- 5 Mart 2025
- 316
- 973
- 18
- 33
- Konu Sahibi Bilinmez Sorular
Gece 3te arayan adamı telefonunu açıp 15-20 dk konuşmazdım zaten. Siz de yazıp aralarını bozma mı istiyorsunuz? Yazmaya gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapın,içinizde kalmasın. Hayat insanları düşünecek incelikte olanlara acımıyor.Aynı inceliği Sevilay size göstermemiş işte. Ayrıca şimdi böyle yapmazsanız yarın tekrar bu muhabbet aleyhinize dönebilir. Fırsatı kullanın derimEski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Kadın alim değilse arifmiş diye yorumladım yani adama kızıyosun karısını savunuyo bunun için üzülüyosun üstüne kadınla yarışıp bu msjı atmayı düşünüyorsun kadın dese ki açma o zaman teli aranma ki kocam da aramasın ne diceksin ? Yani kadın boşuna işkillenmemiş senden o belliEski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Pardon, bunu okumadan yorum yazdım. Keşke belirtseydiniz konu içinde. O zaman çok haklısınız aynen devam :)Kerane işletiyorum
Çok acil bir şey değilse mesai saatleri dışında hiçbir iş arkadaşımla mesajlaşmam, aramam. Ama hiçbir suçum yokken( acil durumlarda iletişim) eşi tarafından bu tarz bir mesaj alırsam da sessiz durmam ağzının payını veririm, herkes haddini bilsin. Bu olaylar sonrasında bırakın gece aranmayı gündüz dahi arasa hiçbir iletişimde bulunmam, kendime yakıştırmam çünkü. Bence siz mesajı aldığınızda bir şey diyemediğiniz için şimdi intikam almak için mesaj atmayı istiyorsunuz. Mesajı atınca hissedeceğiniz duygu çok önemli.Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Bize anlatmadığın şeyler var bu çok açık.
Hangi personel gece üçte yöneticisini arayabilir? Demek ki burda bahsedilmeyen “samimiyet” aranızda vardı zaten. Yani kadın gayet haklıymış. Hadi adam aradı sen niye 20 dk muhabbet ettin. Resmen eski flörtle veda konuşması olmuş işte yemeyin bizi
Kadına da mesaj atmanız daha büyük varoşluk.