Halinizden memnunsanız,ay sonu gelince zorlanmiyorsanız devam edin bence aktivitelerinize,hobilerinize.
Abartıli birşey göremedim. Hepsini keyifle yapabiliyorsanız ne ala.
Birikim yapmak istiyorsanız illaki,sosyal hayatınızı etkilemeyecek şeylerden kısın,gereksiz alısveriş yapmayın mesela,siyah bir cantanız varsa ikincisini,üçüncüsünü almayın. Yada giyimde muadili varsa ikinciyi almayın. İndirim zamanıni bekleyin,indirimden alın. Böylece birikim yapabilirsiniz.
Ay sonu zorlanmiyorum. Ve Azcik kenarda bi sey kaliyor. Ama fikriniz icin tesekkurler. Cok Dogru olabilir illa sart Almam gerekmiyor canta delisiyim diyebilirim ve ayakkabi :) bi denemek de yarar var
Araban yoksa araba alıp borç şeklinde birikim yapabilirsin. Ben bekar olsam ve ailemle kalsam ilk yapacağım şey araba almak olurdu. Onun dışında her ay altın alıp kenara koyabilirsin.. bekarken tl şeklinde birikim yapmıştım pişman etti hiç karım olmadı. O parayla araba aldım 1.5 yıl Sonra sattım 2bin tl kar ettim sayılır.. (tmm araba masrafları olabilir ama işime yaradı - tl olarak kalsa öylece kalkacaktı) her ay dolar Euro alıp bi kenara atabilirsin. Hiçbir şey yapamazsan BES yaptır diğerlerine göre sıkıntılı ama en azından birikim olur. Bi yerden başlasan birikim yaparsın canım
Arabam var :) ve avrupada yasadim icin euro aliyorum zaten