaga girerim

Uuu taktiğe bak hele Bunu her şeye uygulayabiliriz bence, misal "Aşkım viledayla çok seksi gözüküyorsun"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…