Uslubumu beğenmeyen arkadaşlar madem öyle okumayın yazmayın sizin saçma sapan çocukça yorumlarınıza ihtiyacım yok sinir anında nasıl yazmamı bekliyordun sevgili .. .diye başlayan cümleler kuramazdım herhalde bu arada merak etmeyin 6 aydır gayet nasıl güzel geçiyorsa lohusalığım da öyle geçer dalga geçer gibi saçma sapan yorumlar yapanlar da olmuş asıl bu terbiyesizlik ben başıma gelenleri anlattım cahil insanlar olmasalar zaten karşıma alıp konuşabileceğim tarzda insanlar olsalar zaten bunlar yaşanmazdı .benim masum olmadığımı düşünüyormuş biri de o kadar şeyden çıkardığın buysa kusura bakma ben senin aklından şüphe ederim. aynısını yaşayın dilerim bu kadar rahat yazabilecek misiniz aynı şeyleri terbiyesizlik resmen.
Evet 100 kg ya ben böyle düşünüyorum böyle yazdım sanane okuma yazma hayret br şey yaaa aman laf söylemek için yazmış olmak için yazmışsın resmen... suç ben de zaten ne yazıyorsunki silinse konuyu silecektim zaten aklı başında doğru dürüst insanlar olduğu gibi cahil aklı beş karış havada insanların olduğunu da unutmuşum ..
Evet 100 kg ya ben böyle düşünüyorum böyle yazdım sanane okuma yazma hayret br şey yaaa aman laf söylemek için yazmış olmak için yazmışsın resmen... suç ben de zaten ne yazıyorsunki silinse konuyu silecektim zaten aklı başında doğru dürüst insanlar olduğu gibi cahil aklı beş karış havada insanların olduğunu da unutmuşum ..