demin annem aradı napıyosun dedi, bi yandan kocama kurabiye yapıyorum bi yandan da test çözüyorum dedim. haa üniversite sınavı için demi dedi evet anne hazırlanıyorum işte dedim. bak baban diyo ki onlar bebek istemiyo mu? anne ben evleneli daha 2 ay oldu dedim olsun canım valla benden söylemesi baban ayakta dedi tövbe tövbe dedim utanacak bi şey yok kızım biliyosun çocukları çok seviyo ona şöyle oyuncaklar alır böyle gezdirir falan fistan anlatmaya başladı bende hı hı hı hı dedim o da anlaşıldı sen istemiyorsun dedi. en azından 1 sene rahat durmak istiyorum anne ben üniversiteye hazırlanıyorum önceliğim okul bak çalışmıyorum bile o yüzden çocuk hem kredi ödüyo 1700 tl hem benim kitap masrafımla uğraşıyo hem de ev geçindiriyo damadın tek maaşla dedim çocuğa bakacak durumumuz yok dedim. aaa kediye bakıyosunuz ya dedi! bi estağfurullah çektim ve o devam etti o kedi odanı kokutuyor tüy döküyor koltuklarını da mahveder şimdi o atın onu verin birine bak çocuk olsun gönderceksiniz zaten bağlanmayın onun mamasının olduğu odayı ben bi güzel temizlerim beşik alırız bebeğine oraya koyarız bebek arabası da alırım o da boş odanda durur diye hayallere daldı :) bende çocuğum olsa bile sütlaçla beraber büyür dedim bi yere göndermem ben onu biz onu seviyoruz dedim yok çocuğa zarar verirmiş de doğmayan bebeye don biçiyo annem şimdiden .d
ben her hamilelik konusu geçtiğinde içim burkuluyo çünkü eşimde birleşme yaşayamadık. yani çok az bi birleşme oldu ve benim korkum kendimi kasmam yüzünden olmadı eşim polis olduğu için bu ara yoğun her gece görevde deneme fırsatımızda olmuyor haliyle bu sorularda psikolojimi bozmaya başladı kimseye de diyemedim ben hala bakireyim diye aslında bi kaç denemeyle çözeriz diye düşünüyorum çünkü azıcık başardım gerisi gelmedi

yaşım daha 20 ve ben asla 3 4 sene çocuk istemiyorum
siz evlendiğinizde de böyle miydi aileniz nolur akıl verin artık soracaklar gene diye laf ebesi oldum konudan konuya geçiyorum konu oraya gelmesin diye