Siz de Yapar Mıydınız?

Demek ki eşinin rahatsız olacağı kadar gereksiz şekilde adamı darlamışsınız. Adamın yaptığı da hata gece 3 te aramak nedir. Sizin yaptığınız da hata gece 3te arayan birine asla yanıt vermem. Azmış mı, içmiş mi belli değil. O bahsettiğiniz mesajı atarsanız hatalarınızı üstelemiş olursunuz. Aralarını bozunca ne geçecek elinize. Zaten yeterince varoşça muhabbetlere girilmiş. Daha fazla varoşluğun lüzumu yok

Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Yapın,içinizde kalmasın. Hayat insanları düşünecek incelikte olanlara acımıyor.Aynı inceliği Sevilay size göstermemiş işte. Ayrıca şimdi böyle yapmazsanız yarın tekrar bu muhabbet aleyhinize dönebilir. Fırsatı kullanın derim 😌🫣

Eski sadece iş arkadaşı olduğunuz insandan gecenin 3ünde gelen telefonu neden açıyorsunuz onu hiç anlamadım. Hadi ölüm kalım meselesi diye açtınız. Öyle olmadığını anladığınızda bu saatte beni nasıl rahatsız edersin demek yerine 15-20 dk konusuyorsunuz. Kadının yaptığı tam bir varoşluk ama sizin iletisiminizde hiç yönetici ve çalışan ilişkisi gibi gelmedi.

Her mesleğin işleyişi farklıdır, gece 3 4 de aranması gereken mesleklerde vardır, o yüzden sizi araması gerekiyorlarsa arayabilirler.
Ama eşleri bizleri kesinlikle arayamaz, bence kadının yaptığı tamamen varoşluk ve özgüvensizlik.
Siz tekrardan mesaj atarak bunu bir çatışma haline getirmek yerine asilce konuyu kapatabilirsiniz çünkü neticede sizin amacınız iş konuşmaktı ve öyle oldu, kimseyle sidik yarışına girmenize gerek yok

Gecenin 3undeki teli cevaplayip ustune 10-15dk konusmaniz eşini hakli gosteriyor siz de gereksiz ve garip saatlerde aramasaniz 3te aramaya cesaret edemezdi, aldigi tepkide bu olmazdi.
Kadinin tek sucu size yazmak. Kocasi 5 para etmez

Son düzenleme:
Bize anlatmadığın şeyler var bu çok açık.
Hangi personel gece üçte yöneticisini arayabilir? Demek ki burda bahsedilmeyen “samimiyet” aranızda vardı zaten. Yani kadın gayet haklıymış. Hadi adam aradı sen niye 20 dk muhabbet ettin. Resmen eski flörtle veda konuşması olmuş işte yemeyin bizi 😅

Kadına da mesaj atmanız daha büyük varoşluk.

Gece 3 de arayan adamla 15 dk konuşan siZ de çok Eksik anlattığıniz yerler var bence

Öyle bir mesaj alsam dediğinizi de yaparım galiba ismimle hitap ederse isimle de hitap edilir .
eşi arıyorsa da açarım kadın ona çekidüzen verecegine bana yazamaz.

Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…

En bastan karısı beni aradığında bunu adama söylemez bu mesajı alır almaz karısını arardım.Neden böyle hissettiğini böyle bir şey olmadığını anlatırdım ve bir daha da kolay kolay o adamla iletişime gecmezdim.Gecenin saat 3 ünde daha önce karısıyla böyle bir diyalogum geçen adamın telefonunu kesinlikle acmazdim.

En bastan karısı beni aradığında bunu adama söylemez bu mesajı alır almaz karısını arardım.Neden böyle hissettiğini böyle bir şey olmadığını anlatırdım ve bir daha da kolay kolay o adamla iletişime gecmezdim.Gecenin saat 3 ünde daha önce karısıyla böyle bir diyalogum geçen adamın telefonunu kesinlikle acmazdim.

Gecenin o saatinde bir insan diğerini olsa olsa kıyametin koptuğunu falan haber etmek için arar. En en olası ihtimalle birinci dereceden bir yakının başına gelmiş çok acil bir olay vardır. Başka türlü hiçbir ihtimal o saatte bir görüşme yapmayı gerektirmez. Ekteki mesajlar silinmiş ama görünüşe göre karşı taraftaki kadın haklı.

Kadın alim değilse arifmiş diye yorumladım yani adama kızıyosun karısını savunuyo bunun için üzülüyosun üstüne kadınla yarışıp bu msjı atmayı düşünüyorsun kadın dese ki açma o zaman teli aranma ki kocam da aramasın ne diceksin ? Yani kadın boşuna işkillenmemiş senden o belli

Çok acil bir şey değilse mesai saatleri dışında hiçbir iş arkadaşımla mesajlaşmam, aramam. Ama hiçbir suçum yokken( acil durumlarda iletişim) eşi tarafından bu tarz bir mesaj alırsam da sessiz durmam ağzının payını veririm, herkes haddini bilsin. Bu olaylar sonrasında bırakın gece aranmayı gündüz dahi arasa hiçbir iletişimde bulunmam, kendime yakıştırmam çünkü. Bence siz mesajı aldığınızda bir şey diyemediğiniz için şimdi intikam almak için mesaj atmayı istiyorsunuz. Mesajı atınca hissedeceğiniz duygu çok önemli.

Bize anlatmadığın şeyler var bu çok açık.
Hangi personel gece üçte yöneticisini arayabilir? Demek ki burda bahsedilmeyen “samimiyet” aranızda vardı zaten. Yani kadın gayet haklıymış. Hadi adam aradı sen niye 20 dk muhabbet ettin. Resmen eski flörtle veda konuşması olmuş işte yemeyin bizi 😅

Kadına da mesaj atmanız daha büyük varoşluk.

Bana da kadinin durduk yere mesaji atmadigi gibi geldi.

3'te arayabilecek yüzü bulması ve sizinde açmanız olağanın dışında bir iş ilişkisi.
Karısının yazdığı mesajın tuhaflığı bundan daha zayıf kalıyor.

Mesai saatleri dışında konuşmanız yokmuş ve karısı size uyarı mesajı atmış .çok rahatsız edici gerçekten. Adam da karısını savunmuş . Nezaketen özür dilememiş . Gerçekten bir şey olmadığı halde böyle yaptılarsa ben o kadına aradığını ekran görüntüsü olarak atardım sanırım öfkeme hakim olamayıp. AMAAAA gece 3 te gelen aramaya cevap vermemiş ve 20 dk konuşmamışsam yapardım bunu. O saatte gelen aramayı açıp bir de 20 dk konuştuysam ne mana yani mesaj ?

Back
X