• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz evlendiğinizde de torun torun diye tutturdular mı

vala kızlar gerek kendi ailenize gerekse karşı tarafa biraz çingene yüzünüzü göstermeniz lazım.. benim biraz sesim gür çıkar kendimi de ters ve sinirli olarak tanıttım eşimin ailesine onların da bana karşı sesi bile çıkmıyor.. kendi ailem zaten öyle şeylere karışmaktan hoşlanmaz bu senin hayatın der öyle de yetiştirdiler.. bebeği ben ne zaman istediysem o zaman yaptım ne kendi ailem ne eşimin ailesi hiçbir konuda karışamadıkları gibi bu konuda da bişe demediler.. hamile kaldığımda sevindiler o kadar :D

:
vala kızlar gerek kendi ailenize gerekse karşı tarafa biraz çingene yüzünüzü göstermeniz lazım.. benim biraz sesim gür çıkar kendimi de ters ve sinirli olarak tanıttım eşimin ailesine onların da bana karşı sesi bile çıkmıyor.. kendi ailem zaten öyle şeylere karışmaktan hoşlanmaz bu senin hayatın der öyle de yetiştirdiler.. bebeği ben ne zaman istediysem o zaman yaptım ne kendi ailem ne eşimin ailesi hiçbir konuda karışamadıkları gibi bu konuda da bişe demediler.. hamile kaldığımda sevindiler o kadar :D
O gelinlgi giydiysen yandin her yerde ayni muhabbet i duymak zorundasin.bebek yok mu yapsaniza buyur gider. Sanki saksida cicek yetistiriyoruz tabi uc bes kisi bebek sevcek ona buna hava atcak birde baban da cok ayip etmis pes yani oyle sey soylenir mi kendi kizina. Eminim annen daha genctir deki sen yap anne.
Bu yasta evlilik yapman aslinda bir hata. Madem okuyosun evliligi sonra dusunseydin keske ama olan olmus madem esinde destek sakin cocuk dusunme. Sen daha kendin cocuk sayilirsin yani o yasimi dusunuyorum ben cocuk gibiydim.mutlaka oku kazan ve ekonomik ozgurlugin olsun.omur boyu kimseye muhtac olmazsin.
Cevreye kulak asma onlar susmaz susturamassin... iliskiiyide kendinu rahat birak gerekurse kayganlastirici falan kullan.meraketme halledersiniz...

annem kayinvalidwm yardim eder diye dudunup cocuk yapmayin. onlar biz bakarız soyle yapariz boyle yapariz derler ama cocuk olunca herkes bir bahane bulur. 20 yas anne olmak icinde erken bir yas. cocuk sabır demek, fedakarlik demek, oglene kadar yatmayi sabaha kadar film seyretmeyi unutmak demek, hep gelecegi düşünmek demek.
cok muhteşem bir duygu anne olmak, anneanne dayi olmak evet ama sorumlulugu enaz 25 inden sonra almak lazim

demin annem aradı napıyosun dedi, bi yandan kocama kurabiye yapıyorum bi yandan da test çözüyorum dedim. haa üniversite sınavı için demi dedi evet anne hazırlanıyorum işte dedim. bak baban diyo ki onlar bebek istemiyo mu? anne ben evleneli daha 2 ay oldu dedim olsun canım valla benden söylemesi baban ayakta dedi tövbe tövbe dedim utanacak bi şey yok kızım biliyosun çocukları çok seviyo ona şöyle oyuncaklar alır böyle gezdirir falan fistan anlatmaya başladı bende hı hı hı hı dedim o da anlaşıldı sen istemiyorsun dedi. en azından 1 sene rahat durmak istiyorum anne ben üniversiteye hazırlanıyorum önceliğim okul bak çalışmıyorum bile o yüzden çocuk hem kredi ödüyo 1700 tl hem benim kitap masrafımla uğraşıyo hem de ev geçindiriyo damadın tek maaşla dedim çocuğa bakacak durumumuz yok dedim. aaa kediye bakıyosunuz ya dedi! bi estağfurullah çektim ve o devam etti o kedi odanı kokutuyor tüy döküyor koltuklarını da mahveder şimdi o atın onu verin birine bak çocuk olsun gönderceksiniz zaten bağlanmayın onun mamasının olduğu odayı ben bi güzel temizlerim beşik alırız bebeğine oraya koyarız bebek arabası da alırım o da boş odanda durur diye hayallere daldı :) bende çocuğum olsa bile sütlaçla beraber büyür dedim bi yere göndermem ben onu biz onu seviyoruz dedim yok çocuğa zarar verirmiş de doğmayan bebeye don biçiyo annem şimdiden .d

ben her hamilelik konusu geçtiğinde içim burkuluyo çünkü eşimde birleşme yaşayamadık. yani çok az bi birleşme oldu ve benim korkum kendimi kasmam yüzünden olmadı eşim polis olduğu için bu ara yoğun her gece görevde deneme fırsatımızda olmuyor haliyle bu sorularda psikolojimi bozmaya başladı kimseye de diyemedim ben hala bakireyim diye aslında bi kaç denemeyle çözeriz diye düşünüyorum çünkü azıcık başardım gerisi gelmedi :( yaşım daha 20 ve ben asla 3 4 sene çocuk istemiyorum

siz evlendiğinizde de böyle miydi aileniz nolur akıl verin artık soracaklar gene diye laf ebesi oldum konudan konuya geçiyorum konu oraya gelmesin diye
bu esinle senin ortak karar verebilecegin bi konu.. birilerinin karismasini, afedersin ama, hadsizlik olarak goruyorum.. ananem sorardi bana, ben de hemen kapatirdim, hayirlisi diyerek.. aciklama yaparsan uzatiyolar.. terslemeye de luzum yok, ama aciklama yapma..
hem cok yenisiniz daha, Rabbim bilir tabiki, ama once azcik gezme tozma isterdim ben olsam :)
kasilma meselesini de takma, burkulma, daha cok bi zaman olmamis ;)

Back
X