E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Canım bu bahsettiğin olay senin dediğin gibi bazılarının normal karşılayabileciği bi durum değil..sanmıyorum bunu bi kadının normal karşılıyacağını..bende olsam o anda tepki veremezdim..içim içimi yerdi..ne oluyo ya derdim içimden..eşimin yüzündeki ifadeye bakardım..kadının gözlerine bakardım..ama bişey demezdim..eve gelince eşime anlatır,bidaha bu kadar samimi ve yakın olmarını istemediğimi söylerdim..anladığım kadarıyla kadının özgüven sorunu var ve kendinide başka bi erkeğin beğenebilme ihtimali çok fazla kafasını kurcalamış..fiziki anlamda kendini yetersiz görünce,başka tarzda ön plana çıkmaya çalışıyor..özelliklede senin yanında tribe giriyor..eşin yanında yokken gittiğinde hareketlerine bak..kadın kadına otururkende o kadar cüretkar ve teşhircimi? cinsellikten ve kendi fiziki özelliklerinden o kadar sık bahsediyormu? belkide yapısı gereği çok rahat bi kadındır..eşini de gözlemle bu arada..onlarla biraradayken gözlerine dikkat et..espiri yapınca ilk kimin yüzüne bakıyor ona dikkat et..erkekler dikkatini çekmek istediği hangi kadınsa,espiri yaptıktan sonra ilk onun yüzüne bakar..
düşündüklerinin ve tespitlerinin çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum canım..benimle ikili sohbetlerinde çok nadir konu spora falan oralara gelirse fiizki özelliklerinden bahsediyor ve kısa kesiyor.zaten benim kullandığımkozmetik, aldığım ne varsa onları sorgulamaktan fırsatıda kalmıyor..bizbizeyken genellikle onunla yarış halinde olan bi apartman arkaşı var ondan ve eski sorunlu aile hayatından bahsediyor .eşimin olduğu ortamda başlıyor onların duymamsı gereken baynlar arasında geçen sohbet tarzına..