biz aramızda eşlerimiz kendi arasında bir müddet sohbete dalmışken eşim bizi dinlemiyo ama seninkinin kulağı bizde diye kendi söylemesine rağmen ;yok işte hamileyken göğüslerim daha da güzeldi,dolgun ve dimdikti,böyle spora dewam edersem şu belimi biraz eriteyim hele bi dahada sexy bi hatun olucam,annem gelip bizde kaldığında artık adam dayanamadı beni işten gelir gelmez banyoya attı gibi şeyler söylüyo arada birde benimki bizi duyuyormu diye ona bakıp kontrol ediyo..kısık sesle anlatsa yada bizimkiler yokken anlatsa bi derecede özellikle normal bir sesle onların yanında anlatıyo..ben eşinede hayret ediyorum zaten.hiçmi dikkatini çekmiyo onun bu hareketleri yada uyarıyomudur acaba da dinlemiyoo mu bilmiyorum ..üstelik eşimede abi diye hitap eden biri bu kadın...
boncuks sesin kesilmiş kız öldürdünmü kocanı???
3. sayfa haberlerinide okumuyom ne zamndır he.
yoksa sende ortaya laf attında, safsın diye seni cemkirdik diye bişi yazmıon. bak atıp tuttuk valla kadını günlerdir. günahını bizim boynumuza yukledin. sen nerelerdesin??
yok canım öldürecek adam baştan sessiz kalabilirmi böyle bi durumda?öldürecek kadar sabırsız olsaydım o 3. sayfa haberlerinde kesin bizi okurdunuz ..ama bence bekleme artık o haberidelikafaduldendelikafaduldengaz verip durmayın daaa..:dilcikar:
ewet saf ve temiz kalpliyim doğru..şeytanı tatile gönderdim kaydirigubbakcemile3 ama herkes çok dikkatli ve zeki olduğumu söyler..öfkeyle kalkan zararla oturur demişler..
kocam çok sevdiğimiz yegane varlığımız çocuğumuz üzerine yemin billah ediyo... :1no2::Saruboceqlayın farkında olmadığı için neredeyse benim senaryo yazdığıma inanacak(senaryo yazacak kadr kıskanç da değilim ama..)on senedir tanıyorum kocamı yok gerçekten farkında değil o akşam yapılanların..ama bu onun masum olduğunuda kanıtlamıyo..:jeyyar:Çok üzgünüm çoookkadının günahını da almıyonus merak etmeyin.kadını baştan sewdim..niyeçünki; bu tavırları haricinde (ki ilk kez bu tarz tavırlar sergiledi şaşrtttı beni)iyi bir insan aslında..:uhm:İKİLİ sohbetlerimizde aynı frekansta buluştuğum nadir insanlardan biri..inşallah oda bu yanlışlarının farkına varır da hiç kimseyi üzmez ve üzülmez..(gerçi ben karakterini bu şekilde ortaya koyan bi arkadaşla artık yollarımı ayırdım ama bi süre daha çok samimi olmadan gözlemlemek istiyorum karşılıklı davranışalrını:jeyyar::1ninca:kötükedihüso .. tabiii bazı hareketlere müsade etmeden artık klava:)geçen gün yolda karşılaştık benim soğuk bir merhaba ma oda şaşırdı..yaptıklarının farkında olmalı ama değilsede (yinede bir ihtimalcik veriyorum halaa.. )oturup düşünsün biraz.. ben açıkça konuşmayı düşünmüyorum ŞİMDİLİK..ama kafamdaki soruda beni yiyip bitiriyo bu şüphe ne kötü şey Allahım!öyle inanmak istediğim içinmi bilmiyorum ama onun cvabıda yok yaa hayır öle bişey olamaz oluyor..byle düşündüren en önemli etken eşimin gerçekten dürüst bi insan olması yanii o kadının kocasını gerçekten çok seviyor..bana yapsa ona yapmaz diye düşünüyorum.Amaaann n bunları yazarken şimdide aklıma şu aşk-ı memnudaki amcasını çok seven behlül geldi..şeytan TATİLDEN geri döndükötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:uhm:
BANA GAZ VERMEYEN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUMM...şutarafagittia.s:enbuyukkk:
teşekkür ederim arkadaşıma.s...aslında ben yine şu özellikle safsın kelimesini kullanarak mesaj yazan arkadaşa yine iyi niyetli davranıp alttan alarak cevap yazmıştım..umarım merakını gidermişimdiryerimseniben ..düşüncelerime tercüman olmuşsunuz..a.syinede çözümlü çözümsüz sadece şaşkınlık ifade eden mesajları yazan arkadaşlarımada zaman ayırdıkları için teşekkür ederim..a.s.kızlar bu dersım var bolumude konu acıldıgında mıllet bırbırlerının yuzune dırek soyleyemıyecegı seylerı nekadarda rahat soyluyor boyle aradasın kafası karısmıs besbellı akıl verın ay nasıl durdun ay nasıl dayandın safmısın dıye lafların faydası varmı arkadasımıza? buraya nıcın yazıyor saf muhamelesı gormek ıcınmı ? sadece aklı danısıyor aklı verecekler vermelı vermıyecekler okuyup gecmelı bır arkadasınız bu dertle gelse boylemı tavır sergılıyosunuz
haklısın arkadasım bır kere olan bırsey ıcın hele emınde degılsen arkasdasını cekıp konusmak yerıne gozlemlemen daha zekıce olur
bende kıskanırdım hatta deliye dönerdim canım o ortamı bozup eşimi rezil etmezdim ama eve gelince çok üzüldüğümü ağlaya zırlaya anlatırdım eşim ağlama hiç dayanamaz zaten istemesemde sinirden ağlardımya o durumda o ayrı konu .aslına ...... doğruyu sölimmi ben bidaha onlara gitmez onları bize çağırır eşiminde 2 metreden fazla yaklaşırsa canını okuyacağımı sölerdim ben onun eşinle aynı şeyleri yapsam ne hissederdin diye sorardım hıh bu da kapak olsun eşime ayy sinir oldum düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?