Siz de uykudan uyanıp yemek yiyor musunuz?

Evet eşim öyle ona çok şaşırırdım. Kilo alacaksın yapma desemde dinlemedi en sonunda aldı kiloyu güzelce göbek bağlayana kadar bırakmadı o huyunu. Ama artık akıllandı kalksada bi bardak süt içip geri yatıyor hızla geri verdi o kiloları. Umarım sen göbek bağlamadan tez vakitte bırakırsın :)

Çok geç yattığım zamanlarda karnımın acıktığı olmuştur atıştırırım.

Sizinkini ilk defa duydum.

Ablamda da vardi ayni sorun hatta hatirlamiyodu bile yemek icin kalktigini, Enisteme atiyodu hep sucu, neyse sonra kanitlandi yedigi. Seker hastaligi cikti, ilaç kullaniyo simdi ama yine ara ara kalkiyomus yemek icin aliskanliga donustu sanirim

Esim gece kalkar yer.hic bulamazsa cikolata yada cerez yer ilk zamanlar garibime gidiyodu ama artik alistim.cunku cocuk emziriyo gibi sabaha kadar 10 kere kalkar.

1 ayda kac kilo verdiniz boyle yaparak...

başucunda 1 bardak su bulundur canın yemek isteyince iç

1 ayda kac kilo verdiniz boyle yaparak...

Diyet yapmadım ama biraz dikkat ettim.mesela cikolata mi yiyecegim sabah yedim .gün içerisinde cabuk yakarım diye.ekmegi sadece sabah az yedim.
Onun dışında gunde yarim saat yürüyorum koşu bandında .yuruyemedigim zamanlarda da bacak hareketleri yaptım .
Sorunuza gelecek olursam malesef tartim bozuk.ne kadar verdigimi bilmiyorum ama kiyafetlerimden anliyorum..3 4 kilo gibi biseydir.mesela alosverise ciktigimda 40 beden ust artik epey bol geliyor.eteklerim 42 bedendi artik 40 oluyor hemen hemen.

Bende sizin gibiydim tip 2 diyabet obezite ve insülin direnci çıktı ve çok kilo aldım o yüzden endokrin uzmanına çıkın

Bende de var bu her zaman olmaz ama bazen gece bi uyanirim allahım ölüyorum tatlı bireyler yemek için çikolata falan varsa yerimbazende tutarım kendimi su içer yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…