E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Canım bu bahsettiğin olay senin dediğin gibi bazılarının normal karşılayabileciği bi durum değil..sanmıyorum bunu bi kadının normal karşılıyacağını..bende olsam o anda tepki veremezdim..içim içimi yerdi..ne oluyo ya derdim içimden..eşimin yüzündeki ifadeye bakardım..kadının gözlerine bakardım..ama bişey demezdim..eve gelince eşime anlatır,bidaha bu kadar samimi ve yakın olmarını istemediğimi söylerdim..anladığım kadarıyla kadının özgüven sorunu var ve kendinide başka bi erkeğin beğenebilme ihtimali çok fazla kafasını kurcalamış..fiziki anlamda kendini yetersiz görünce,başka tarzda ön plana çıkmaya çalışıyor..özelliklede senin yanında tribe giriyor..eşin yanında yokken gittiğinde hareketlerine bak..kadın kadına otururkende o kadar cüretkar ve teşhircimi? cinsellikten ve kendi fiziki özelliklerinden o kadar sık bahsediyormu? belkide yapısı gereği çok rahat bi kadındır..eşini de gözlemle bu arada..onlarla biraradayken gözlerine dikkat et..espiri yapınca ilk kimin yüzüne bakıyor ona dikkat et..erkekler dikkatini çekmek istediği hangi kadınsa,espiri yaptıktan sonra ilk onun yüzüne bakar..
:1shok: :1shok:
Ben çok şaşırdım anlattıklarına..Bir kadın nasıl bu kadar iffetten nasibini almamış olabilir ki bu tarz davranışlarda bulunabiliyor..Hakikaten daha neler duyacağım , aklım almıyor..
Dekolte yakışıyorsa elbette giyinilir ..Ama bunu kendini sunuyormuşcasına yapması kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil..klava:
Bence dikkat et bu bayana
Tamam erkekler aldatmadır , bakmadır falan bu konularda haksızlar ama yani şu durumda hırsızın hiç mi günahı yok...klava:
valla arkadaşım iyi sabretmişsin ama gözlemek en iyisi bence kötü bir örnek ama yakın bir tanıdığım adam karısısı kardeşinin karısıyla aldatmış vede karısı bunu birlikte okey oynarken ayaklarıyla birbirlerine değdiklerinde anlamış yani bence sende dikkatli ol kocanın niyeti olmayabilir ama böyle kadınlar adamları yoldan çıkarırlar
o kadar çok ki bu teşhirci kadınlar artık çevremizdebu kadına dikkat etsem yada eşim bu kadına kanmadı diyelim; hangi birine ben dikkat edicem, hangi birine eşim hayır dicek ..erkek sonuçta..belki bu söyliyeceğime çok tepki göstereceksiniz ama böyle bişey olmasınıda asla tasvip etmiyorum tabikii fakat erkek yapar derler, duramaz yaradılış falan derler ya hadi haberim olmadan cinsel olarak aldattı aldatıyor diyelim.benim bundan daha çok korktuğum birşey var..küçük yaşta evlendiğimiz için duygusal anlamda birşeyler yaşaması daha kötü koyar bana ..yaşından daha küçük, olgun olmayan bazı davranışlar sergiliyor çünkü.. çarşı yada pazara bile çıktığımızda sizde dikkat etmişsinizdir muhakkak herkesin gözü herkesin her yerinde geziyo..adam çok çekici de ve yakışıklı değil ama şeytan tüyü var sankii.yine iş kocamda bitiyo galiba..Allah saptırmasın..:Saruboceq::Saruboceq:teşhircilerride ıslah etsin inşallah hepimizin başına gelebilir.. öyle bi zamnda yaşıyoruz ki aldatmak çok doğal karşılanır olmuş..:çok üzgünüm:
lotus_canım haklısın.zaten görüşmeyi düşünmüyorum bu tarz bi insanla..biyerde tesadüfen karşılaşırsk ki bu çok mümkün; sırf gözlem için bi soğuk merhaba veririm eşimde olduğu zamn.ama gel gör ki ben net bi şekilde önceden bişey olup olmadığını anlamadan , ne kadar haytımdan çıkarsamda o insanı kendimi rahat hissedemem.bunu çözümlemeiyim tamamen kafamda.olayı içim rahat bi biçimde bitirmeliliyim,unutmalıyım.yoksa mümkün deil..:1no2:
ve mesajıma yazmayı unuttum bu tip kadınları mümkün olduğunca çevrenizde bulundurmayıp konuşup görüşmemek lazım....
önlem olarak tek bunu yapabiliriz fakat dediğim gibi bu çare değil...yapacaksa zaten yapar...
kafanda sürekli olarak kurup huzurunuzu kaçırmayın derim...bu yapmayacak erkeği bile tetikler.
Ben sevdiğim adamı dişi sinekten bile kıskanırım...
bi başka kadının bu şekilde davranması acayip sinirimi bozar...
Bozar ama bende o kadını orda bozarım lafımla.
Ayrıca kocası ne yapıyor bu arada ya.
Sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca ve kadın-erkek arkadaşlığının slm sabahtan öte gitmemesi yada aynı ortamda bulunuluyorsada mesafeli davranılması gerektiğine bir kez daha savunuyorum...
Eşinize söyleyin o kadınla aynı ortamda bulunmicaz deyin gelmesin bizde gitmeyelim deyin...
zaten böyle bi kaar aldık benim için uygundur dedi.görüşmüyoruz..ama benim için görüşmemek yetrli değil.o akşamdan sonra aklımda şu soru kaldı:yaa ben onu işte bilrken onunla görüşüyorsa evine gidip falan?çoğu zamn eşimin telefonuna ulaşamıyorum aradığımda kapalı oluyoo...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?