Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım okurken,şok oldum,evli bir bayanın bu şekil davranması hiç hoş değil,erkeklerin yanında bu şekilde konuşması da doğru değil,uyarsaydın keşke,canım senin yerinde olsam eşimi de o utanmaz kadınıda uyarırdım,bilsin yani
birde boş bulunupta ayağları değmiş olamaz,bende evli bir bayanım ama kendimi o şekilde düşünemiyorum,böyle kadınların dersini vermek lazım,saçını başını yolmak lazımklava:

çok fazla iyi niyetlisin. ben olay anında tepki gösterirdim. toplayın olm sonradan cıkmalarınızı derdim. yada ortama uysun diye espri bile katardım.
eve gelince eşim ayakları olduguna pişman olana kadar olayı irdelerdim.
okumuyormusun gazetelerde felan ya
grup seks teklifinden cinayetler işleniyor. Allah muhafaza göz yumarsan böyle bişeye bile ortam hazırlamıs olursun.
aklını basına al.sen görüşmek zorunda değilsin.ayrıca esinide uyar sert bir dille ne demekmiş ya evde calısmak. yokmu bir ofis vs. bu arada o eve sen gitmessen eşinin asla yalnız gidecegi bir ortam hazırlama.asla izin verme. elinden gelen pürüzü cıkar

bu konu gerçek mi ya, cidden çok büyük bir terbiyesizlik. ne demek göğüs göstermek, ne demek tensel temaslara kalkışmak, o gün ordan kalkıp gidecektiniz ya da kadına rahatsızlığınızı açıkça belli edecektiniz. haddini bildirmek gerek böylelerine. bir daha da evde görüşmeyi bu insanlarla, eşi size gelsin çok lazımsa çalışmaları, böyle insanları evime bile sokmam ben.

ıyyy.. hıc hoslasmadım bu kadından...
ben eşime ismiyle hıtap eden kadına bıle tilt olurken birde ayagını degdırecek haa.. valla eşim farkında olsun olmasın oracıkta bı bakıs atıp dürtüverirdim... :1closedeyes:

o kadın eşinizin ayagına dokunuyor kadının kocası armutmu topluyor aman rahat insanlar anlaşılan..ailcek görüşmeyin eşleriniz başka bir yerde bir araya gelip çalışsınlar..yada gizli bir ilişki olabilirmi eşininz ses çıkarmadıgına göre ayagına dokundugunda..aman okuya okuya paranoyak oladuk tatlıum..

aynı odada oturtmam hani bir araya gelmeye mecbursanız. erkekler ayrı bayanlar ayrı otursun. böyle yapamazsanız. mutfakta işinizi uzun sürdürün. başka işler çıkarın. bayanı da sizin yanınızda oturtun.

Ben senin kadar sabredemezdim .eşimde böyle şeylere dikkat eder .bir ortamda oturuyoz bir gün eşim yerini değiştirdi suratı asık biçimde meğerse karşısında bayan arkadaşş eteğini pek kapatmamış.bir kerede bir düğünde yanında oturan kız mini elbise giymiş eşim diyor resmen bacakları görünsün diye yanımda açıyodu kafamı çevirip sohbeti kestim dedi.
teşhirci insan çok

bunlara rağmen sen hala eşinin gözünü oyup o kadına karşı normal davrandın haaa.......
ne dyim arkdaşım
iyi sabırlıymşsın......

o ortamda ikisinin o derece samimi davranışını anında kadının kocasına gösterirdim. ne yapmaya çalışıyorlar derdim. ister kavga çıksın ister kıyamet kopsun.

o anda tepki vermeliydin.

şimdiden sonra da bence kadın kendini övüp şuh hareketklerde bulunduğunda sen martladın biz çıkalım kocanla başbaşa kal diye tepkimi koyarım ortaya...

sakın huzursuz olduğunuz an sessiz kalmayın.

