- 13 Aralık 2024
- 67
- 6
- 3
- 26
- Konu Sahibi Bilinmez Sorular
Ekran fotoğraflarını silmiştim şimdi bakabilirsinizMesajları sildiniz mi? Gözükmüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekran fotoğraflarını silmiştim şimdi bakabilirsinizMesajları sildiniz mi? Gözükmüyor
Bakabilirsiniz mesaj olarak devam ettirdimEvet silmiş
Kandırıp mesaj olarak devam ettirdim kontrol edebilirsinizEkte olan mesaj nerde?
Siz profesyonel bir yönetici olduğunuzdan emin misiniz?Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Kerane işletiyorumSiz profesyonel bir yönetici olduğunuzdan emin misiniz?
Bence yazmayın çok saçma olur. Engelleyin ikisinideEkran fotoğraflarını silmiştim şimdi bakabilirsiniz
Bu sinir bozmaz ki sizi bozarBu personel iki ay sonra istifa etti böyle birini iğneleyerek konuşursunuz ya tam olarak istediğim bu o yüzden cımmm eki var
adamla gecenin 3 ünde rahatça konuşuyorsanız vardır o işte bir işSabahın bi körü bu mesajı gördüğümde bende bu fitnelikle karşılaşmıştım daha kötü olsun isteği
bu anlatım tarzı ile yönetici olduğunuza emin misiniz :)Sabahın 5inde de arar kimin olduğuna bağlı ama eski personelim helallik için değil..
Algınız da bir sorun olabilir mi? Tek anlam çıkaramayın zihinsel eksiklik yaşayan sizsiniz…bu anlatım tarzı ile yönetici olduğunuza emin misiniz :)
ilkokul 2 çocuğu bile daha anlaşılır yazar
bu anlatım tarzı ile yönetici olduğunuza emin misiniz :)
ilkokul 2 çocuğu bile daha anlaşılır yaza
yooooAlgınız da bir sorun olabilir mi? Tek anlam çıkaramayın zihinsel eksiklik yaşayan sizsiniz…
Bunu kendinize yakıştırıyorsanız diyecek lafım yok.Kerane işletiyorum
Siz niye herkesle kavga halindesiniz?Kerane işletiyorum
Bu mesajı almanıza rağmen gece 3 de aradığında açıp 20 dakika konuştunuz mu ? Pes.Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…