- 8 Mart 2015
- 25.104
- 1
- 81.227
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevremde ki biçok insanı sildim, 10 yıldır kullandgm hattımı. Değiştirdim yğne olsa yüme yaparım pişman değilim :)
Forumda eski yazılarına rastlıyordum, güçlü duruşuna hep hayrandım.Gönlümün kapılarını açtım...
Evlilik mi asla diyen ben telli duvaklı gelin oldum daha ne yapayım ayol
Sadece ben değil ikimizde çooook fedakarlık yaptık, İyikide yaptık şimdi çoooooooook mutluyum iyiki tanımışım aşkımıSevgiliniz, esiniz, aileniz,Kısacası sevdiğiniz için yaptığınız fedakarlıklar var mi varsa neler yaptiniz ..
bende cook fedakarlıklar yapmak ıstıyorum ama malesef buna cesaret edemıyorumSadece ben değil ikimizde çooook fedakarlık yaptık, İyikide yaptık şimdi çoooooooook mutluyum iyiki tanımışım aşkımı
Bence cesaret et ve dene, olmassa olmaz. Sonradan denedimde olmadı diyebilirsin en azından canım benim.bende cook fedakarlıklar yapmak ıstıyorum ama malesef buna cesaret edemıyorum
Eşim için üniversiteyi bıraktım ve babamı karşıma aldım tek başına düğün yaptı borcumuz var tatile gidemedik arabamız yok soğuk ve monoton bi şehirdeyim ama bunlara rağmen seviyorum onu iyi ki o benim eşim... Ailem için de yıllarca çalıştım kendime bir birikim dahi yapmadım evlendiğimde Dört dörtlük bir çeyizim yoktu beyaz eşyalarımı hep eşim aldı aileme kırgınım... Kardeşim okumak istedi çalışıyordum oku ben size bakarım dedim masrafını karşılarım dedim kardeşim lise2. Sınıfta ve henüz bile sebebini bilmediğim birşeyden yada kendi içinde ki bunalımdan dolayı intihar etti öldü ve inanılmaz derece de üzgün oldum hasta oldum yalnız başıma çok hüsranlı günler geçirdim kardeşime de kırgınım... Şimdi bunların hepsi bi hastalık benim için ve artık kimse için fedakarlık yapmıycam 24 yaşındayım ama kendimi 40 yaşındaymışım gibi hissediyorum.. Allah eşimi karşıma çıkardı ve o olmasa ben napardım bilmiyorum çok şükür ki o var.Sevgiliniz, esiniz, aileniz,Kısacası sevdiğiniz için yaptığınız fedakarlıklar var mi varsa neler yaptiniz ..
Allahım mutlu etsin bekar olduğunuzu düşünmüştüm :)Gönlümün kapılarını açtım...
Evlilik mi asla diyen ben telli duvaklı gelin oldum daha ne yapayım ayol
Allahım mutlu etsin hep :) benmkilerde istemiyo şu an inşallah bende ikna ederim.ailemi çok karşıma aldım.çevremdeki bi çok kişiyle görüşmeyi kestim. Ailemi ikna etmek için ailemle 2ay konuşmamayı göze aldım. Ve şimdi evliyiz:) üstelik ailem damatlarınıda çok seviyo:)
Ben aileme kesin bi şekilde dedim ki önce tanıyıp yok derseniz uygun görmezseniz. brn sizi dinlicem ama tanımadan yok derseniz de ayrılmayacam dedim. sonuç bi tanıyalım dediler ve çok sevdiler:)Allahım mutlu etsin bekar olduğunuzu düşünmüştüm :)
Allahım mutlu etsin hep :) benmkilerde istemiyo şu an inşallah bende ikna ederim.ailemi çok karşıma aldım.
tum haksizliklarina, iftira, yalan dolanlarina ragmen sustum ve edebimi bozmadim..Sevgiliniz, esiniz, aileniz,Kısacası sevdiğiniz için yaptığınız fedakarlıklar var mi varsa neler yaptiniz ..
Sen bunu niye merak ettin simdi bende bunu merak ettim :) sen ne yaptin meselaSevgiliniz, esiniz, aileniz,Kısacası sevdiğiniz için yaptığınız fedakarlıklar var mi varsa neler yaptiniz ..