kafaları uyuşmuş, bilgili kültürlü Atatürkçü birisiymiş o yüzden sanırımTelefonu kapatması yanlış olmuş. Ben seni birazdan aricam diyip kapatması iyi olurdu. Gerçek kadından kastı ne acaba. Hani bı tabir vardı. Osmanlı kadını diye onun gibi biseymi demek istemistir
sordum konuşuyorduk açamadım dediNeden meşgule atmış sormadın mı açıp cevap verseymiş ya.
Anladım canım. İyi kötü bı niyetle dememiş. Yani çok bilgiliyse Ataturk hakkında benimde ilgimi cekerdikafaları uyuşmuş, bilgili kültürlü Atatürkçü birisiymiş o yüzden sanırım
Siz sadece bu konuda uyarın. Hiç belli etmeyin. Sorun yok hayatım ama ne olursa olsun 1 dk müsade isteyip telefonumu açabilirdin. bir daha sakın yapma hadi o an sana acil birşey söylemem gerekseydi vs de.sordum konuşuyorduk açamadım dedi
19yaşında kendisi"tam gercek bir kadin" ne demekmiş biz burda yarim miyiz agzini kirarim senin
Diyesim gelir.
Sevgiliniz 20lerin basinda kuçuk kesin, bu tepkisinden onu anladim. Hersey olabilir.
Minnak erkekler yasitlari fazla tripli nazli oldugundan bi donem.boyle ablalara gidebiliyor. Cevremde cokttu
19yaşında kendisibu durumda ne yapmamı önerirsin ki abla :)
ya abla ama öyle olsa senide tanıştırmak isterim falan der miydi anlatır mıydı kiYapacak olana bağlasan engel olamazsin. Kizip sinirlensen gizlice yine konusur sohbet eder malesef sana da başka bisey uydurur. Kavga etmeden konusarak cozmeyi dene bakalim işe yarar mi bilmem, rahatsiz oldugunu soyle en azindan ya da once bir taniş.
Dedigim gibi bu yaşi kucuk erkekleri buyuk kadinlar bir sureligine büyülüyor biraz da rahatsa aklini alir.Tanidigim erkek arkadaslarimdan yarisinin boyle "abla" dedikleriyle en az bir kere takildigini bilirim.
Umarim oyle olmaz ama 19 yaş yani kavak yelleri belli olmaz.