- Konu Sahibi sibelkelesoglu
Emzirirken gece bebek emmeye kalktiginda emzirip daha sonra baklava nutellali ekmek ne bulduysam yerdim.
emzirme bitince geçti.
emzirme bitince geçti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar, ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Ben de yeni başlayan bir şey var, geceleri uykumdan uyanıp yemek yiyorum bu durum beni oldukça korkutuyor. Hemen hemen her gece 1 kere uyanıp yemek yiyorum, elime ne gelirse onu yiyorum ve en kötüsü kendimi kontrol edemiyorum. Çevremde birkaç kişi ile de paylaştım ama kimse yok bana yardım olabilecek herkes şaşırıyor. Burada benimle bu durumu yaşayan birileri varsa yaşadıklarınızı benimle paylaşarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim hepinize. :)
Armutu sizin değil bebişin canı çektiyseSabaha kadar tuvalet bekliyorum ve acıkıyorum karnımdaki minik canavar durmadan bişiyler istiyo ama yinede yemiyorum geçen gece canım armut istedi kalkıp yemedim inatla sabahı bekledim alışkanlıga dönmesinden korkuyorum
Sanırım öyle yoksa gecenin bi vakti kimin aklına gelir armut ama siz öyle diyince vicdan yaptım şimdi kalkıp yesemiydim acabaArmutu sizin değil bebişin canı çektiyse