Siz de Yapar Mıydınız?

Gece 3te 15 dakika konuşup da kadına bu mesajı atmak çok istemem yan cep olur doğrusu. Telefonu açmadan mesaj atsanız Varoşça da olsa haklı olurdunuz ama bu şekilde asla.

Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Siz profesyonel bir yönetici olduğunuzdan emin misiniz?

Bu personel iki ay sonra istifa etti böyle birini iğneleyerek konuşursunuz ya tam olarak istediğim bu o yüzden cımmm eki var
Bu sinir bozmaz ki sizi bozar 😅 sinir bozmak istiyorsaniz hiç cevap yazmazsiniz. Diğer türlü kadın haklı hissedecek. Ay yine de çok saçma ya. Gecenin bir vakti konuşmak falan. O saatte konuşuyor olmak bile her ne sebeple olursa olsun başka anlamlar içerir. O saatte gelen arama da o yüzden cevaplanmaz. Hatta cevaplanmadigi gibi karşı taraf terbiyesizlik ettiği için gün içinde de geri dönülmez. Tekrar ararsa da bir güzel paylanir. Yönetici olduğunuzu demişsiniz. Ne cesaret o saatte yönetici aramak.

Sabahın bi körü bu mesajı gördüğümde bende bu fitnelikle karşılaşmıştım daha kötü olsun isteği
adamla gecenin 3 ünde rahatça konuşuyorsanız vardır o işte bir iş
kardeşimle bile gece 3 de konuşmam çok önemli bişey yoksa

o sizi gece 3 de ayayabiliyor sizde açıyorsanız kadının kızdığı kadar varmış

Olay ve karışıklı iki tarafında tavrı da bana çok manasız geldi.
Siz iş dışında adamı neden arıyorusunuz?
Adamın karısı sizin kim olduğunuzu nereden bilip tel nonuzu buuyor?
Herif gecenin köründe sizi niye arıyor daha sı siz niye cevap veriyorsunuz?
Şimdi de fitne fücur mevzulara girmek istiyorsunuz
Neden?

sinir bozmak niyetindeyseniz bunu cono kavgası gibi sürdürmeniz çok yersiz. açıkçası birisi bana bunu yapsa "avam karıya bak. bununla mı muhatap oldun?" derim eşime sadece. sinir bozmaksa amacınız "rica edeceğim rahatsızlığınızı eşinizle görüşün. bu konuyu konuşmanız gereken muhatap ben değilim" diye yanıtlayın sadece. bu kadın sizin denginiz değil; muhatabınız da değil. gerek kadına veridğiniz yanıtla gerekse burada üslubunuzla kendinizi ayalar altına almışsınız.

Okurken yüzüm kızardı
İş arkadaşınızın eşi kafayı yemiş. Size karşı hata etmiş. Siz de şimdi kalkıp aynı hatayı ona yapmayı planlıyorsunuz? Yaşınız kaç yahu çocuk musunuz ne biçim iş ahlakınız var rezalet

Gecenin üçünde çalan telefona cevap vermeniz hata....hadi açtınız 15-20 dakika konuşmanız hataninda ötesinde...anlatmadiginiz birseyler var...adamın ilgisini bariz hissetmissiniz de eşine de o yüzden mesaj atasiniz var gbi geldi

Eski iş yerim de çalıştığım karşı cinsimle yöneticisiyken aradığım veya iş konularında mesajlaştığım için karısı bana “ Nur ben Sevilay Alinin eşi benim kocamı çok fazla gereksiz yere arıyorsun rahatsız oluyorum bir daha arama” bu mesajı gönderdi adama kızdığım da o da karısını savunmuştu. Geçen akşam gece 03:00 da aradı Nur hanım eşim için özür dilerim kendi adıma da özür dilerim hakkını helal et vs vs yaklaşık 15/20 dakika süren bir konuşma oldu şimdi bende karısına “ Sevilay kocam beni arıyor rahatsız oluyorum bir daha beni aramasın gece beni özür dilemek ve helallik istemek için aradı” bu mesajı atmak istedim ne dersiniz???? çünkü bu mesajı gördüğümde çok canım acımıştı kendime hiç yakıştırmamıştım bu mesajın atılmasını. Bir yanım yap diyor bir yanım boş ver aman diyor…
Bu mesajı almanıza rağmen gece 3 de aradığında açıp 20 dakika konuştunuz mu ? Pes.
Durum bana muallak geldi

Back
X