Canım yaa o bayan göğüslerini gösterirken eşi ne yapıyordu hiç mi birşey demedi çok büyük terbiyesizlik yaptığı
Normal bir insan böyle birşey yapmazz
Sorunlu o bayan bence:mymeka:

ayaklar üst üste öylece ,kalıyor ,göğüsler fora.
sonrada,bunları, anlatıp eşinemi bakıyor..
:1shok::1shok::1shok:

boncuks sesin kesilmiş kız öldürdünmü kocanı???
3. sayfa haberlerinide okumuyom ne zamndır he.
yoksa sende ortaya laf attında, safsın diye seni cemkirdik diye bişi yazmıon. bak atıp tuttuk valla kadını günlerdir. günahını bizim boynumuza yukledin. sen nerelerdesin??

yok canım öldürecek adam baştan sessiz kalabilirmi böyle bi durumda?öldürecek kadar sabırsız olsaydım o 3. sayfa haberlerinde kesin bizi okurdunuz ..ama bence bekleme artık o haberidelikafaduldendelikafaduldengaz verip durmayın daaa..:dilcikar:
ewet saf ve temiz kalpliyim doğru..şeytanı tatile gönderdim kaydirigubbakcemile3 ama herkes çok dikkatli ve zeki olduğumu söyler..öfkeyle kalkan zararla oturur demişler..
kocam çok sevdiğimiz yegane varlığımız çocuğumuz üzerine yemin billah ediyo... :1no2::Saruboceqlayın farkında olmadığı için neredeyse benim senaryo yazdığıma inanacak(senaryo yazacak kadr kıskanç da değilim ama..)on senedir tanıyorum kocamı yok gerçekten farkında değil o akşam yapılanların..ama bu onun masum olduğunuda kanıtlamıyo..:jeyyar:Çok üzgünüm çoookkadının günahını da almıyonus merak etmeyin.kadını baştan sewdim..niyeçünki; bu tavırları haricinde (ki ilk kez bu tarz tavırlar sergiledi şaşrtttı beni)iyi bir insan aslında..:uhm:İKİLİ sohbetlerimizde aynı frekansta buluştuğum nadir insanlardan biri..inşallah oda bu yanlışlarının farkına varır da hiç kimseyi üzmez ve üzülmez..(gerçi ben karakterini bu şekilde ortaya koyan bi arkadaşla artık yollarımı ayırdım ama bi süre daha çok samimi olmadan gözlemlemek istiyorum karşılıklı davranışalrını:jeyyar::1ninca:kötükedihüso .. tabiii bazı hareketlere müsade etmeden artıkklava:)geçen gün yolda karşılaştık benim soğuk bir merhaba ma oda şaşırdı..yaptıklarının farkında olmalı ama değilsede (yinede bir ihtimalcik veriyorum halaa.. )oturup düşünsün biraz.. ben açıkça konuşmayı düşünmüyorum ŞİMDİLİK..ama kafamdaki soruda beni yiyip bitiriyo bu şüphe ne kötü şey Allahım!öyle inanmak istediğim içinmi bilmiyorum ama onun cvabıda yok yaa hayır öle bişey olamaz oluyor..byle düşündüren en önemli etken eşimin gerçekten dürüst bi insan olması yanii o kadının kocasını gerçekten çok seviyor..bana yapsa ona yapmaz diye düşünüyorum.Amaaann n bunları yazarken şimdide aklıma şu aşk-ı memnudaki amcasını çok seven behlül geldi..şeytan TATİLDEN geri döndükötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:uhm:

BANA GAZ VERMEYEN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUMM...şutarafagittia.s:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kıskanırdım hatta deliye dönerdim canım o ortamı bozup eşimi rezil etmezdim ama eve gelince çok üzüldüğümü ağlaya zırlaya anlatırdım eşim ağlama hiç dayanamaz zaten istemesemde sinirden ağlardımya o durumda o ayrı konu .aslına ...... doğruyu sölimmi ben bidaha onlara gitmez onları bize çağırır eşiminde 2 metreden fazla yaklaşırsa canını okuyacağımı sölerdim ben onun eşinle aynı şeyleri yapsam ne hissederdin diye sorardım hıh bu da kapak olsun eşime ayy sinir oldum düşününce

kızlar bu dersım var bolumude konu acıldıgında mıllet bırbırlerının yuzune dırek soyleyemıyecegı seylerı nekadarda rahat soyluyor boyle aradasın kafası karısmıs besbellı akıl verın ay nasıl durdun ay nasıl dayandın safmısın dıye lafların faydası varmı arkadasımıza? buraya nıcın yazıyor saf muhamelesı gormek ıcınmı ? sadece aklı danısıyor aklı verecekler vermelı vermıyecekler okuyup gecmelı bır arkadasınız bu dertle gelse boylemı tavır sergılıyosunuz

