Amannn bekarken ne birikimi Allah askina ye iç keyfini çıkar maaşının bekarken ben de asla birikim derdinde olmadım kim bilir evlenince belki ister istemez yapmak zorunda kalirsin ben olsam asla kasmazdım birikim diye kafayı taktıysan araba al kendine
+1Valla birikim değilde iyi bir geliriniz varsa bekarken borca girin araba yada bir ev alabilirsiniz. Yoksa birikim olmuyor malesef
Bu kadar çok şey sizi yormuyor mu eğer bu yazdıklarınızın tümünden keyif alıyorsanız bence bu şekilde devam edin. Zaman geliyor insan gerçekten nelerden keyif aldığını daha iyi seçebiliyor ve hayatı daha derli toplu hale geliyor. Bence bu durumdan rahatsızsanız alışkanlıklarınızda sadeleşmeye gidin. Size iyi geleceğini sanıyorum.
Bende ev alırken eşime verdim bekarken biriktirdiğim tüm parayi;68 bin TL ,eşime babası 5 bin vermiş o esnada .120 bin de eşimle birlikte ödedik.Bana babam arkamdaydi öyle ev aldım dediYemeyenin malini yiyolar.. zmninda calistim
Biriktirdim noldu dersin? Kocam gibi biriyle evlendim ve butun param ev dizerken bitti :)
Nankor kiz bunlar.. bunlari bagliycan verecen odunu altlarina :)) heyy diyorum hey gidi gencligim ne vardi evlencek laa.. her turlu somuru duzeni olmus. Gene en kiymetli aileleri..Bende ev alırken eşime verdim bekarken biriktirdiğim tüm parayi;68 bin TL ,eşime babası 5 bin vermiş o esnada .120 bin de eşimle birlikte ödedik.Bana babam arkamdaydi öyle ev aldım dedi
Eskiler “adamın 2 tabağı varsa birini kır” diye boşuna demiyor galiba:)))Bende ev alırken eşime verdim bekarken biriktirdiğim tüm parayi;68 bin TL ,eşime babası 5 bin vermiş o esnada .120 bin de eşimle birlikte ödedik.Bana babam arkamdaydi öyle ev aldım dedi
Nolacaktı di miBende ev alırken eşime verdim bekarken biriktirdiğim tüm parayi;68 bin TL ,eşime babası 5 bin vermiş o esnada .120 bin de eşimle birlikte ödedik.Bana babam arkamdaydi öyle ev aldım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?