Siz ne yapardınız bu durumda

B
Söyleyin bence...

Kimsenin başını yakipta vebaline girmeyin. Neden saklıyorsunuz ki aynısı size yapılsa hoş birşey mi? Dusunursunuz dimi ben salakmiyim neden kandirildim diye açıkça söyleyin daha fazla uzamadan. Geçmiş olsun.

Siz daha önce başka bir kullanıcı adıyla konu açıyor muydunuz bu minvalde, çok tanıdık geldi de ..

Her neyse,
Bir arkadaş önermiş, ilk kez oluyormuş gibi doktora gideceğim diyip paylaşabilirsiniz.
peki bu adam sizin bu halinizi fark etmiyor mu, ben asıl bunu merak ettim.
Senin neyin var ne oluyor falan demiyor mu ? 2 yıl boyunca gizlenebilecek bir şey değil ki..

Depresyonda olabilirsin ama böyle birşeyi saklamak resmen saçmalık. Baştan söylemen gerekirdi.
Durumu buraya getirip, böyle bi bomba bırakmak aşırı bencillik.
Daha fazla kandırmadan insanları dürüst ol.
Eğer seni gerçekten seviyorsa bunu kabullenecektir. En azından yenmen için ne yol varsa beraber deneyecektir.

İşini bilmeyen çavuşlar döner hacetini avuclar.
Sizin sakladiginiz doğrular yüzünden adam anlattıkları hepten yalan çıkacak,ailesine ve çevresine mahcup olacak.
İsteyerek rahatsizliginizi saklamissiniz,ilac kullanımına bile karşı olan bir adamla Bile bile devam etmişsiniz,yaptığınız bencillik.
Offlayip pufflamasi gereken kişi siz değil kandirdiginiz kişi olmalı bence.

2 yıldır depresyon yaşamadım bir kaç gün önce tetikledi biraz hastalığım yataklara düşecek kadar değil ilk yaşadığım da öyleydi bitkisel hayatta gibiydim kendi ihtiyaçlarımi karşılaşamıyordum üç yıldır hiç öyle olmadı çok şükür ama mutsuzluk isteksizlik yaşıyorum arada hiç bir şey yapmak istemiyorum ama iki üç sürdü geçti cok şükür hiç 3 sene önceki gibi olmadım o yüzden anlamadı ağır yaşamadığım için..fakat korkum evlendikten sonra sorumluluk çocuk evliliğin getirdiği zorluklar derken ilk zamanlar ki gibi yine kendi ihtiyaçlarımi karşılayamayacak hale gelirsem ve uzun sürerse ne olacak korkum bu

Sevgiliniz depresif olduğunuzu anlamıyor mu?zaten anlamıyorsada tuhaf değil mi?kronik bir durum varsa söylenmeli diye düşünüyorum.daha önce böyle birşey yaşadım tekrar olmaz diye düşündüğümden önemsemedim ama şuaralar yine benzer şeyleri yaşıyorum arada böyle şeyler olabilir bilgin olsun diyebilirsiniz.her tanıştığımız insana hey ben depresyon geçirdim haberiniz olsun diyecek haliniz yok zaten.2 yılda çok uzun bir süre değil iş ciddiye bindiyse söylersiniz olmazsada yapacak birşey yok.

Bu evlendiğiniz takdirde saklayabileceğiniz birşey değilki malesef, yani nasılsa öğrenecek.
Şimdi herşeyi olduğu gibi dürüstçe anlatın, neler yaşadığınızı ve neden sakladığınızi, böylelikle belkide ilişkinize bir şans verecek, hemde sizde bu yükten kurtulacaksınız. Ama eğer kendi öğrenirse, bu daha kötü sonuçlara yol açar bence

Acikcasi benim icin garip olan, hastaligimi cekmez gibi bir hissiniz var ve boyle dusundugunuz biriyle evlenmek istemeniz..

Cok cekiniyorsan da psikologa gittim major depresyon dedi ama tedavisi varmis de gec, aids gb olayi buyutme.

Psikolojik sorunlarla ilgili gerçekten şahane bir kaynak . İnsanlar depresyona girdiginde bir de kendilerini suclasinlae
Boşver hayatım dünyayı sen mi kurtaracaksın. Uykusuzluktan geberiyorum psikolojik sorunlara kafa patlatamicam. Yorumların çok kıymetli yanlış anlama ama bende pil yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…