Siz de uykudan uyanıp yemek yiyor musunuz?

Emzirirken gece bebek emmeye kalktiginda emzirip daha sonra baklava nutellali ekmek ne bulduysam yerdim.
emzirme bitince geçti.

Korkutmak gibi olmasin ama seker hastalığının belirtisi canim...endokŕin uzmanina git vakit kaybetme...

Uykudan uyanıp tuvalete bıle gıtmıyorum yahu , yemek nasıl yıyeyım bogazıma dızılır

Ay eskiden bende de vardı bu alışkanlık uykumdan kalkar ne buldu yerdim. sırf bu gece atıştırmam için alışveriş yapardık annemle. kilo verince alışkanlığımda bitti gitti. benimki kilodandı tabii

Kendini alistirma
Yatmadan once tuvalete gir ki gece tekrar tuvalete kalkma. Uykunun bolunmemesi icin faydali olabilir.

benım gorumcemde gece kalkıp tatlı pasta börek ne bulursa onu yıyormuş ama işin ilginç yanı hiç bir şey hatırlamıyor

yıgenleride kameraya çekmiş görünce ınanamamış

Günaydın.
Gece uyanıp su içerim.
Eskiden uyanıp uyanıp sigara da içerdim,sağolsun kocam sayesinde o huyumu bıraktım.

O değilde gece uykukuyken yemeye üşenmiyor musunuz?

Ben yataktan çıkamıyorum.

Çok sağlıksız bir durum ayrıca

Son 2 haftadır ilk defa böyle bir istek geldi bana ama yine de yemiyorum sabahı bekliyorum.

Daha önceden böyle bir alışkanlığın yoksa bir dahiliye doktoruna görün derim
Detaylı bir tetkik yaptır şeker, tiroid vs...
Bazı insanların alışkanlığıdır bu ama yeni olduysa vücudunda yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir

Bir arkadaşımda böyle bir durum baş göstermişti.
Psikolojisiyle ilgili olduğu anlaşıldı. Yardım alıyor şuan.
Demem o ki illa fiziksel bir sorun olmayabilir.

arkadaşlar da yazmış sağlık problemi olabilir. yine de kendini tutmaya çalış, alışkanlık olmasın.

insülin direnci gelişmiş olmasın?
bence bi dr a görün hemen.
hamileyken bile gece yemek yemek için kalkmadım.
ama eşimle geç saatlerde çayın yanına tepiştirirdim.
1 aydır 5 ten sonra hiç birşey yemiyorum.
kendi kendime diyorum ki malianestezi sen gece orucu tutuyorsun sabah açacaksın: )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…