haklısın arkadasım bır kere olan bırsey ıcın hele emınde degılsen arkasdasını cekıp konusmak yerıne gozlemlemen daha zekıce olur

teşekkür ederim arkadaşıma.s...aslında ben yine şu özellikle safsın kelimesini kullanarak mesaj yazan arkadaşa yine iyi niyetli davranıp alttan alarak cevap yazmıştım..umarım merakını gidermişimdiryerimseniben ..düşüncelerime tercüman olmuşsunuz..a.syinede çözümlü çözümsüz sadece şaşkınlık ifade eden mesajları yazan arkadaşlarımada zaman ayırdıkları için teşekkür ederim..a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın arkadasım bır kere olan bırsey ıcın hele emınde degılsen arkasdasını cekıp konusmak yerıne gozlemlemen daha zekıce olur

nihayet olaya benim penceremden bakabilen, empatik olmaktan uzak olmayan birini buldum..kendinizi benim yerime koymayı becererek gerçek yaklaşımcı yorumunuza teşekkürler tekrar..:1hug:bunu benim kararımı desteklediğiniz için yazmıyorum diğer arkadaşlar yanlış anlamasın ama ilk etapta şaşkın yada sabırlısın gibi yorumları yazmanız çok doğal olabilir a.s ama sonrasında bence şöyle yapman daha uygun gibi mesajlar yok denecek kadar az malesef...:1no2:

Canım bu bahsettiğin olay senin dediğin gibi bazılarının normal karşılayabileciği bi durum değil..sanmıyorum bunu bi kadının normal karşılıyacağını..bende olsam o anda tepki veremezdim..içim içimi yerdi..ne oluyo ya derdim içimden..eşimin yüzündeki ifadeye bakardım..kadının gözlerine bakardım..ama bişey demezdim..eve gelince eşime anlatır,bidaha bu kadar samimi ve yakın olmarını istemediğimi söylerdim..anladığım kadarıyla kadının özgüven sorunu var ve kendinide başka bi erkeğin beğenebilme ihtimali çok fazla kafasını kurcalamış..fiziki anlamda kendini yetersiz görünce,başka tarzda ön plana çıkmaya çalışıyor..özelliklede senin yanında tribe giriyor..eşin yanında yokken gittiğinde hareketlerine bak..kadın kadına otururkende o kadar cüretkar ve teşhircimi? cinsellikten ve kendi fiziki özelliklerinden o kadar sık bahsediyormu? belkide yapısı gereği çok rahat bi kadındır..eşini de gözlemle bu arada..onlarla biraradayken gözlerine dikkat et..espiri yapınca ilk kimin yüzüne bakıyor ona dikkat et..erkekler dikkatini çekmek istediği hangi kadınsa,espiri yaptıktan sonra ilk onun yüzüne bakar..

benim bu konuyu eşime açtığımda üzgün olduğumu gördü canım ama malesf başta şaşkın sonrasında hafif sırıtan bir ifade kullandı..biraz gaddardır benim kocam bazı hassas olduğu bikaç konu haricinde ..:1no2:duygusalıktan nasibini almamış ve bi çok konuyu alaya alan bi yapısı var.:çok üzgünüm:kendimi çokçok kötü hissettiğim bir dönemde ağladığım zaman ilk defa bana
üzülüp destek olduğunu ve bir tek babasını rüyasında ölmüş gördüğü zaman ağladığını gördüm. ben onun eşiyle aynı şeyleri yapsam konusuna gelince ;ben eşime konuyu açtığımda sen bizi öyle görsen ne yapardın ne hisseder ,ne düşünürdün diye sordum..bana sen öyle bi durumda olmazdın ki zaten bu tür şeylere çok dikkat ve özen gösteriyosun.dedi.diyelimki öyle ayak ayağa çekmeden oturuyoduk? dedim.o zamn uyarırdım herhalde ama fazlada tepki vermezdim. ne oluyo yaa diye kötü düşünmezdim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…