- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 39
Ben de aynini yazacaktimAnnemin evindeki rahatlığı bıraktım. Yemeği ben yapıyorum sofrayı ben topluyorum çamaşır bulaşık hepsi benden. Daha ne yapayım ben :)
Evde tüm isleri ben yapiyom, daha da napim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynini yazacaktimAnnemin evindeki rahatlığı bıraktım. Yemeği ben yapıyorum sofrayı ben topluyorum çamaşır bulaşık hepsi benden. Daha ne yapayım ben :)
Esim benden gece 3te taze fasulye istese ,Valla ben kimse icin sevdiğim arkadaslarimi ya da ailemi silmem. Kim olursa olsun.. Bu fedakarlik degil bence...
Gece gec saatlere kadar onu bekliyorum. Bazen gecenin 3unde "canim taze fasulye cekti yapar misin" dediğinde kalkip yapiyorum. . Bunlar fedakarlik midir bilmem ama iyilik diyelim. Sevdigim icin.
Onun bana yaptiklarinin yaninda az bile
Konuşmamı istemediği çocukluk arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim. Lise üniversitede erkek arkadaş edinmedim o istemiyor diye. Yeri geldi onu annemden üstün tuttum. O istemiyor diye giymek istediklerimi giymedim, o istemiyor diye köyüme bile gitmediğim oldu benim. O istemiyor diye süslenmedim, makyaj yapmadım, dikkat çekmemek için topuklu ayakkabı giymedim. Düğünlere gittiğimde o istemiyor diye çıkıp oynayamadım ama o ne yaptı müdürünün kardeşinin kınasına gitti iş arkadaşlarıyla oynadı oynadı geldi bir de bana oynamadım diye yalan söyledi. Onun için annemi üzdüm çoğu zaman. Evlilik düşünüyorduk ben düğün yapmayı çok istiyordum fakat maddi nedenlerinden dolayı düğün istemedi nikah istedi tamam dedim yeter ki evlenelim. Daha da vardır fedakarlıklarım şuan hatırlamıyorum, hatırladıklarım bunlar. Değdi mi diye sorarsan hiçbiri değmedi. Onca yaptığım fedakarlığa rağmen başkasına gitti.
Esim benden gece 3te taze fasulye istese ,
ekmegin arasina 2 fasulye koyar getirirm heralde , al cnm taptaze fasulye derim,
Ben de ne istese yapardım da gecenin 3ünde de nasıl çekebilir ki canı?Valla ben kimse icin sevdiğim arkadaslarimi ya da ailemi silmem. Kim olursa olsun.. Bu fedakarlik degil bence...
Gece gec saatlere kadar onu bekliyorum. Bazen gecenin 3unde "canim taze fasulye cekti yapar misin" dediğinde kalkip yapiyorum. . Bunlar fedakarlik midir bilmem ama iyilik diyelim. Sevdigim icin.
Onun bana yaptiklarinin yaninda az bile
Konuşmamı istemediği çocukluk arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim. Lise üniversitede erkek arkadaş edinmedim o istemiyor diye. Yeri geldi onu annemden üstün tuttum. O istemiyor diye giymek istediklerimi giymedim, o istemiyor diye köyüme bile gitmediğim oldu benim. O istemiyor diye süslenmedim, makyaj yapmadım, dikkat çekmemek için topuklu ayakkabı giymedim. Düğünlere gittiğimde o istemiyor diye çıkıp oynayamadım ama o ne yaptı müdürünün kardeşinin kınasına gitti iş arkadaşlarıyla oynadı oynadı geldi bir de bana oynamadım diye yalan söyledi. Onun için annemi üzdüm çoğu zaman. Evlilik düşünüyorduk ben düğün yapmayı çok istiyordum fakat maddi nedenlerinden dolayı düğün istemedi nikah istedi tamam dedim yeter ki evlenelim. Daha da vardır fedakarlıklarım şuan hatırlamıyorum, hatırladıklarım bunlar. Değdi mi diye sorarsan hiçbiri değmedi. Onca yaptığım fedakarlığa rağmen başkasına gitti.
Alla allaa,Eşimi çook sevdiğim için,kendi memleketimden onun memleketine ama bilmediğim bir memlekete ve bilmediğim insanların olduğu bir yere gelin geldim. 16 saat uzaklıkta olan bir yere.. tayınını buraya aldırırmısın dye baskı yapmadım. Yalnızca bır defa söyledım o kadar. Sen isviçrede de olsan ben senın yanına yıne gelırım yıne gelırım dedım. Şu an evliyiz. Geceleri saat kac olursa olsun canı poğaça istesin yaparım,pizza istessn yaparım,sütlaç istesın yaparım. Bir sözüne bakar. Ben eşime hizmet etmekten gurur duyarım.. =) bazen demesede gider yapar getırırım. Der hemen Gülüm nerdende bildin istediğimi.. sevinir. Onun sevınmesi,yemesi benım cok hosuma gider.. ♥ ve daha bir sürü şey...
Ben de ne istese yapardım da gecenin 3ünde de nasıl çekebilir ki canı?
Niye acil?Yanlış yere açılmış bir konu
acil taşınması şart
Kız gelmeden söylesin ya, o saatte ne bileyim ben yapmazdım, şımartma o kadar daCanim benimki gece geliyor. Ev yemegi hastasi restaurant isinde ya kendisi. E benim yemeklerime de bayiliyor. Calisiyor yoruluyor. Cani neyi cekse aninda yemek ister
Trend konularda yer alıyorNiye acil?
Kız gelmeden söylesin ya, o saatte ne bileyim ben yapmazdım, şımartma o kadar da
Benimki güzel yemek yapıyor, haftada 1 gün o yapacak yemekleri söz verdi bakalımBenimki eve gelince aciktigini hissediyor )
amaan simarsin ya. Onun beni simarttigi kadar ben onu simartmiyorum bence ) bitanecik kocam var yapayim ne olmus
Benimki güzel yemek yapıyor, haftada 1 gün o yapacak yemekleri söz verdi bakalım
Uuu taktiğe bak hele Bunu her şeye uygulayabiliriz bence, misal "Aşkım viledayla çok seksi gözüküyorsun"Benimki yemek yapmayi sevmez ama arada salata falan yapar. O da cok nadir. E ben de yapsin istiyorum. Dün gece salata yaparken dedim ki ya hayatim sen mutfakta ne kadar seksi oluyorsun böyle diye ( burdan bir üyenin taktigi deneyeyim dedim )
dedi ki öyle mi o zaman bundan sonra salatalar benden. Daha cok mutfaga girerim
Uuu taktiğe bak hele Bunu her şeye uygulayabiliriz bence, misal "Aşkım viledayla çok seksi gözüküyorsun"
Gördüm kız takipteydim, oh iyi oldu ama konuyu silmiş Kazen şimdik..Kiz Allah var benimki ev işlerinde yardim eder hic gocunmaz. Cok sukur. Kiz su sevgilimin telefonu konusunda olay var patlak vedi her sey. Kazen acikladi fotolari paylasti kos kos
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vgilimin-telefonu.804075/page-8#post-39853763
Gördüm kız takipteydim, oh iyi oldu ama konuyu silmiş Kazen şimdik..